Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Sem upala, da mi našga črvička pokaže, pa ni nič, samo maternični vrat je pogledala in mi predpisala Boscopan. No, potem sem šla še v laboratorij, da sem jim dala vse, kar so zahtevali. Preživela
še prebavljam zajtrk. Sinoči sem imela tako hud glavobol, da sem mislila, da mi bo glavo razneslo. Cel dan me je bolela glava tko, čist narahlo, zvečer pa kot bi me en po buči tresknil
Ali katera uporablja katero drugo, ki je boljšega okusa?
jaz sem si zdaj kupila Senzodine, piše, da je za občutljive zobe in dlesni. Saj jih je več vrst, malo poglej. Ne vem pa še, kakšnega okusa je.
Lepo praznovanje ti želim.
, ponoči pa je bruhal še sin, tako da smo očitno nekaj fasali. No sedaj sva oba že v redu. Ampak očitno imam alergijo na službo. Danes zjutraj mi je zopet postalo slabo.
! Tudi jaz nisem mislila, da bom že od začetka na bolniški, zdaj pa vidim, da je prav tako. No, sicer pa je zdravnica tko odločla
.
?