|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.9.2007 14:35:25   
Pikca
ah ja, glih sem vas prebrala, ko pa hočem komentirat, se jernej oglasi...

pa drugič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9751
10.9.2007 14:40:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Po mojem si mu dala količinsko premalo. Vrečko pusti v vodi cca. 2 minuti.

2 min je skoraj prevec. popariti moras vrecko, jaz sem pustila od pol do 1 minute. notri ornk sladkorja in pol kar sopaj - 10, 20ml mu ne bo skodilo. Jaz sem ji dala ene 10 malih zlick, mal je slo v usta mal mimo..

user posted image user posted image kljuci so bili v jakni, v kateri sem prisla k mami in cist pozabila nanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9752
10.9.2007 15:02:04   
skačica
erna- C&A je od jutri naprej tudi v Celjuuser posted image , pa zakaj ravno v moji bližini trgovine odpirajo?user posted image

Iza še vedno spančka, sicer je vmes že 3x gledala kot čuk pa sem jo nazaj uspavala, tast pa ne samo da je nekaj ropotal, je vklopil še kompresor pa nekaj je žagal, skratka tako brni okrog bajte da adijo. On bi res moral imeti eno veeeeeeeeelllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiko kmetijo. Še sam je rekel, da bi najraje ovce v planinah paseluser posted image user posted image user posted image . svašta. Da ne govorim, da imamo na vrtu toliko zelenjave, da bi lahko vse marčevseke otročke futrali pa še bi stran metali in vse je BIO. Ma sej je kul, ampak kar je preveč je pa preveč.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9753
10.9.2007 15:21:37   
Pikca
tjaša in maleckamateja, držim pesti za vaju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kljuci so bili v jakni, v kateri sem prisla k mami in cist pozabila

samo da so se našliuser posted image , jaz sem jih pred par meseci našla potem, ko smo že novo ključavnico nabavliuser posted image  tud v jakni

jaz sem pa pravkar spakirala nosečniške cunje za eno prijateljico, ki pričakuje tretjegauser posted image  pa še za sosedo sem izvedela, da je noseča, a ni to lepouser posted image

drugače pri nas vse pod kontrolo, Jernejček je danes ful priden,
Živin vrtec še vedno ok, sam pritožla se je ker ni dobila pojstlice za spat, tako, da jo bom jutri pustila spat v vrtcu, če že hočeuser posted image  

jaz se pa spet spravljam na magistrsko... še zdaj ni čist koncuser posted image  namesto da bi dokončala pred dopustom, sem se 14 dni ukvarjala z nakupom teleskopa za moža... no, je bil pa res vesel.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9754
10.9.2007 15:46:09   
erna14
tinnaja-kok vode si dala za kamilceuser posted image aja supr da si najdla kluce

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9755
10.9.2007 15:48:15   
tinaaja
kaksen dober deci + ene 3 zvrhane cajne zlice sladkorja

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9756
10.9.2007 16:11:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

C,c,c,c, Thaiss... user posted image Ma jaz sem se nekaj za chicco zapalila. Ene copatke za zimo imam od njih in so mi super. Pol sem gledala zimske komplete - valda oranzna barva me je privabila in imajo zadeve s puhom user posted image user posted image user posted image Imajo dvodelne komplete, ki so mi ful vsec in se nepremocljivi so. Bom vidla.. Cene raje nisem pogledala user posted image Sem gledala eno kiklco pa srajcko za krst - 44€ user posted image Pa jopka zraven pa cevelcki pa zabice - pa je skoraj tko kot da bi sebi kupovala user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se za eno rdečo bundo zapalila, cena pa tudiuser posted image  user posted image  Jo bom kr na škontih januarja kupla, upam da prej ne bo hude zimeuser posted image user posted image

draja s kom pa ga je Živa danes ponoči žurala?? Matia in Žiga sta pančala... joj Žiga slabo se ti pišeuser posted image  Matia pa se je kr sprijaznu da bo Živin N°2
nona rules!!! Naša je tudi kupla Chiccotove kavbojke!!!

tjaška držimo pestke!!!user posted image user posted image

urla & dajadada WB

skačica mi smo tudi obrnili sedež vozička in mali uživa... končno gleda svet in ne ne več mame!!!

Žabika tudi vam pošiljam košek zdravja!!! imaš ZSuser posted image

erna poskusi dat sladkor (ne šparaj) v hlado vodo in vse skupaj zavri. Jaz sem mu to dajala en teden vsako jutro po prvem hranjenju in je pomagalo.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9757
10.9.2007 19:30:29   
Dajadada
Evo, sem vas prebrala/preletela za nazaj, pa da mal pokomentiram.

Urla, Anja, Kati, škoda, da ste morale prej z morja. Mah, to vreme, jaz sanjam selitev v Španijouser posted image . Anja, jaz bi po moje tudi kar jokala.

Jjasna, ti pa sploh nisi šla...bogica, kaj boš še vse morala dati skozuser posted image , te pa res ne šparajo. In bošček Jure, koliko pikic ima. Joj, joj ti naši otročki, kakšne skrbi nam delajo.

Taya, Nejc se dela nekaj nedostopnega, zato je zanč kar ignoriral Lino in zaspal. Na dopustu mu je pa spanec kratila (dobesedno...je tok čvekala pri večerji, da nejc ni mogel spati...drugi hrupi ga ne motijo, če pa sliši otroški glas pa oke na peclje) 7-mesečna nemka. Mal sta se otipavala z blondo, zment se pa itak nista mogla kaj dosti, ker sta vsak v svojem jeziku pričalauser posted image . Pa ne lini povedat, saj ni bilo nič resnega, samo kratka poletna romancauser posted image .

Skačica, a C&A bo v celju? Kje to? Mogoče nas kaj tja zaneseuser posted image .

Žabika, ne se dat bolezniuser posted image .

Meaa, user posted image  za šoping. Malo je treba babice izkoristit.

*Sonchek*, bravo za anejeve mere. Super, da je uspešno opravil "test" pri P. 

Draja, a živa je pa kar živahna postala. Upam, da je to samo ena muha in da hitro mine. Je ugotovila, da je v naročju najlepše, pa malo izsiljujeuser posted image .

Tinaaja, Thaiss, še vedno navdušeni nad nakupovanjem čeveljčkov...saj ne bosta mogla vseh znucatuser posted image .

Naomi, tebe ni bilo pa nič opazit. A nimaš nč pametnega za napisatuser posted image ?

Lahko bi še, pa še komentirala, ampak se mi, po pravici povedan, ne da - bi čisto predolgo trajalouser posted image user posted image .

Kje imajo kakšne žabice za naše tamaučke? Ene sem kupla v C&A, ampak se mi zdi 5€ kar malo preveč. Jih bo pa treba še kar nekaj kupiti...mislim, da bo zima zima bela in mrzla, pa že trkauser posted image . No ja danes je bilo lepo vreme, smo ga izkoristili...upam, da bo še nekaj takih dni.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9758
10.9.2007 19:37:22   
Naomi
pa zapojmo:

kaj pa tiiiiii piiiskaaaaaaas, kaaaaaaaj pa tiiiiiii vriiiiiiiskaaaaas, mladi pastiirceeeeeek svoooooooojiiiiiiim ovcaaaaaaam...
jaz nic ne piiiiiskaaaaaaam , jaaaaz niiiiiiic ne vriiiiiskaaaaaaam, zlatoooooooo piscaaaaaaaaalkooooooo svojoooo  imaaaaaaam...

bravoooooooo, bravisiimoooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9759
10.9.2007 19:45:34   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image naomi user posted image user posted image user posted image user posted image   a svit ze obvlada violinske kljuce pa razne mole? user posted image

punce - izginutje Maddie - sta starsa kriva ali ne? kaj mislite?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9760
10.9.2007 19:47:35   
thaiss
bravo bravissimouser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9761
10.9.2007 20:32:37   
Naomi
jest mislm da sta kriva...psihopata...k una k je sla pred sudje, je dost nakulirana zgledala...tut ceb bla pod arcnijami neb tko zgledala...mah..so mi sle kr kocine pokonc...

...Svit je ze ene par skladb ( arij v visokem C-ju)  izvedel user posted image ...kje ma zapiske je se neznanka...se pa isce nov Pavarotti user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9762
10.9.2007 20:44:40   
erna14
thaiss-a je bil tamal tud zaprt in kok si tega dajala mere prosm kok vode kok cukra kok zlickuser posted image user posted image
aja mislm da ima ziva enga skrivnega no3user posted image morva tole mal raziskat ok ziga se je z enmu ze sprjaznu z 2 pa nav slouser posted image user posted image
naomi-bo svit lahko pozdravno himno pel na srecanju marcevk user posted image pa rutke in zastavce da ne pozabta
tinaaja-hvala za podrobni opis za kamilce

grem spat lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9763
10.9.2007 20:48:00   
Žabika
erna14: baje je zelo dober tudi Donat. Zjutraj mu daš eno žličko postanega Donata. Naj bi delovalo. Glede na to, da Žiga ni več samo dojen, res ni najbolje da toliko časa ne kaka.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9764
10.9.2007 21:16:19   
K_a_t_i
Čao, punce!

Men se zadnje čase neki ne da... user posted image  Sorčiiiii.
Žabika - Žiga je zdržal brez joka vse do avta user posted image . Najbolj so ga golobčki zanimali. Doma je bil pa Hana2 s piknika - smeha polna bajta!

Danes pa čakam kaj bo prinesla noč... Namreč pogumno sem mu ob 5h popoldne user posted image  dala prvo kurjo juhico pa rižolino (oz. riž+koruza+banana varianta od Millupe - DOBEEEEER) namest ob 6h šele ob pol 8h. Zaspal je pa brez enga glasu, po tistem, ko sem ga čist budnega in razigranega dala v posteljco, dala lupčka in šla iz sobe. user posted image  Igram tombolo in upam, da ga ne bo napenjalo in da ko se bo zbudil, bo vedu kje je, da ni lačen in da zna zaspat sam (2 much za en dan, a ne user posted image ). No, bomo videl.

Nam velik komentirala, sam eno velko user posted image  za Tjašo in njeno mamico in očka bom poslala.

Ja pa Svita bom pohvalla. Sam veš, Naomi, če hoče Pavarotija zamenjat, bo pa moral kej več kot mal kolerabe zmazat za kosil user posted image .

Aja - ne bi delala antipropagande za donat, sam našga je orenk zašravfal po njem user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9765
10.9.2007 21:17:58   
draja
Ojla!

Sam tolk se vam javim, da smi živi in zdravi, samo čist preveč smo danes okoli letali, da bi imela zdaj še kaj energije vas komentirat. Pa gospodično sem imela zdaj pol ure na rokah da je končno zaspala. lumpa mala. Kako hitro se je razvadila - en dan je bila bogica zaradi cepljenja ali zobkov in je v hipu pozabila vse dobre navade. Pa živahna je 100 na uro - se lahko Maks (bratranec) skrije pred njo.

Thaiss, Erna sem ugotovila, s kom se Živa ponoči druži - z mojimi zizamiuser posted image user posted image user posted image .

Dajadada in Urla dobrodošle nazaj. Smo vas pogrešali. Dajadada lepo da ste tako uživali.

Malecka_mateja še naprej močno, močno držim pesti za vašo punčko!!!

Žabika upam, da je bolezen mimo!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9766
10.9.2007 21:21:45   
K_a_t_i
user posted image  zdej sem šla pogledat Žigca - ne vem, kako mu je ratal, da je zaspal v tišini - spi obrnjen za 90 stopinj - zgleda, je mel prej preveč placa user posted image . No, zdej sem ga zasuknila nazaj...

U, sej res! Dajadada, kje vidim slikco ostriženga Nejca? K sem prebrala v Novicah, da je ful luštkan user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9767
10.9.2007 21:36:11   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-a je bil tamal tud zaprt in kok si tega dajala mere prosm kok vode kok cukra kok zlickuser posted image user posted image
aja mislm da ima ziva enga skrivnega no3user posted image morva tole mal raziskat ok ziga se je z enmu ze sprjaznu z 2 pa nav slouser posted image user posted image

Jaz sem dala v cca 1dl vode ene tri žlice cukra, je blo ogabno sladko sam mu je pomagalo, Je pa bil pred tem ene 5 dni zaprt.

draja še dobro da si je za N°3 izbrala tvoje zize ker čene bi bil Žiga močno jezen, enega še prebavlja, ker je daleč stran ampak da bi še en zraven prišeluser posted image  user posted image   to pa ne user posted image  user posted image  ajej ajej

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9768
10.9.2007 21:45:17   
draja
Madeleine spremljam dnevno ta primer na Sky News. Najprej sem bila čist šokirana nad dokazi, zdaj pa malo manj. Glede na to, da so DNA dokazi praktično neizpodbojni verjamem, v krivdo staršev. Oziroma tako, zaenkrat verjamem,da je mati kriva, glede očeta pa nisem še čist ziher. Samo tko kot sta pa onadva nategnila cel svet to pa ne moreš verjetuser posted image . mislim od papeža naprej. In cel svet išče njuno hčerko, namesto, da bi iskal druge, res ugrabljene otrokeuser posted image . Pa kam smo prišli nouser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9769
10.9.2007 21:57:50   
Naomi
Ja pa Svita bom pohvalla. Sam veš, Naomi, če hoče Pavarotija zamenjat, bo pa moral kej več kot mal kolerabe zmazat za kosil .

Svit  bo lepo pel, mami bo mela pa od Pavarottija stas user posted image

...nasi bojo Nemce nagnal dam, kukr ''smo'' jih 60 let nazaj user posted image user posted image ..kok pa vodjo..za 1x user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9770
10.9.2007 22:00:45   
tinaaja
...nasi bojo Nemce nagnal dam, kukr ''smo'' jih 60 let nazaj ..kok pa vodjo..za 1x

jst sem cist zivcna, sploh gledat ne morem.. moj ga šiša in gleda,jaz se pa poskusam v pantley metodo poglobit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9771
10.9.2007 22:01:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
...nasi bojo Nemce nagnal dam, kukr ''smo'' jih 60 let nazaj user posted image user posted image ..kok pa vodjo..za 1x user posted image

U puser posted image ! A ta semafor zih prov kaže? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9772
10.9.2007 22:01:59   
thaiss
draja meni sta tudi starša od Maddie user posted image user posted image

naomi naši vodijo za 21user posted image  user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9773
10.9.2007 22:11:11   
tinaaja
maddie - zanimivo je, da naj ne bi niti 1x jokala pred kamerami.. meni bi se mesalo... dober nateg je bil tole.. itak mi je ze zacetek cisto nerazumljiv - pustiti tok male otroke same user posted image user posted image user posted image user posted image Ze zato bi ju zaprla, mah... 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9774
10.9.2007 22:12:09   
vms
Lepo pozdravljene vse marčevke in maliuser posted image .
po dolgem času se vam javljam samo toliko, da vam povem da sem vas redno brala toda nikakor se nisem spravila nič napisati saj mi dnevi kar bežijo in kaj kmalu bo že 6 mesecev!!!!! kar se nam je pridružila Ana Marija.
Čisto na kratko uvajamo GH, zobkov še nimamo toda pojedla bi pa vse kar je primerne velikosti za v usta. Smo na meji samostojnega sedenja, ponoči lepo spančkamo brez problemov, zvečer med 19 in 20 uro jo dam v posteljico in brez težav sama zaspi. Kaj naj rečem, z vsakim otrokom je lažje  in komaj čakam da nas bo še več. počakali smo 2 mesečna perila, da sta šla skozi in da sem ugotovila kdaj imam ovulacijo sedaj pa v upanju na 4.
user posted image
pridno slončkamo.

Toliko o tem, trenutno sem preveč zaposlena z otročki in opremljanjem stanovanja ki smo ga končno dočakali, da so ga zgradili in finiširali. jee

Še naprej bom zvesta in vas bom brala.
vaša vms.

p.s. a sem edina ki zopet poskušam imeti bejbiko tako kmalu?? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?