|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.9.2007 20:48:38   
erna14

tinaaja-srecno jutr

thaiss,draja-tole je sumljivo kje ste kaj pocnete za najinim hrbtomuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9851
11.9.2007 21:07:25   
K_a_t_i
Tinaaja, ker avtosedež ma najboljše ocene na testih? Ti ziher veš... user posted image

U, Zdravnikova vest user posted image  Mami Kati bo po 6 mesecih pogledala neki na tv...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9852
11.9.2007 21:12:06   
tinaaja
tabela ocenjenih avtosedežev, objavljeno v Motoreviji (http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif), in podrobnejše obrazložitve testov na strani ADAC (http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp?ComponentID=184236&SourcePageID=130822#). 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9853
11.9.2007 21:17:33   
K_a_t_i
Jao... sej hvala za link. Sam se mi ne da klikat na vsazga posebi user posted image . A ti še nisi najdla unga k je najbolj varen user posted image ?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9854
11.9.2007 21:30:58   
tinaaja
klikni prvi link... jaz se nisem odlocena.. verjetno pa eden od maxi cosi..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9855
11.9.2007 21:32:21   
tinaaja
U, Zdravnikova vest Mami Kati bo po 6 mesecih pogledala neki na tv...

scary user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9856
11.9.2007 21:32:56   
draja
Večer!

Erna brez skrbi, Živa pridno spančka in sanja le Žigca. Upa, da se kmalu spet vidita. Pa super, da ste končno kakaliuser posted image user posted image user posted image .

Skačica sem pozabila že dopoldne - čestitke Izi za prvo smaostojno sedenje!

Žabika no, če se ne uspem do četrtka pridružiti na kakšni kavici, bom pa sama poslala tisti ringarajevki, ki je zbirala. Mi ni panike tista poštnina. Imam kar pestro ta teden, pa ne vem, če bom kaj okrog letala.
Tinaaja uf, še dobro da smo mi imeli celih 5 minut priprav na krstuser posted image . No, saj mene ne bi motilo, samo moj bi težko zdržal, brez da se zaplete v debato z župnikom, pol bi pa reeees trajale te pripraveuser posted image . A rožni venec je molil? To pa še nisem slišala.

Meaa navali na tortico!!!

Kati v skupini 9-18 kg je zmagovalec Kiddy Infinity Pro, takoj za njim pa Maxi Cosi Priorifix!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9857
11.9.2007 21:34:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

U, Zdravnikova vest Mami Kati bo po 6 mesecih pogledala neki na tv...

scary user posted image

men se je kr mal sladoled zaletel pr tem učku user posted image

No, hvala za un od sedežev user posted image Tudi Draji!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9858
11.9.2007 21:35:29   
amy26
Tinaaja, ker avtosedež ma najboljše ocene na testih? Ti ziher veš...

mi uporabljamo pri Aleksu Romer Duo plus 9-18kg in sem z njim zelo zadovoljna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9859
11.9.2007 21:50:33   
dskubin
Kati v skupini 9-18 kg je zmagovalec Kiddy Infinity Pro, takoj za njim pa Maxi Cosi Priorifix!

Aha, ampak sam od teh, ki so bili na testu. Obstajajo tudi boljši sedeži, ki jih na testu ni user posted image - je pa kar katastrofa, kolk je NEprimernih.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9860
11.9.2007 21:56:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Aha, ampak sam od teh, ki so bili na testu. Obstajajo tudi boljši sedeži, ki jih na testu ni user posted image

KAteri?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9861
11.9.2007 21:59:46   
Naomi
kati...dej pust ldi, da se spocijejo zvecer user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9862
11.9.2007 22:12:01   
K_a_t_i
O Naomi, sem lih misla vprašat, če je kej narobe s tabi k si tih user posted image . Sej juter prideš, a ne? Sva z Žabiko nardile specialen urnik srečanja zarad Svitovih futranj in spanja... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9863
11.9.2007 22:14:13   
Naomi
k da se 1. ob 11h dobimouser posted image ...ne vem ce nista dobr nastudirali, kako vama najbolj ustreza user posted image user posted image ...racun brez krcmarja...men jutr okol 13 pashe ( slik slak)- salaaaaaaaaa...k vem da si ze zmatrana, pa bi te na foro dobila user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9864
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 22:17:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9865
11.9.2007 22:27:42   
tinaaja
Še prej sem pa gledala Preverjeno, to je bil še le šok, čakte vam bom link prilepla, če je katera zgrešila:

tole?
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070911_3105379_60045884.php

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9866
11.9.2007 22:45:39   
skačica
joj, jaz pa nisem gledala. Sem bila pri mami, sva pripravljale papirje za spremembo namembnosti zemljišča, bo verjetno jutri vložila pobudo. Upam, da se bo dalo uredit, drugače bo treba it v stanovanje.

Sem šla v C&A malo pogledat, imajo kar luštne stvari za odrasle in otročke, ven sem prišla samo z nekaj cunjami zase, za Izo nisem kupila ničuser posted image , ima res dost vsega zaenkrat. Sicer sem iskala zanjo kako solidno kapo pa so vse zelo debele in ne pridejo v poštev.

Hana Re-user posted image user posted image user posted image  za prve žličke.

tinaaja- jutri lepo poštimaj s svojo zdravnico. A da ste celo desetko zmolili? No, tud mi smo molili, ampak ne tok. Je naš župnik kar faca in je na hitro vse uredil.

Kati- že kupuješ avtosedež? V Pikapolonici imajo zdaj neko akcijo- videla reklamo. Naša še lep čas ne bo imela 9 kg (zdaj je nekje pri 7, se mi zdi) pa tudi vrat po moje še nima tako močan, da bi bila za v sedež. Vsaj tja do osmega meseca bo verjetno v jajčki. Kupili pa bomo Maxi cosi Tobi. Ga ima sestra in je super zic.

Punce, dajte napisat kaj kuhate svojim malčkom za kosilouser posted image . Jaz ji skuham zelenjavno kašico v katero zmešam različno zelenjavo- korenček, krompir in bučko pa cvetačo, potem polento z bučko pol pa že ne vem več kaj. Lahko bi še špinačo pa krompirček... še kaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9867
11.9.2007 22:57:14   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Aha, ampak sam od teh, ki so bili na testu. Obstajajo tudi boljši sedeži, ki jih na testu ni user posted image

KAteri?

Jaz poznam 6 uporabnikov v najblizji okolici, ki imajo Romer King-a in so vsi noro zadovoljni user posted image ...Mi smo ga tudi kupili...user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9868
12.9.2007 3:56:22   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
KAteri?

Verjetno Römerjev safefix plus al kako že, ki je duo plus s še dodatno zaščitno točko, no, vsaj po moje. Pa verjetno je še morje sedežev (se mi ne da zdej iskat. npr, če se spomniš, ko smo bile noseče, smo mele en link od enga, ki se vrti okoli in okoli in čisto poleže), ki sploh niso bili na testu, sej ne vem, kolk so dobri ampak sigurno jih je še.

Sicer pa so moje tej prvi vsi zelo dobri sedeži, na koncu pa kupiš verjetno unga, ki ti je tudi na oko v redu (by the way, kar je brez veze, ker potem je velika verjetnost, da itak kupiš gor še prevleko, pol pa je vseeno, kak vzorc je spodaj), pa ki otrok dobro v njem sedi. Vsaj jaz sem na koncu zbirala prav med kiddyem, maxi cosijem in römerjem, pa smo šli lepo v trgovino in dali Draža not sedet, da smo videli, kako se obnaša (sedež in Draž). Na koncu je padel King plus, smo pa zadovoljni z njim. Takrat se mi je mogoče kiddy zaradi unga odspredi zdel res malenkost bolj varen, zaradi tistga, kar otroka spredi drži, ampak ko smo dali mulca not je bil že v trgovini v tistih par minutkah gnil - je pa res, da se Draž zelooo poti - je odpadel kot po maslu, ker si nisem mogla niti predstavljat, kaj bi blo sredi poletja, pa še uno blago se mi ni zdelo za not sedet. (no, sej mulc se mi poti tudi zdej, pa mam uno poletno prevleko gor, pa klimo v avtu,.. ampak mal boljš pa je že). Aja, pa priznam, da sem malo gledala tudi na kakovost izdelave, ker sem videla, da se v 3h letih, al pa še malo več, kolkor sedež rabiš kar konkretno zgunca.

bla, bla, bla, grem nazaj spat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9869
12.9.2007 7:09:46   
tinaaja
Cudezi se dogajajo - spala sem 6 ur v kosu user posted image user posted image user posted image Brino je zgleda pirpava pa roznvecn tok zmatral, da je komirala do 4:30 user posted image user posted image user posted image user posted image

Avtosedezi - unega, ki ga dskubim misli je verjetno Aprica (cena 700-1000€user posted image ). Jaz bom sla verjetno tudi v trgovino, ampak itak nameravam lupinco se par mesecev uporabljat, cim dlje. Verjetno bodo z 2008 se kaksni novi modeli...

Skacica- jaz sem ful lustno bombazno kapico z useniki kupila v idexe, no oci je kupil.  Kopiram iz enega clanka ... vso sadnje in zelenjavo mesas, + krompir z vso zelenjavo (buckin pire,..), malo banane kombiniraj z jabcko, zelenjavne juhe,....
JABOLKO+KORENČEK
JABOLKO+CVETAČA
BUČKE+CVETAČA
in še veliko kombinacij, uporabite domišljijo! Vsem kašam lahko dodajate riž, proseno kašo, riževo kašo, riževe kosmiče ali kvinojo ali krompir. Fižol ali lečo lahko tudi zamenjate s čičeriko, sojo ali bobom. Pa še malce nenavadne kombinacije:
BUČKE + VODNA KREŠA
STROČJI FIŽOL + PARADIŽNIK + JABOLKO
LEČA + POR
HRUŠKA + RIŽ
in domišljija!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9870
12.9.2007 7:18:10   
tinaaja
za malo heca preberite ta "zahecne" odgovore http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1851908

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9871
12.9.2007 7:34:23   
dskubin
Jutro tinaaja. Lepo vam gre, čimveč noči v tem stilu, jaz tudi čakam na kaj podobnega.

Avtosedezi - unega, ki ga dskubim misli je verjetno Aprica (cena 700-1000€user posted image ).

Ja. Cena je res user posted image , ampak sej ne veš, če je stolček res tudi toliko bolj varen (ker ga v primerljivih testih ni), al je taka cena samo ker je tak fensi šmensi, mogoče pa je varnost bolj tko tko.

hrana - mamica je poskusla zmešat že vse živo (no kvinoje glih ne, k niti ne vam kaj to sploh je user posted image ), ampak Diti je iz 10-20 ml prešla na - no, zdej pa ugante ugante, tiščanje ust skupaj po 2h žličkah (pa še teh spljuvanih ven). To je tudi vse kar mi pojemo. Silim je pa ne, ko začne enkrat prav pljuvat al pa usta skupaj tiščat, kar odneham. Je pa zanimivo, ker sem ji začela dajat okušat hrano hitro po 4em mesecu, ker je mela prav izbuljene očke, ko smo mi jedli, pa grebe se pri mizi za žlico. Sem prav malo user posted image , ker nisem vajena tega, Draž je pojedel vse, kar smo mu dali pod nos.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9872
12.9.2007 7:57:42   
erna14
user posted image

mojmu soncku zigiju za 6 mesecov da mi se naprej ostane zdrav in  tak cukrcek kot je bil do zdaj.rada ga imam,joj kok cas hitro leti

in cestitke tudi vidu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9873
12.9.2007 8:10:17   
tinaaja
Vse naj naj slavljenca user posted image user posted image user posted image

ANJA - a si dobila ti kaksno napotnico za laboratorij pri 6 mesecih (kri, voda) pri Porenti?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9874
12.9.2007 8:14:44   
draja
user posted image user posted image user posted image  Čestitke najlepši in najbolj pridni cukrček Žiga!!!! Živa ti pošilja koš poljubčkov in upa, da se bosta še naprej imela tako lepo skupaj! user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Vid!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?