Dajadada
|
Evo, sem vas prebrala/preletela za nazaj, pa da mal pokomentiram. Urla, Anja, Kati, škoda, da ste morale prej z morja. Mah, to vreme, jaz sanjam selitev v Španijo . Anja, jaz bi po moje tudi kar jokala. Jjasna, ti pa sploh nisi šla...bogica, kaj boš še vse morala dati skoz , te pa res ne šparajo. In bošček Jure, koliko pikic ima. Joj, joj ti naši otročki, kakšne skrbi nam delajo. Taya, Nejc se dela nekaj nedostopnega, zato je zanč kar ignoriral Lino in zaspal. Na dopustu mu je pa spanec kratila (dobesedno...je tok čvekala pri večerji, da nejc ni mogel spati...drugi hrupi ga ne motijo, če pa sliši otroški glas pa oke na peclje) 7-mesečna nemka. Mal sta se otipavala z blondo, zment se pa itak nista mogla kaj dosti, ker sta vsak v svojem jeziku pričala . Pa ne lini povedat, saj ni bilo nič resnega, samo kratka poletna romanca . Skačica, a C&A bo v celju? Kje to? Mogoče nas kaj tja zanese . Žabika, ne se dat bolezni . Meaa, za šoping. Malo je treba babice izkoristit. *Sonchek*, bravo za anejeve mere. Super, da je uspešno opravil "test" pri P. Draja, a živa je pa kar živahna postala. Upam, da je to samo ena muha in da hitro mine. Je ugotovila, da je v naročju najlepše, pa malo izsiljuje . Tinaaja, Thaiss, še vedno navdušeni nad nakupovanjem čeveljčkov...saj ne bosta mogla vseh znucat . Naomi, tebe ni bilo pa nič opazit. A nimaš nč pametnega za napisat ? Lahko bi še, pa še komentirala, ampak se mi, po pravici povedan, ne da - bi čisto predolgo trajalo . Kje imajo kakšne žabice za naše tamaučke? Ene sem kupla v C&A, ampak se mi zdi 5€ kar malo preveč. Jih bo pa treba še kar nekaj kupiti...mislim, da bo zima zima bela in mrzla, pa že trka . No ja danes je bilo lepo vreme, smo ga izkoristili...upam, da bo še nekaj takih dni.
|