dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i KAteri? Verjetno Römerjev safefix plus al kako že, ki je duo plus s še dodatno zaščitno točko, no, vsaj po moje. Pa verjetno je še morje sedežev (se mi ne da zdej iskat. npr, če se spomniš, ko smo bile noseče, smo mele en link od enga, ki se vrti okoli in okoli in čisto poleže), ki sploh niso bili na testu, sej ne vem, kolk so dobri ampak sigurno jih je še. Sicer pa so moje tej prvi vsi zelo dobri sedeži, na koncu pa kupiš verjetno unga, ki ti je tudi na oko v redu (by the way, kar je brez veze, ker potem je velika verjetnost, da itak kupiš gor še prevleko, pol pa je vseeno, kak vzorc je spodaj), pa ki otrok dobro v njem sedi. Vsaj jaz sem na koncu zbirala prav med kiddyem, maxi cosijem in römerjem, pa smo šli lepo v trgovino in dali Draža not sedet, da smo videli, kako se obnaša (sedež in Draž). Na koncu je padel King plus, smo pa zadovoljni z njim. Takrat se mi je mogoče kiddy zaradi unga odspredi zdel res malenkost bolj varen, zaradi tistga, kar otroka spredi drži, ampak ko smo dali mulca not je bil že v trgovini v tistih par minutkah gnil - je pa res, da se Draž zelooo poti - je odpadel kot po maslu, ker si nisem mogla niti predstavljat, kaj bi blo sredi poletja, pa še uno blago se mi ni zdelo za not sedet. (no, sej mulc se mi poti tudi zdej, pa mam uno poletno prevleko gor, pa klimo v avtu,.. ampak mal boljš pa je že). Aja, pa priznam, da sem malo gledala tudi na kakovost izdelave, ker sem videla, da se v 3h letih, al pa še malo več, kolkor sedež rabiš kar konkretno zgunca. bla, bla, bla, grem nazaj spat.
|