Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
no, vsaj slabosti ni več, da bi se po njih spomnila na mojo nosečnost, še vedno pa mi malo nagaja vonj
glavobol je bil včeraj še rahel, da nes ga na srečo ni, upam, da jutri in naprej tudi ne. Vsake toliko me v spo. delu zaštihne mal. Ampak, lakota, punce..uf
skozi nekej meljem, moj pravi, da že jem ko

.
Ma jaz si s tem ne belim glave, bom si kar pri mojemu izposodila, pa bo. Ima moj tud bušija tako da se bo dalo kaj skombinirat
Edin to me zmoti, če mamo vse odprto, k se zdej cigani vozijo tle okoli po železje, k mamo kup skor pred hišo za kosovni odvoz.
A pol to pomaga res? Normalno umivaš zobe in ti naredi verjetno nekakšno oblogo? Baje una druga zobna pasta Paradentaks ali nekaj takega pomaga pri krvavenju dlesni, kar se mi zdaj malo bolj pojavlja.
in ne vem ali se morfologija dela točno v 20. tednu ali je lahko kakšen teden kasneje in ali ti jo to naredi osebni G ali greš kam drugam?
ne je naša
pa samo paca z njimi. No več zame
, ker vem, da v takšnem trenutku ne pomagajao besede!
pa bom lahko jedla kisle reči malo bolj na pogosto.
...tako da samo čakamo,ko bo mami v popolnem 13 urnem laufanju
za izgubo pikice,želim ti čimhitrejše okrevanje srčne rane