Nasy
|
Balerina Ja, saj vem, da bom dobila takrat nov zagon, sem tudi taki človek, da ko je nekaj novega, me čist navduši. Sam pol me hitr mine Uf, jst se kr mal bojim ponovnega pregleda. Prvo napeto čakaš na NS, da si potolažena, pol pa spet na naseldnji UZ-morfologijo. In med čakanjem izveš, da je v bistvu to bolj odločilno ufa ja..še cel mesec do UZ, ne vem, če ne bo padel kak samoplačniški..tud moj je tko živčen, da je joj. Glede na to, da sem na bolniški z rizično nosečnostjo, sem morda pričakovala, da bo teh pregledov mal več Moja mama je sestro rojevala cel marec najprej so ji napovedali rok okoli 12., pol so prestavili na 20., pol pa na konc meseca. Na koncu je mala prijokala na svet 2. aprila s tem, da je bil takrat ravno tisti štrajk, da se niso kaj veliko obremenjevali s pacienti. Mala je bila čisto razpokana, živo spokane rokice je imela, tega ne bom nikoli pozabila. Potem so rekli, da bi morali prej sprožiti porod Aja, zame pa ne vem , kako je bilo