|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.9.2007 20:11:42   
Snorklja
Drugače pa naš Jaka naravnost obožuje kupljene kašice, a ima kr kruto mami in mora jesti kar mu ona skuha. Na začetku ni bilo problemov, sedaj pa mu je sadje ful všeč, zelenjava pa gre kr trdo v želodček.

Tudi mi smo v soboto malo zapravljali. Bili smo v Avstriji in sem našla tiste škornčke o katerih ste se enkrat že pogovarjale in me je skoraj kap, ko sem vidla ceno...3,90 EUR user posted image .

Mi je pa zelo žal, da se ne bom mogla udeležiti srečanja oktobra. Ima tisti dan poroko......svojouser posted image .

LP Snorklja

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 9701
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 20:33:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9702
9.9.2007 20:35:14   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image  pridna Živa za prespano noč!!! ppppssss čisto potiho vam povem da so tudi naše zadnje noči ok user posted image user posted image    pppssss da me Matia ne slišiuser posted image      

Joj a sta se spet kaj menila med sabo? Upam, da ne bo Erna spet jezna na Živouser posted image .

Snorklja a sem prav razumela, da se poročiš?

Tinaaja bravo Brini za sračko. Imam pa občutek, da sta se z očijem zmenila, da se je lahko izognil vzponu na Rožnikuser posted image .

Jure čim prej se pozdravi in čim prej zobke na plano!

Žiga čestitke za zobka!!! Pa tako priden si bil, da mamica sploh ni vedela, da ti raste. Super si. Enga fajn slinastega poljubčka od Žive. Bo zdaj morala pazit, da jo ne ugrizneš v navalu ljubezniuser posted image .

Meni je pa Živa rekla gejuser posted image . Prejle jo v pol temi dojim pred spanjem, pa kar naenkrat spusti zizo, me pogleda, reče gej in se zažene nazaj v papicouser posted image . men nič jasno. Navihanka malauser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9703
9.9.2007 20:46:25   
Anonimen
Evo, danes smo že zaspali. Ravnokar, ampak čakam koliko časa bo trajalo.
Pa hvala vsem za dobre želje.

Vse naj naj Katja in Domen!

Žigcu bravo za prvo zobek! Pa ima zelo frajersko jakno!

Obsedenost z mami - Juretu je čisto vseeno kdo ga carta. Tudi če vidi prvič človeka sploh ni panike. Se pa vsaki stari mami nasmeje, ko ga ogovarjajo in so pol čist raznežene.user posted image

Tinaaja, neki me zanima. Si rekla, da Brina full "boža" vašo kužo. Mi imamo tudi mucije, pa dela isto, sam pol pa takoj roke v usta da, tko da... a sem malo preveč panična in "sterilna"?

Draja, mogoče jo je pa res samo nekaj mučilo. A si že na dieti? Upam, da bo tudi današnja noč takšna.

Kati, ne vem če ravno obstajajo bučke brez semen, je pa več vrst bučk. Mi imamo dvoje sorte na vrtu in ene, ko so čisto male sploh ni skoraj nič videt semen, tako da... Sicer pa če zmiksaš ni panike glede semen, pa tudi če sam z vilico pretlačiš. No, Juretu v vsakem primeru so bučke še najbolj zakon od vse zelenjave in sadja.

Snorklja, bravo za poroko. Upam, da bomo videli kakšno slikco.

Draja, sej si gej, ker maš moške rada - no, svojga moža...user posted image

(odgovor članu Snorklja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9704
9.9.2007 20:48:36   
tinaaja
Snorklja, a porocila se bosta? user posted image user posted image user posted image Mi2 imava jutri leto in 3 m od najine poroke.. Kok gre cas user posted image user posted image

Tiste, ki imate GH ze bolj uvedeno:
koliko niha kolicina hrane, ki jo poje otrok? Morda so zobki krivi, ampak kar nekaj strajka - vcasih samo na zacetku, pa pol zmaze ok, pri vecerji pa je po 10 zlickah zacela samo ven pluvat user posted image
ce jemo 2 obroka GH na dan 2 tedna - kdaj uvesti tretji obrok (dopoldnasko malico -- sadje)?

Glede srecanja .... moje razmisljanje...

ker se takole hladi, mora bit lokacija, kjer smo lahko notri. pri 15° jaz ne bi ravno par ur vedrila zunaj in zmrzovala. Pri peclju notri nisem bila, oz se ne spomnim - mi je bilo receno, da ni ravno najboljs urejeno user posted image . Tko da opcija je npr se Roznik http://www.gostilna-roznik.com/main.php ali livada http://www.daj-dam.si/slo/Livada/Livada.htm  Ponudba je pri obeh kul, cenovno tudi, v primeru lepega vremena smo lahko tudi zunaj, pa bistveno se mi zdi, da je oboje veliko lazje najti.
Glede hrane in pijace - se mi zdi najlazje, da vsak placa sproti svoje, da ne bo kaksnih problemov kasneje, razen ce se na kraju mesta drugace zmenimo. Namrec, jaz res ne zelim potrdit za 20 oseb menu, pol bo pa dez in jih pol ne bo,..... Upam, da razumete in da vam je OK.

Kr_enamami -monti recepti http://marika.mojforum.si/marika-forum-16.html verjetno se moras registrirat prej..

Draja, oci se ni izognil vzponu, se slabse, sam je moral gor prit, ker sva sli mi2 naprej user posted image Upam, da boste imeli danes tudi dobro nocko.

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 9705
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 20:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9706
9.9.2007 20:57:41   
tinaaja
Tinaaja, neki me zanima. Si rekla, da Brina full "boža" vašo kužo. Mi imamo tudi mucije, pa dela isto, sam pol pa takoj roke v usta da, tko da... a sem malo preveč panična in "sterilna"?

Na zacetku sem ful pazila, da sem si roke umivala vsakic, ko sem bozala Ajo, pa da ni brine lizala,... Zdaj pa je tko, da brine ne umivam, ko ajo grabi za usesa, po glavi,.. Slej kot prej bo pobrala vso sranje po telh, ko bo puzala in kaj naj. steriliziram vsak dan 10x user posted image Prej ko se navadi, boljs bo.. Vcasih pustim, da ji aja cist prelize rokice, takrat pa jo umijem. Mislim, da je vse to ful poemmbno za normalno simbiozo pes-otrok, ker drugace so lahko ornk problemi z ljubosumjem psa.

tko to zgelda:

brina napada ajo
user posted image

Aja ima dost

user posted image

Hi konicek, ups aja
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9707
9.9.2007 20:57:41   
erna14
draja-kva spet ni blo zigca pa spet neki delate za njegovim hrbtomuser posted image user posted image user posted image .tole se bo trba mal pogovort drugac pa valda obema cestitke za prespano noc in thaiss teb tud no vama.ja sm kar vesela da ni blo nc kaj ocitnih znakov za zobka upam da ne pridejo se tok tok.aja tisto zametno jakno so mi pred nosom prodal v h&m-muuser posted image  in celga so izropal tko da ne vem kaj je blo v soboto

no dons smo bli pa v arburetumu in smo se z tistim malim vlakcem peljali v kamnik in sta bla tamala od brata jaz in moj cist na zadnjem zico tko da smo gledal v avtomobile k so se vozil za nami in valda tamaledva sta full mahala folku v avtomobilih motoristom kolesarjem res je blo full dobr potem smo se se mal cez arburetum sprehodil,sli na pizzo v menges potem pa se mal na brnik na ploscad gledat vzletanje avionov ja smo mel kar pester dan je blo ful lustn no grem spatuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9708
9.9.2007 20:58:12   
tinaaja
erna, sva oddali v isti sekundi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9709
9.9.2007 21:03:22   
Snorklja
Meaa js hodim večinoma v Celovec. Npr. v HM se več dobi kot pa pri nas.
Tudi KIK, čeprav ima veliko cenene in ne preveč kvalitetne robe, ima včasih luštne jopice, puloverje in hlače.

Ja, trenutno sem v gužvi, saj potekajo finalne priprave za poroko. Še sreča, da delam v marketingu in včasih pripravljam kakšne eventeuser posted image .

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9710
9.9.2007 21:12:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Meni je pa Živa rekla gejuser posted image .

Matia že dva dni spušča ta GEJ tako da meni in user posted image  ni preveč jasno kaj nama sporočauser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9711
9.9.2007 21:16:51   
draja

Matia že dva dni spušča ta GEJ tako da meni in user posted image  ni preveč jasno kaj nama sporočauser posted image user posted image

Ojej, kako naj zdaj tole Erni pojasnimuser posted image . user posted image user posted image user posted image

Tinaaja aha, oči je pol res nasrkal s tem Rožnikomuser posted image . Ful lepo je gledati Brino in Ajo skupaj. Jaz misli, da je takšna simbioza otročka in živali samo koristna.

Srečanje meni je vseeno kej, ker itak ne poznam kaj dosti gostiln. Vsekakor pa tudi jaz mislim, da se vse sproti plačuje pa je pol mir.

Snorklja super za poroko. Lep dan je pred tabo..... Ah, nostalgija. Midva sva že 1 leto in 2 meseca poročena. Stara zakonca pačuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9712
9.9.2007 21:32:05   
thaiss

Ojej, kako naj zdaj tole Erni pojasnimuser posted image . user posted image user posted image user posted image

OOPPSS zgleda da se Matia in Živa neki v šifrah pogovarjatauser posted image  Ga moram met mal bolj na uču!!! Fant se sploh ne zaveda da ima Žiga zobek in ga lahko ugrizne....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9713
9.9.2007 21:39:42   
tinaaja
jaz sem za brino, zdaj ko dobiva zobke, ze oddala prosnjo za sluzbo na slovenske zeleznice za scipalca kart. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9714
9.9.2007 21:42:01   
tinaaja
a je katera ze probala sojino smetano? mimogede za tiste na dieti - v lecleru imajo wohoho zadev iz soje..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9715
9.9.2007 23:01:34   
skačica
hoj!

tinaaja, jaz še nisem probala sojine smetane. Pila sem sojino mleko in jedla sojine jogurte, nič drugega. Pa men se zdi da pudinge.

meaa- nimam recepta, je pa ta torta težka točno 5 kg, skratka full težka in tudi dragauser posted image , lahko pa ti ga prinesem na srečanje, mislim, da mi ga bo ta ženska dala.

snorklja- lepo, lepo, men so vse te poroke tko lepe, da greva z možem večkrat ob sobotah v Gaj, kjer je res veliko porok- čez poletje in obujava spomine kako sva se midva tam poročilauser posted image

Naša pa še ni prišla do GEJA, tko da se nič ne bojim user posted image , bravo pa za vse malčke, ki govorijouser posted image
Iza je pogruntala nov položaj, ko se dojiva. Leži na trebuščku in vlečeuser posted image Svašta, no. In tako potem tudi zaspi in spi dosti bolj mirno.
Grem tud jaz spat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9716
10.9.2007 7:59:21   
thaiss
user posted image

vse naj naj VID(kresnička) in TIBOR(babri) user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9717
10.9.2007 8:15:06   
erna14

OOPPSS zgleda da se Matia in Živa neki v šifrah pogovarjatauser posted image  Ga moram met mal bolj na uču!!! Fant se sploh ne zaveda da ima Žiga zobek in ga lahko ugrizne....

draja-a si vidla kaj mas zdaj k si nenamerno ali pac hotla primorca za zeta,no pa mas zdaj bos namest mama bila gejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9718
10.9.2007 8:22:13   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz sem za brino, zdaj ko dobiva zobke, ze oddala prosnjo za sluzbo na slovenske zeleznice za scipalca kart. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugac pa dobro jutro tudi ostalim thaiss kaj zdaj tud ti ne mors vec spat zjutrej ja boga pejt ti mal v ita mal cevlcke slikat lepo prosim pa nc za puncke sam za fantetamalga pa k men prpel ziga bi se z njim rad pogovoru na 4 oci ampak ni hud je reku da k so punce mejhne da majo lahko vec fantov pol k so pa starejse se pa to obrne majo pa fanti lahko vec punc user posted image

draja,tinnaja jutranjke kva je zdej kje ste....aja pa tejcica je tud vcasih zgodnja pa zabika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9719
10.9.2007 8:33:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

drugac pa dobro jutro tudi ostalim thaiss kaj zdaj tud ti ne mors vec spat zjutrej MOJ SIN PONOČI PRIDNO SPI PA MAMA ZJUTRI LHKO ZGODAJ USTANE ja boga pejt ti mal v ita mal cevlcke slikat lepo prosim pa nc za puncke sam za fantetamalga pa k men prpel ziga bi se z njim rad pogovoru na 4 oci ampak ni hud je reku da k so punce mejhne da majo lahko vec fantov pol k so pa starejse se pa to obrne majo pa fanti lahko vec punc user posted image

erna a ti ga kr pripeljem, pa glej da se ne bosta zlasalauser posted image  user posted image  user posted image  
trst šoping pade konc tedna. Sem pa vidla včeraj na bloku ene lušne čevle od BubbleGums full cute pa punčkaste so ble oh in sploh lepe!!! 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9720
10.9.2007 8:38:28   
tinaaja
draja,tinnaja jutranjke kva je zdej kje ste...

sem tu, sam mala bi se igrala user posted image pa ima jutranje nihanje razpolozenja - smej, jok, smeh, jok user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9721
10.9.2007 8:39:20   
tinaaja
Sem pa vidla včeraj na bloku ene lušne čevle od BubbleGums full cute pa punčkaste so ble oh in sploh lepe!!!

kje??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9722
10.9.2007 8:47:50   
slumpo
ojla..po dolgem času

smo dva dni tako  pohajali da nas ni bilo za ujet...

ja pa včiraj smo uradno otvorili GH pri našem Aneju in je bilo vse od korenja...ejga ga ni čez rižkota...korenje je pa tako ven pluval da je bilo kar žalostno gledat...

grem ker me kliče je vstal očitno...

no kako vam gre pa kaj spanje....pri nas je velik napredek čeprav še ne prespimo noči...ponoči se 2x hranimo ampak zaspi nazaj...razen to da se stalno obrača in premetava, pa krili z rokami in nogami kar lepo spi...no ko je v svoji posteljici je čisto vseeno ampak ko je pa pri nama jih pa z mojim kar faševa...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9723
10.9.2007 8:52:01   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sem pa vidla včeraj na bloku ene lušne čevle od BubbleGums full cute pa punčkaste so ble oh in sploh lepe!!!

kje??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image

tko tle čez mejo - BATA cena pa 13€

sem te segrelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9724
10.9.2007 9:08:46   
tinaaja
C,c,c,c, Thaiss... user posted image Ma jaz sem se nekaj za chicco zapalila. Ene copatke za zimo imam od njih in so mi super. Pol sem gledala zimske komplete - valda oranzna barva me je privabila in imajo zadeve s puhom user posted image user posted image user posted image Imajo dvodelne komplete, ki so mi ful vsec in se nepremocljivi so. Bom vidla.. Cene raje nisem pogledala user posted image Sem gledala eno kiklco pa srajcko za krst - 44€ user posted image Pa jopka zraven pa cevelcki pa zabice - pa je skoraj tko kot da bi sebi kupovala user posted image user posted image user posted image

Matr, sem jo dala spat in je spala natanko tok,da sem si umila zobe in pripravila zajtrk... user posted image Jo bom kar pobasala pa greva ven...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?