Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
Samo naj pridno rastejo, a ne? BOmo že vse naredile, da se bodo dobro počutili in razvili.
... samo tega ne vem, koliko se ga popije, da zaleže?
, mi je kar
tako, da sem komaj dol spila. Pri prebavi pa mi ni pomagal. Sedaj imam prebavo kolikor toliko urejeno, pomaga mi kefir, pa zdej že tudi kakšno kavico spijem. Zdaj je še polno svežega sadja, pozimi bo mal huje. Mah, takrat bomo pač druge reči sprobavale.
nimam nič proti, najde se marsikaj koristnega, ki prav pride sam tko..fino se dela, okoli bajte hodi v takih cunjah, ki jih mam jaz za >ta boljše<, pol pa ta prva smeti vleče s kupa. Je prav prtekla, ko so tile šli, da bo ja prva
ampak je dones ful bolš ..
smo se tako lepo napapcali, za posladek pa še baklava
. Kako ste kaj danes? Upam, da ste se spočile in naužile svežega zraka čez ta vikend, ki je bil prekrasen. Vidim, da je bila tema okoli dodatkov. Jaz še zmeraj jemljem folno (Tifol), vendar ga bo le še dokler ne pojem zadnje tablice, potem pa neham. Prav tako pijem kalcij - šumeče tablete, pa tega nisem zasledila pri nobeni
.....in sem tudi jaz kar malo nervozna.....
obdobje (ko sem vsak večer čisto povožena in tudi bruham
) bom začela tudi s pesinim sokom in donatom ... zaenkrat mi gazirane pijače naredijo še večji občutek slabosti, pesa pa tudi ni pijača po kateri bi hrepenel občutljiv
. Kaj pa ostale?....kdaj se boste začele zalagati s stvarmi, ki jih potrebujemo? Pa kje sploh začeti?
no, in apetit
. Verjetno zaradi tega ker nimam še nobene slabe izkušnje za sabo. Sem pa pred novico počakala do 1. UZ, ki sem ga imela v 9. tednu. V službi sem povedala pred enim tednom, ker imam res tako delo, da trenutno nimam nobenega, ki bi znal opravljati istega dela kot jaz. Počakala sem ubistvu do konca 3. mesecev, nato pa povedala.....moram pa priznat, da se mi sedaj pozna tudi že mal trebušček, še bolj kot to pa me izdajajo prsi, ki so se kar orng razbohotile