|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.9.2007 11:44:06   
K_a_t_i
Ja, Dajadada, seveda! Najboljš kr juter, a ne? Slikca je pa user posted image .

Mečava - boš dons potipala user posted image . Sam men se zdi, da mamo mi že zdavnaj zaraščeno...

Pr pediatru pa tkole... Veliki 69, težki mal manj kot 8.800, glava 45. Pikice ni niti porajtal (je mel preveč dela s telefonom - igračko), razen k so mu kri vzel je pa joookal. Sam je blo hit dober. Zdravi smo, razvijamo se ok, pediatrinja ne pretirava z okvirji in ni nič narobe, če se ne obračamo kot na ražnju. Glede hrane pa... (vsak neki po svoje) Pravi, da naj kar zelenjavo in sadje še dajemo, naj z meskom počakamo do 7. meseca, da pa ni problema s pšenico in glutenom, ker je po 6. mesecu ok. Makarone in vse ostale žitarice tko može. Po 7. mesecu pravi naj damo rumenjak. In zdej, pazi to - pravi, da skutice in polnomastne jogurte kar naj že damo user posted image  pa naj sveže sadje not vmešamo.

Zgornji zobki bojo pa zdej, zdej, se že š**** vid. In ne sam 2, kar 4je! Kwa bo to grizu user posted image .

Draja, mi smo tud mel hudo uro ponoč, ker se je tamal ob 12h zbudu in sem se uprla, ker ne more tokrat jest! Je namreč večerjal kašico+zizo. Se je 1 uro drl, zaspal, pol pa še 2krat zbudu po 15h minutah. Ob pol 2h smo se odločel, da zdej pa je mogoče vseen lačen, sem ga podojila, naslednje bujenje in hranjenje ob 5:30 in spanje do 8:30. Zbudil se je pa z vriskanjem in nasmejan! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9826
11.9.2007 12:10:30   
Žabika
Kati: a to se je dogajalo po Good Night kašici?

mečava: mi pa ne dajemo AD3, se sicer sončimo, pa imamo tudi še kar veliko. To bo velika glava, polna možganov, za veliko spomina. Pa spet sanja svinja kukuruz, a ne?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9827
11.9.2007 12:14:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: a to se je dogajalo po Good Night kašici?

Ja, ampak ne oni iz kozarčka user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9828
11.9.2007 12:15:19   
Mojca B
lejo k_a_t_i ke maš pa ti gsm?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9829
11.9.2007 12:18:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

lejo k_a_t_i ke maš pa ti gsm?

klele... sam zdele sem kašice prpravlala pa cote obešala user posted image  zdej grem pa še eno rundo pobrat in zložt. al pa tud ne k smo se zbudil....
te pokličem k bom!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 9830
11.9.2007 12:19:33   
K_a_t_i
user posted image  nazaj smo zaspal user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9831
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 12:24:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9832
11.9.2007 12:26:47   
Dajadada
No prav kati, te držim za besedo, jutri npr. ob enih. Kakšn bo vreme?
A bi se ljubljančanke v malo večjem številu zbrale? 

Mečava: Nejc ima še vedno jamico cca 2cm veliko, dajemo ad3, ko se spomnimo pa sončimo se tudi malo.

Kik katalog: http://www.kik-textilien.de/slo/?id=27&p=08 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9833
11.9.2007 13:18:26   
amy26
hvala za linke, sem pa tudi sama pred tem našla njihov katalog, men bi se kar izplačalo do Brežic saj imam manj poti k ve k ste iz Ljuser posted image  sam grem vseeno ta četrtek v A - Celovec oz. takoj po meji je tudi en dobro založen Kik.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9834
11.9.2007 13:20:09   
slumpo
alo alo

sam na hitro ker sem tok utrujena da me bo konc....danes je mlaj in pr men se oreng pozna...

bo že bolje

mali spi, pojedu je za kosilo pol žličke krompirja in brokolija, ponoči je bruhal ker je bil zvečer tak požeruh...skratka pestro..

grem spat..

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9835
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 13:33:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9836
11.9.2007 13:49:03   
erna14
ojla po kokem casu naj bi kamilce prjele dala sm mu jih ob 8 pa se ncuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 9837
11.9.2007 13:50:11   
draja
Zbiranje cunj za tisto punčko se opravičujem, jaz sem mal pozabila in se mal zmedla, kaj smo se pol zmenileuser posted image . A še zbiramo cunje ali ne? Jaz imam dve pižamici, ki bi prišle v poštev, ostale stvari so večinoma poletne in ji ne bodo nič kaj prav prišle, ostalo je pa že premajhno zanjo. Zdaj pa ne vem, kaj smo rekle - a rabijo oblekce ali so vsega že preveč dobili?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9838
11.9.2007 13:53:01   
draja
Joj Erna, a še zdaj niste kakali???? Bogi Žigec. Drugače pa s kamilicami nimam izkušenj, samo po moje bi že lahko bilo kaj učinka.
No, mi pa imamo probleme s preveč kakanja oz. z drisko. Jo je imela prejle namreč spet - je sama sluz iz nje hodila. Midva z možem sva že obupala in nimava pojma kaj naj jem in kaj naj ne jem, kaj bomo lahko Živi dali za jest,....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9839
11.9.2007 14:17:12   
erna14
boga ziva,ma eno sranje je toleuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9840
11.9.2007 14:17:50   
skačica
glede KIK-a: ravno zadnje večje nakupovanje za Izo sem opravila tam. Kupovala sem zimsko garderobo in kar nekaj dobila. Sicer je treba malo prebrat, ampak se najde dosti lepih in kvalitetnih stvari. Žametne hlače so po 6 eurov, zelo luštne, zimski plašček za Izo 12 eurov, flis plašček s kapuco črtast 10 eurov, majčke bombažne po 3 eure in vse to tako zelo luštno za videt. Kupovala sem pa v Brežicah, ko je šel mož po motor v Krško, me je tja zategnil.

zbiranje- Žabika, osveži nam spomin, tud jaz sem vse pozabila. Koliko je stara punčka?

Grem Izo dat spat, že tretji poskus.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9841
11.9.2007 14:57:47   
Pikca
mečava - naš ima tudi še kar veliko, bi rekla 2 cm, zdaj cca 1 mesec dajemo oleovit, zdravnica na pregledu vedno potipa, zaenkrat ni nič rekla, da bi bila kaj prevelika.

vrtec - citiram Živo: "danes smo jokali Klemen, Jakob in jaz." ja, je mal krize danes, prve 3 dni pa ni bilo problema. baje je to normalno. je pa premagala strah pred WCjemuser posted image . Barči, jaz sem tudi mislila, da bo danes spala tam, pa je zjutraj rekla da ne in ok, pejmo lepo počasi.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9842
11.9.2007 16:02:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

mečava: zanima me kako veliko mečavo imajo še vaši sončki? Sej vem da je težko opisat, ampak vseeno prosim za kakšen odgovor.

D3 mu dajem poredko, ker sem bolj pozablijiva, je pa jamica čisto majhna.
Žiga KATI super mere, od Matie zastajaš 2centi ga pa za celo kilo prehitevašuser posted image  user posted image  pravi korenjakuser posted image user posted image
In zdej, pazi to - pravi, da skutice in polnomastne jogurte kar naj že damo user posted image  pa naj sveže sadje not vmešamo.
Nam je tudi to svetovala, saj so skute in jogurti fermentirani. Jih pa kar pridno papcamo s sadjem.

zbiranje stvari za 1.5m deklico - Žabiki pošljite ZS stvari pa zbira do četrtka!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9843
11.9.2007 16:23:27   
erna14
jeeeee kakal smooo no ziga jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislm da so suhe slive in hruske pomagale no sam da neki jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9844
11.9.2007 16:25:10   
thaiss
bravo Žiga za sračo user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9845
11.9.2007 17:14:57   
soncek78
Hello čvekice!

Danes smo bili pri P in dobili smo prvo pikico…Malo je zajokcala in nato užaljeno hlipala. Ko pa se je pogledala v ogledalo se je takoj nasmejala. Sedaj čakamo, če bo kaka reakcija. Upamo, da ne!  Saj do sedaj... V kolikšnem času pride ponavadi do reakcije
Drugače je vse Bp. Dolgaje 73cm in težka 7930g. Lepo napreduje…

Calpol sirup – kakšno količino date vašim malčkom… 5ml ali 2,5ml? Ali se da tudi preventivno?

Thaiss – bravo Matiauser posted image …kako lepo že sedi in kako lepo je oblečen frajerček. user posted image

Tejčica – 2 zobka žeuser posted image user posted image … super Vid

Tinaaja – Brini čestitke za zobkauser posted image . Kako sta lepi Brina in Aja skupajuser posted image

Ela80 – Bravo za podvig s kahlicouser posted image

Barči78 – Žan pa že lepo stoji ob opori… mora pa bit zanimivo, a! Upam, da se bo ta velika navadila na jaslice in ne bo več tok jokcala!user posted image

K_a_t_i- Pravi mali možek je vaš Žiga, lepo, da se že kobacate naokoliuser posted image

A-N-J-A – Je frajerček vaš Bor… Ste pa uživali na morčiju…

Pikca – Luštna otročka imate… WB!

Erna14 – Žiga čestitke za 1 zobka! user posted image ...pa tudi za uspelo kakanje!user posted image

Malecka_mateja - user posted image eno veliko za Tjaško in enuser posted image za  mami!

Vms – lepo, da si se javila… upam, da vas kmalu presenetita user posted image user posted image

Žabika – naša mečava je velika 1,5 za 2 cm… dajem ji od 3 mesca naprej 7 AD3 kapljic

Mleko – kakšen obrok mlekca (ml) dajete dojenčkom in koliko krat na dan

GH - do sedaj smo že okusili jabolka, korenček, banano, krompirčrk, bučko...kako naprej? Do sedaj sem ji dajala kuhano sadje in zelenjavo...izzvzeta banana... vi dajate tudi surovo sadje? Hvala za nasvete...

Lep pozdravček vsem....user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9846
11.9.2007 18:45:51   
Žabika
Draja: tako kot je napisala thaiss, zbiram stvari za "pomoč družinici" do četrtka. Kaj posebno rabijo ne vem, je pa deklica zdaj stara 1,5 meseca.

srečanje: takole sva se s Kati dogovorili: dobimo se jutri od 11h naprej v Tivoliju oz. Čolnarni. Vreme bo lepo, mame bomo čvekale in jedle sladoled, otroci se bodo pa zabavali na piknik dekcah.

No še tole vam zaupam: danes smo uspešno pojedli 10 ml rižolinota. Mogoče se je celo naučila požirati hrano. No upam, da bo šlo.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 9847
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 19:39:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9848
11.9.2007 20:41:32   
tinaaja
Ziga user posted image za kakico

Hana user posted image za rizolinota

Meaa user posted image za torto, priznaj,da jo bos z uzitkom sama zmazala user posted image user posted image user posted image

Mi smo s priprav za krst. Ni bilo zupnika, ki je ful faca, ampak en v pokoju - ki je bil vzgojen in solan po tridentiskem prinicpu (user posted image to je 3x poudaril)... Skratka, moj moz ateist po pripravah prijavi : da kaj se mu je plosca zataknila na zacetku ... user posted image user posted image user posted image sem mu razlozila, da je bila to destka roznega venca user posted image user posted image user posted image user posted image Brina je prenesla priprave kar ok, ful se je smejala in nekah vriskala in s tem ful zmedla kaplana user posted image je imel ornk probleme s koncentracijo...

Jaz pa grem jutri na remont ... sem se koncno narocila k osebni zdravnci, imam ene 5 zadev user posted image upam, da bo vse OK...

Neposredna povezava do sporočila: 9849
11.9.2007 20:46:52   
erna14
user posted image mea-user posted image  za tortico upam da boste spali ponoci
sonchek78-user posted image za mere dobr vam gre je kar velika pr nas je mel tamal zvecer reakcijo rekli so mi da dam tamalo merico (vsaj mislim ne me drzat za besedo k nism ziher),da naj bi se dal ce dobi vrocino 38.5 prej ne sam eni ze prej dajo tko da ne vem kako naj ti svetujem,glede hrane jaz dajam  sam kuhano nisva se dolg v tem upam da ti kaka kej napise k je ze bl v tem
zabikauser posted image za prve zlicke

no mi smo se enkrat mel mal prej sraco se mi zdi za 3 kg lazjiuser posted image user posted image kje pa ste dons vseuser posted image
grem acitaci.nocko aja se op.za crke

Neposredna povezava do sporočila: 9850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  392 393 [394] 395 396   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?