K_a_t_i
|
Ja, Dajadada, seveda! Najboljš kr juter, a ne? Slikca je pa . Mečava - boš dons potipala . Sam men se zdi, da mamo mi že zdavnaj zaraščeno... Pr pediatru pa tkole... Veliki 69, težki mal manj kot 8.800, glava 45. Pikice ni niti porajtal (je mel preveč dela s telefonom - igračko), razen k so mu kri vzel je pa joookal. Sam je blo hit dober. Zdravi smo, razvijamo se ok, pediatrinja ne pretirava z okvirji in ni nič narobe, če se ne obračamo kot na ražnju. Glede hrane pa... (vsak neki po svoje) Pravi, da naj kar zelenjavo in sadje še dajemo, naj z meskom počakamo do 7. meseca, da pa ni problema s pšenico in glutenom, ker je po 6. mesecu ok. Makarone in vse ostale žitarice tko može. Po 7. mesecu pravi naj damo rumenjak. In zdej, pazi to - pravi, da skutice in polnomastne jogurte kar naj že damo pa naj sveže sadje not vmešamo. Zgornji zobki bojo pa zdej, zdej, se že š**** vid. In ne sam 2, kar 4je! Kwa bo to grizu . Draja, mi smo tud mel hudo uro ponoč, ker se je tamal ob 12h zbudu in sem se uprla, ker ne more tokrat jest! Je namreč večerjal kašico+zizo. Se je 1 uro drl, zaspal, pol pa še 2krat zbudu po 15h minutah. Ob pol 2h smo se odločel, da zdej pa je mogoče vseen lačen, sem ga podojila, naslednje bujenje in hranjenje ob 5:30 in spanje do 8:30. Zbudil se je pa z vriskanjem in nasmejan!