Dajica
|
Ojla! Sem ze s pregleda. G mi je naredila UZ-samoplacnisko 37.50eura. Nasa puncka je bila bolj zaspana, smo pa dobili slikico rokice in pa se ena slikica, kjer se vidi obrazek, bolj spodnji del, ustnice. Za 3D sliko pa niso bili najboljsi pogoji, tako da mogoce naslednjic. Mere so vse vredu, le trebuscek je nekoliko manjsi, ampak je rekla, da ni vzroka za skrb. Tezka je 1.200kg. Naslednji pregled imam cez 4 tedne, potem pa je rekla, da bo bolj pogosto. Jaz sem se pa do zdej zredila za 8 kg. Kri se mi je poslabsala, tako da bom zdej mogla jemati sirup za zelezo, pa tudi urin je nekako na meji in moram se naprej paziti in veliko piti. Pa ze tako se trudim, da res spijem 2 litra tekocine. Dobila sem tudi napotnice za porodnisnico in za prevoz z resilcem, pa potrdilo PDP, na CSD sva dvignila vse liste, zdej bo treba se vse izpolnit, pa nesti nazaj. Pa tudi zapisnik o priznanju ocetovstva sva uredila. Sem mislila, da bom danes, ko bom imela pregled, kaj boljse volje, pa zaradi krvi pa mer trebuscka od male nisem kaj prevec. Upajmo, da se do naslednjic izboljsa. Se se tipkamo, lp
|