Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
mene pa nikjer
..glava me boli in spodaj me špika. Da o mlekarnah ne govorim..A katero boli trtica? Mene za znoret
sem najprej mislila, da je od nekega starega poleta v kopalnici, pa je baje tudi to normalno. Se moram še mal mojmu potožit, da me mal zmasira. Morda se bo zdej tudi kaj dalo v lekarni dobit za masiranje, kak gel ali kaj takega, pred parimi tedni nam še niso nič hotli dat.
vsake toliko me mal špikne, zdej nekje na sredini, mal pod popkom..mogoče pa je to že mali razgrajaček?!
!
, da nam bo še ena marčevka šla.
zdaj pa nisem več pričakovala, da se bo še kakšna od nas poslovila. Ne razmišljaj tako, da ne boš zanosila! Zdaj glej na to, da se kmalu pobereš! Telo že ve, kaj dela in je samo poskrbelo za to. Ne razmišljaj o tem, ker nisi nič kriva in nebi mogla nič storiti! Na žalost je tako. Vem, kaj prestajaš, čeprav jaz pri neuspelih nosečnostih nisem prišla še do NS.