Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
našel kako pomoč, meni bo pa potem na pomoč priskočila prijateljica. Itak sem bolj ali manj doma, počasi bova že. Glede zdravnikov še ne vem, G ne bom menjala, vsaj za zdaj še ne.
mene tud mučijo..radosti... 
pol se mi pa seli bolečina lepo po hrbtu navzgor! jaz se zjutraj super počutim , zvečer pa čist boga bolečine v hrbtu napne se mi buši kot da bi pojedla celo kuro pa da ne govorim o spahovanju. moj dragi pa cele dneve dela pol se je pa treba skregat kdo koga masira uff...ampak vseeno me lubi zmasira
Nina. Tudi jaz pripadam k vam in imam PDP 28.3.2007. Že nekaj časa vas spremljam, berem, vendar se do danes nisem odločila sodelovati v forumu. No, danes sem se odločila - zakaj pa ne
...Zaenkrat sem mojega pingiča - kot ga imenujem jaz, videla le konec 8t na 1. UZ in mi je v tistem trenutku ko sem ga zagledala na ekranu polepšal življenje. V smehu so mi tekle solze po licu :) in nikoli ne pozabim tega trenutka. Se že veselim NS, ki jo imam prihodnji teden 20.9. in srčno upam, da bo vse OK. Toliko zaenkrat.
.
. A lahko morda tiste, ki ste že rodile to potrdite ali ovržete?
pa ta presneti glavobol..grrrr..
Hudo mi je za vsako, ki ima spav, sploh pa če se tako matra kot se ti. Napisala si, da si prvič imela molo, zdaj pa spet ni ok. Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti molo tako kot ti, tako da vem, kako ti je. Držim držim pesti, da bo naslednjič vse ok!
ali
, držimo peseti za vse vas, a ne punce?