|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.9.2007 9:11:27   
draja
Evo, jutro tudi od naju.

Je bila noč spet za en k... pa smo pol zjutraj mal potegnili. Pa z mojim sva poslušala Živine monolog eiz posteljice in smo se prav luštno imeli.
Naša je izumila novo foro ponoči - v posteljici jamra in stoka in jo je treba hitro ven vzeti in uspavati nazaj, ker če se preveč zbudi ne zaspi nazaj. Ampak po novem gospodična udari histerični jok, če jo vzamem v naročje, tko da nimam pojma kako jo uspavat. No, razen na zizi, ta je pa vedno zakon.

Erna, Thaiss Živa je pač tako družabno bitje in ker so punce bolj dolgočasne, se pač mal s fanti družiuser posted image user posted image user posted image . Če pa Matia že pride v LJ, gredo pa vsi trije skupaj lahko en giro z vozički pa bo. Žiga je pa itak njen number 1 ljubček!!!

Jjasna sme ti včeraj pozabila odgovorit - ja, sem spet na dieti, glih toliko da vidimo, če bo kaj bolje. Drugače pa imam namen it enkrat do P, pa naj si vzame čas in me posluša od začetka do konca in da razčistimo kaj je zdaj z Živino občutljivostjo na praktično vso hrano. Ker počasi, počasi se bliža čas za GH.

Tinaaja jaz sem si delala špinačo z riževo smetano, pa ni bilo kaj posebej drugačnega okusa. No, malo bolj bljak je že bilo. Sigurno je pa sojina še slabša. Pa kje hudiča v Leclercu imajo sojine izdelke???? Jaz jih nisem našla, samo dve vrsti mleka v hladilnikuuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9726
10.9.2007 9:14:48   
draja
Živi je moja nona iz Kopra glih ta vikend poslala Chiccotove platnene čeveljčkeuser posted image . Pa še dve trenirkici, kavbojke, nogavičke, trakec za ušesa in pleničke. Tko da nona rulesuser posted image user posted image user posted image . Chicco pa tudiuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9727
10.9.2007 9:22:40   
tinaaja
Tinaaja jaz sem si delala špinačo z riževo smetano, pa ni bilo kaj posebej drugačnega okusa. No, malo bolj bljak je že bilo. Sigurno je pa sojina še slabša. Pa kje hudiča v Leclercu imajo sojine izdelke???? Jaz jih nisem našla, samo dve vrsti mleka v hladilniku .

tam, kjer je sir. se mi zdi, da je ene 2m samo soja izdelkov...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9728
10.9.2007 9:27:11   
draja
He, he, tipično zame. Gledam pa ne vidim user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9729
10.9.2007 9:53:30   
malecka_mateja
jutro!

mi gremo počasi v bolnico da vidimo kaj nam bodo rekli!

sma pa z tjaško zbolele najprej ona potem jaz!imava vročino kašljama šmrkama tamala pa ima še drisko!bogica moja!

upam da ni zarad tega ker so jiantibiotik ukinli!no bomo vidli!
ponoči se je zbudla z 39.8 vročine!
joj sem nervozna mam kr krče v trebuhu!pa tamala je nonstop bolana to mi smrdi!

sicer tudi jaz sem do 6 leta nonstop bla po bolnicah in bolana pol pa so mi mandlje vzeli in je blo ok!
upam da pri njej nebo tako dolgo trajalo!user posted image user posted image user posted image

držte pesti za naju danes!pa hvala vsem ker mislite na najuuser posted image user posted image

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9730
10.9.2007 10:17:41   
erna14
Žiga je pa itak njen number 1 ljubček!!!

a to je za tisto "zdaj pa ne vem kaj bom erni rekla"user posted image user posted image  

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9731
10.9.2007 10:18:41   
erna14
malecka mateja-SRECNOuser posted image user posted image user posted image user posted image DRZIMO PESTI

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9732
10.9.2007 10:21:06   
erna14
O sm mal zapravlala zdele sm skocila v cistilnco pa k sivilji pa se po eno jakno tuki v butik k mam v sob ohcet paa nism mela nc za gor pametenga.u sm ugotovila da od kar mam zigata obvladam z levo tipkatuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9733
10.9.2007 10:45:56   
urla
Jutro vsem!

Samo hitro javljanje:

PINGVINI SMO SE ŽE V PETEK VRNILI IZ SEVERNEGA TEČAJA!!!! Prekinili dopust in se prišli domov gret. Morje je imelo 18 stopinj, deževalo vsak dan, pihala burja. Za en kuuser posted image  dopust. Bomo pa ta teden hodili v Atlantisa.

Pa še menstruacijo sem dobilauser posted image . Kolk je blo fino, ko je ni bilo!!!!

Grem vas brat za nazaj.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9734
10.9.2007 10:51:32   
skačica
dober dan!

Midve sva že s prvega sprehoda. Iza se zadnje čase tako rada v vozičku, ker je obrnjena stran od mene in ima malo višji naklon v vozičku, tako da lahko gleda okrog.

urla- a tako sranje ste imeli? Kje ste pa bili?

draja- ti pa imaš nono res kulskouser posted image !

Grem, ker sem dobila obiske!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 9735
10.9.2007 11:10:27   
Dajadada
Ojla! Ste bile kar pridne s pisanjem, tako da vas berem, ko bo cajt.
Jah, mi smo mal zamorjeni, ker smo spet doma, pa ker je mraaaz. Prvo noč smo se vsi trije skupaj stiskali v pojstli, ker nas je zebl, drug dan smo pa kar mal zakuriluser posted image . Je kar sranje priletet iz 28 stopinj na 12. Saj smo vedel, da je v LJ kar mrzlo, ampak nas je vseeno vrglo na letališču.
Moram priznat, da sem majčkeno, čisto majčkeno cvikala, kako bo nejc odreagiral na to potovanje, ampak moram rečt, da boljše ne bi moglo biti in sploh ni problem potovati z dojenčkom. Torej vse, ki oklevate, kar pogumno, nič bat.
Prtljage smo imeli 22kg, 2 kufra, pa dva mala ruzaka in marelo. To je bilo vse in verjemte, da nismo nič pozabil in da nam ni nič manjkal. Ko smo šli z avtom na morje smo imeli pa poln prtljažnik, pa imamo karavanauser posted image .
Čisto brez veze je vlačit vse s sabo. No, zdaj vem. Mali tudi igrač ni rabil, ker je bilo itak toliko drugih zanimivih stvari.
Kopal se je v taveliki banji. Sta zlezla z očijem skupaj notri, jaz sem ga umila, vzela ven in zrihtala.
Postlco smo dobili v hotelu.
Bilo je še vedno veliko turistov, čeprav je že september. Prevladujejo seveda nemci, so že celo mallorko ponemčiluser posted image . No ja, ne glih celo, sigurno pa vse ob plaži. So kar nemška imena lokalov, vsi te ogovarjajo v nemščini itd. Na parih ulicah je vse skupaj zgledalo kot oktoberfestuser posted image .
Nas je bilo itak vsepovsod drugod polno, tako da smo res veliko videli, doživeli, ogromno prehodili, se malo tudi spočili, res veliko pojedli in spili kar nekaj flaš San Migela 0,0%user posted image user posted image user posted image .
V soboto smo imeli pa na dolenjskem trgatev. Mali je skor cel dan prespal v vozičku pri vinogradu. Zgleda, da je bil čist zmatran od dopustauser posted image , al pa je res na dolenskih gričkih 0,5 v zraku in je bil komauser posted image user posted image user posted image .
Danes se pa spet privajamo na ustaljeno življenje, sama doma, brez očkata, ki je moral v službouser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9736
10.9.2007 11:26:16   
Dajadada
Šoping: Smo izropal C&A. Men je bilo vse tako lušno. Ponavadi imam kar probleme najti kaj lepega za fantke, tukaj je bilo pa težko kaj pustiti na obešalnikuuser posted image user posted image user posted image . Cene so ugodne, a la H&M.

GH: Včer probal korenčka...prvič. Je kar kašljal, nič ni šlo dol. Sem ga pa stlačila z vilicami, dodala mal vode, v katerem se je kuhal in mojga mlekca. Dons bom probala vse skupaj še bolj tekoče narediti, pa s paličnim mu bo zgleda treba miksat. Vsaj za začetek, pol pa upam, da ne bo več tako zahtevenuser posted image .
Mu je bilo pa všeč jesti. Končno je lahko dal žlico v usta in je bilo tudi nekaj na njej (kar ni bil sirup). Ful je cmokal in ni mu bilo zanič, samo pogoltniti pa ni hotel.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9737
10.9.2007 12:00:47   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Šoping: Smo izropal C&A. Men je bilo vse tako lušno. Ponavadi imam kar probleme najti kaj lepega za fantke, tukaj je bilo pa težko kaj pustiti na obešalnikuuser posted image user posted image user posted image . Cene so ugodne, a la H&M.

kje je ta stecuna

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9738
10.9.2007 12:07:51   
slumpo
vsem zakasnelim dopustnikom ena user posted image  za tolažbo...mi raje nismo šli kot da nas bi zeblo pa dež mel pa burja, pa M...user posted image user posted image user posted image

midva sva bila na enem dolgem sprehodu...odkar mali sedi v vozičku mi ne zaspi več...prej je vedno na sprehodu zakinkal sedaj tega ni več...

sedaj kuham krompir s brokolijem če mu bo šlo to kaj lažje dol kot pa včirajšnji korenček...
ekola da pokažemo kako smo pluvali
user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9739
10.9.2007 12:49:48   
Žabika
Ojla!

Kar nekaj štrajkam z RRjem. Kar ni pravega časa.

Včeraj smo vsi zboleli; midva prebavne težave, Hana je imela pa vročino, ki pa ni bila zalo visoka, ampak je bila. Jaz sem pol noči preživela na stranišču, zjutraj pa se mi je Hana zbudila z groznim jokom in ko sem jo vzela iz posteljice sem takoj vedela da ima vročino. Ker je bila drugače dobre volje in ješča sva se odločila, da se vseeno udeleživa piknika. Na koncu smo piknikirali 8 ur, Hana je vmes 6 krat po pol ure spala, drugače pa je bila čisto dobro razpoložena, kljub temu, da jo je pošteno napenjalo in se ni ozirala na bontonuser posted image . Ko smo prišli domov je imela še vročino, ampak nič višjo kot zjutraj. Skopala sva jo v malo hladnejši vodi in po kratkem uspavanju je zaspala. Tudi midva sva padla dol in ko me ja Hana čez 8 ur zbudila (ja, niti enkrat samkrat se nisem zbudila ponoči) je bila kot rožica. Nič več vroča, pojedla je svoj zajtrk in nazaj zaspala, no jaz pa tudi. Oči je danes takšen kot sem bila jaz včeraj, jaz pa že čist ok, kljub občasnim krčom v želodcu. Najprej sva mislila, da sva se zastrupila s hrano, zdej se mi pa zmerom bolj zdi, da prebolevamo virozico. Kaj je bilo pa s Hano, pa ne vem. Po moje tudi oblika viroze, odreagirana z vročino.

No zdej se je pa zbudila in šibava še malo ven! Sva že zjutraj bile na FT in naredili dva kroga tukaj okoli.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9740
10.9.2007 13:27:52   
malecka_mateja
oj!

evo naju!cista se je povečalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kriza!je bla mala ful pridna!27. morava v bolnico bova sprejete in bodo eno preiskavo z katetrom še naredli in potem se odločijo kaj bodo z njouser posted image user posted image user posted image ne vedo pa če je vodena ali maligna ali benigna!to zvem kasneje po oni preiskavi!user posted image user posted image user posted image user posted image jojo bogica moja!

vročin še nima nazaj!trkam!upam da je nebo več!

to je to!grem kuhat da si glavo zbistrim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9741
10.9.2007 13:31:02   
Anonimen
Tjaša, velikouser posted image za tebe in enuser posted image za tvojo mami!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9742
10.9.2007 13:36:08   
skačica
joj malecka mateja, ne bodi tako žalostna. Upam  in verjamem, da cista ni maligna in da bo s tvojo Tjaši vse okuser posted image . Močno močno stiskam pesti za vaju in vama pošiljam en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Moja Iza spančka, je bila že fejst utrujena. Je pa zadnje čase kar nek ritem ujela in se imamo prav fino.. Vemo kdaj približno jemo, spimo, smo dobre volje, kdaj je sitka, skratka en tak red smo vzpostavliuser posted image
Ampak zdele pa tast nekaj švasa al kaj za user posted image  dela zunaj in jo bo za zihr zbudu. Porkadušuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9743
10.9.2007 13:37:38   
Dajadada
Slumpo, takole je tudi pri nas včeraj in danes korenček zgledaluser posted image .

Erna, C&A je v avstriji, celovec, beljak, mi smo ga pa kar na mallorci ropal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9744
10.9.2007 14:01:25   
erna14
dajadada-hvala
malecka mateja-joj kok zalostna novica upam da se bo vse dobro izslo pa tud od naju en kosuser posted image user posted image user posted image user posted image .
kakanje-jaz vec ne vem kaj naj mu dam spet ze 6 dni ni kakal pa sm mu dala kamilce pa slive pa caj za odvajanje ne vem vec kaj naj sej ga ne napenja ampak vseen ni ravno dobr pomoje

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9745
10.9.2007 14:09:10   
malecka_mateja
erna pa si kamilice ful sladkala???nekaj sladkega ful mu daj!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9746
10.9.2007 14:11:31   
tinaaja
Malecka_mateja, upam, da se izkaze za nenevarno, karkoli ze je. user posted image user posted image user posted image

Dajadada, skomine delas, s temperaturami, nakupi,.. WB user posted image

Zabika, upam, da se pocajtate!

Jaz sem sibala okol, je treba izkoristit sonce.. user posted image user posted image user posted image user posted image sem zgubila kljuce, oz ne vem, kje so. Grem se k mami pogledat, ce sem jih slucajno tam pustila.. Je moral moj prej iz sluzbe prit zaradi tega user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9747
10.9.2007 14:13:06   
Anonimen
Jaz mam pa drug problem... prejšn tedn, ko je imel Jure vročino ni hotel nič drugega kot mojo zizo in to non-stop, sedaj ko mu je bolje, pa pije normalno, jaz pa preveč mleka. Mi kr teče in teče...

Erna, sladke kamilice res pomgajo.

Neposredna povezava do sporočila: 9748
10.9.2007 14:17:25   
erna14
ma sej sem mu dala sladke kamilce pa nc ne pomaga ceprov mu jih bi mogla na tesce dat sam kako ce pa ob 5 zjutraj je,aja kok zlick lahko dam teh kamilc k jaz sem mu dala 2-3 tamale otroske zlicke a mislte da je to premal pa kok casa vrecko namakam v vodouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9749
10.9.2007 14:19:04   
Anonimen
Po mojem si mu dala količinsko premalo. Vrečko pusti v vodi cca. 2 minuti.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?