|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.9.2007 23:02:39   
vms
jjasna, hvala bogu, da je moj za ker jaz bi pr poštarju ziher zvisela saj je aprila dobil sinčka in hodi še danes z podočnjaki naokoli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 9801
10.9.2007 23:40:30   
skačica
user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se vam nasmejala, ste face punce.
Kati- men ustreza datum, vpiši me kar za še eno punčko, da ne bodo sami fantje.

vms- držim pesti, da kmalu zagledaš +. Takoj nam javi, da bomo na tekočemuser posted image .

maddie- ne morem verjet, da je oče otrokom dal pomirjevalo samo zato, da bi revčki mirno spaliuser posted image  pa to res izgleda da sta starša za kozlat. Sem čist šokirana kaj vse so že odkrili pa da sta se tam pred papežem kazala pa ....joj raje ne razmišljam, nekaj mora bit z njima hudo narobe.

Jaz pa povem veselo novičko, da je Iza danes prvič sama sedela brez kakršnekoli opore kar nekaj časa in to kar stabilnouser posted image . Da dol padeš, sem bila tako zelo vesela, da sem jo kar lupčkalauser posted image . Sva pa probali tudi, če že obvlada pincetni prijem pa je tista rozina letela vsepovsod, včasih jo je sicer zgrabila, ampak ne z dvema prstoma, v večini poskusov jo je pa kar na tla pometlauser posted image .
Ni ona ravno za fina delauser posted image .

thaiss- greš v Trst? Tko zelo bi potrebovali bootkeuser posted image , tiste ta kosmate. Če lahko, prosim zelo lepouser posted image

Grem spat, da ne bom jutri spet čisto povožena.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 9802
11.9.2007 0:33:17   
Anonimen
Lahko noč

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9803
11.9.2007 7:21:09   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 9804
11.9.2007 7:27:57   
amy26
erna jaz sem Eli dala ko je bila zaprta dve mali žlički tekočine( lactecom tekočina za prebavo) najprej sem šla v lekarno da bi zase kej kupila ker sem bila jaz zaprta, seveda prek dojenja pride tudi malo v mleko, pol mi je pa v lekarni celo predlagala to tekočino tudi za Elo ker jo lahko daš že  dojenčku od 1 meseca dalje, naslednji dan je bila na previjalni ornk porcija kakcauser posted image  in od takrat kaka spet 3-4x na dan (pa ji več tega ne dajem).
pa ful je spuščala smrdeče vetrove, odkar spet lepo kaka jih na srečo več niuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9805
11.9.2007 8:00:56   
thaiss
vse naj naj
LILU (MoonEve) in LAN (Meaa)

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9806
11.9.2007 8:07:37   
blanči
Dobro  jutro!

No po dolgem času se spet malo oglašam.

Komaj sem vas malo preletela kaj se vam kaj dogaja.

Kakanje: Nam je pomagle sladke kamilice. Odkar pa uvajamo GH pa včasih kakamo 2x na dan, pride pa kakšen dan ko nič.

Zobeki: Slini se kot polž, pride dan ko ni nič tečna včasih bi si pa vse v usta stlačila. En dan je imela tako redeča lička, da sem mislila zdaj pa bo in nič. Pa kar čoha se po ličkih in ima vse razpraskani pa za ušeasa se vleče.

Maddie: Brez komentarja. Groza kaj vse ljudem na pamet pade pa še dohterja sta povrhu.

C&A: Ja v Celju bo. Danes je otvoritev novega trgovskega centra EK, pa povrhu še otvoritev Obrtnega sejma. Groza kakšna gužva je že bila včeraj kaj šele danes. Stanujem čisto blizu sejma in tega trgovskega centra.
Glede C&A: Včasih smo full hodili v Avstrijo in sva z mojim večino cot kupovala v tej trgovini tudi za najino pikico, a se mi zdi, da se je kvaliteta materiala poslabšala. Bomo videli kako bo v Slo. Pravijo pa da je to trgovina nižjega cenovnega razreda. A jaz bi jo primerjala s H&M. Pridite v shoping.

Takole pa naša sedi:
user posted image

Šibam ker se je ravno zbudila.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9807
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 8:27:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9808
11.9.2007 9:02:08   
draja
Dobro jutro!

Moram mal na hitro se javit, ker je mala že tečka v ležalniku. Spali smo super, jedli ob 1:30 in 6-ih, med 2:30 in 3:30 pa jokali in trmarili, ker mami ni dala spet zize. Ne vem no, ne bi rada, da vsakič ko se zbudi dobi zizo, ker se bo pol tako navadila na to, da ne bo znala brez tega nazaj zaspat. Prej ko je na rokah zaspala je še šlo, zdaj dva dni je pa tako užaljena če jo vzamem v  naročje namesto na zizo, da je huronski jok. Ma, jo bomo že pogruntali maleno in našli en fajn način, da zaspi nazaj brez zize. Itak se ta obdobja tko hitro menjajo!

Kr_enamami super za aerobiko. Jaz sem bila dolga leta skoraj vsak večer na aerobiki, letos pa me nič kaj ne vlečeuser posted image .

vms lepo te je bilo spet brati. Držimo pesti za četrtega sončka.

Drugi otrok pri nas tudi možek še ni za. itak moramo še čakat zaradi carskega, ampak tudi sicer on še ni za. Ampak ga bomo že v red spraviliuser posted image .

Čestitke Lan in Lilu!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9809
11.9.2007 9:16:19   
malecka_mateja
jutro!

mi smo od večraj zjutraj brez vročine!trkam!uapm da bo sedaj bolje!

no ko se že od drugem pogovarjate NAOMI imava isto rezervirano!tudi mi bomo takrat delali drugega!bi rada še enega marčeka ali marčevko mela!no če bo ratala!sam da je zdravo!

grem me mala kliče!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9810
11.9.2007 9:25:13   
erna14
jutro

draja-a ti nebi bila zalostna ce bi brez partneraja mogla zaspatuser posted image user posted image
vms-vsa cast za odlocitev
jjasna-mogoce bo pa nepricakovanauser posted image
kakanje-hvala za nasvete,sem mu dala prej kamilce bomo vidl kaj bouser posted image
no nas se je pa ob 5 zbudil da je jedu in je res mel orng porcijo k so ble joske trde k granate no in ko sem ga dviglna za podret kupcka je revcek zakasljav v tistem se mu je pa podru kupcek in se mu je zaletelo in je tok bruhov vse kar je pojedu user posted image user posted image user posted image soncek moj mali bogi sm ze ob 5 preoblacila postlnino ker je blo vse pobruhan

u rabm kak dobr nasvet za kaksen nadev za sadno tortico

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9811
11.9.2007 9:34:28   
Pikca
jutro,
user posted image ste imele ful luštno debato včeraj zvečeruser posted image
vms, držim pesti za štorkljo, pa tebi jjasna moram tud zaploskatuser posted image

če se mi slučajno odločimo za tretjega (vedno manjša verjetnost), sem tudi za 01. 02. 2010user posted image . za razliko od večine je pa pri nas možek za, ampak me zaenkrat ni uspel prepričat.

sicer pa tudi pri dveh ni nobenega dolgčasa...
Jernej je imel včeraj spet krvave nitke, ne vem kaj je zdaj touser posted image , se sploh ne upam gh uvajat. božček, pa še včeraj je dobil klofuto, ker je Živi podrl hišico iz kockuser posted image . Živa je pa ugotovila, da je pri babi vseen bolj luštno kot v vrtcu in bi šla raje tjauser posted image . pa lulat noče v vrtcu, ker se boji, da bo v wc padlauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9812
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 9:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9813
11.9.2007 10:03:06   
skačica
dobro jutro!

Spali ok, zdaj se mati prebuja ob računalniku, Iza je že na trebuhu in ne bo dolgo dobre volje. Že jamra.

Morali bova v trgovino, ker jaz nimam nič za jest pa je tako čudno vreme zunaj. Mah, bova šle kar z vozičkom pa kar bo pa bo.

erna- upam, da tvoj mali naredi en veliko sračouser posted image  danes.

Kr-enamami- bravo za aerobiko, super da si se odločila pa veliko navdiha pri pisanju diplome.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9814
11.9.2007 10:05:36   
Dajadada
Kati, Nejca vidiš na strani 361, še bolš pa v živo, če naju boš kej na kafe povabila. Zdaj je že spet ves skravžlan, se mi zdi, da so mu v slabih 14 dneh ful zrasli.

Kam je pa Lejči spet pobegnila?

Meaa, se bova zmenile za žabice, ko boš šla. Mi je pa žal, da jih vseeno nisem več kupila v C&A, ker so tok kjut, z medvedkom na ritki pa nogicah. Ampak so imeli samo bež, pa modre, druge so bile pa vse bolj punčkaste.  

Neposredna povezava do sporočila: 9815
11.9.2007 10:11:30   
Žabika
mečava: zanima me kako veliko mečavo imajo še vaši sončki? Sej vem da je težko opisat, ampak vseeno prosim za kakšen odgovor.

datumi: no meni je pa zelo všeč tudi 20.09.2009 ali pa da bo moja G bolj zadovoljna 20.10.2010. Ampak glede na to, da sem si celo N želela, da bi rodila 04.03.07 in ni bilo nič s tem, se bom kar vdala v usodo in ko bo, bo!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9816
11.9.2007 10:12:28   
amy26
Gremo pa naslednji teden v KIK, moja kolegica jih je tam kupila za 2,19€, pa so čisto ok. Če hočeš ti jih lahko prinesem.

Meaa, ja z grem tudi v KIK naslednji teden ali pa celo ta teden, nevem se mormo pozanimat če je na Ljubelju kej snega.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9817
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 10:41:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9818
11.9.2007 10:54:30   
draja
Žabika Živa ima še vedno prav luknjo na vrhu glavice, cca. 1,5 do 2 cm premera. dajemo Oleovit D3, včasih pozabimo, včasih jih zbruha ven.

Pikca ojej kakšne skrbi ima Živa v vrtcu. Upam, da hitro premaga začetne strahove in se lepo uvede. Mene je že zdaj groza uvajanja, sploh, ker bomo stari šele 11 mesecev in ne bo razumela, da pridemo ponjouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 9819
11.9.2007 10:59:25   
Barči78
Pikca - a pol mate tud pestro v vrtcu. Naša danes prvič proba spat tam, me zdele tolk zvija v trebuhu, da komaj diham, kar duši me, pojma nimam kako bo. Dop. vedno fuuuul joka, da gre domov h mamici, men se srce para.
Z lulanjem zaenkrat ni blo težav, je šla sama, samo ji dajo kar kahlo, ker imajo 2 ta velika stranišča, brez nastavkov, tam bi naša res not padla.
Upam, da se tole uvajanje čimprej zaključi in da bodo radi hodili v vrtec, ker jaz se sploh ne morem več zbrati, čist sm fertik.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9820
11.9.2007 11:04:29   
*sonchek*
dajadada - žabice sem jaz kupila včeraj v BC, pa so stale 4,50€. Pa opozorilo - NE vzet št. 0 (čeprav naj bi bile do enega leta), ker so čist premajhne! user posted image

Drugače pa nič posebnega - mulc sedi sam, pridno je, pa zvečer tuli preden zaspi (včeraj je zaspal med hlipanjem user posted image ), pa vse kaže, da ne bo več dolgo, ko bomo puzali - se že postavlja na kolena in roke, pa z ritko miga - je res posrečen s temi svojimi poskusi user posted image Imeli smo nekaj katastrofalnih noči (zbujanje, lakota, jok), zdaj spet pridno spimo.

No, grem brat vse za nazaj...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9821
11.9.2007 11:17:50   
tinaaja
Žabika Živa ima še vedno prav luknjo na vrhu glavice, cca. 1,5 do 2 cm premera. dajemo Oleovit D3, včasih pozabimo, včasih jih zbruha ven.

enako. dajem ad3.
VELIKA MEČAVA
Ostaja odprta v povprečju do leta in pol. Čas zapiranja velike mečave je lahko pri povsem zdravih otrocih precej različna. Pri nekaterih se zapre že okrog devetega meseca, pri drugih, sicer zdravih otrocih, pa ostaja odprta celo po drugem letu starosti.
Normalno je, da velika mečava utripa v ritmu srca.
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587902,1587902#msg-1587902

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9822
11.9.2007 11:29:15   
amy26
Sem pa gledala njihov katalog in imajo prehodne jakne za dojenčke po 7,5€

Meaa, a je kje na internetu katalog? kje pa sploh so Brežice, res nimam pojmauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9823
11.9.2007 11:39:19   
erna14
zabika-nas ma tud se odprto tko da ma tud se luknjo in mu ravno tako dajam ad3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9824
11.9.2007 11:41:02   
erna14
amy26-terme catez so v brezicah,smer novo mesto-krsko -brezice

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?