Freycha
|
Zvesta Lekadol lahko brez problema vzameš Tašonka razpizdijo me ljudje, ki se delajo tako fini, pa so dejansko zahrbtni in po vrhu vsega še mislijo, da ne dojamem tega.... O podrobnostih pa ne bi. Baja pa saj je bila samo mala kačica....jaz imam pa tako rada kače, pa čeprav me je enkrat na morju skoraj kap, ko sem na eno skoraj stopila Sem potem po tisti potki hodila kot po jajcih Rumba ti pa zgodnje ure najdeš za pospravljanje. Kaj pa če bi raje takrat spala? Uff ja... je pa avto luksuz proti prejšnjemu. Sem imela Getza in sem komaj voziček in malo stlačila v avto. Ko smo šli na morje, smo bili ko cigani, ker smo bili naloženi do vrha. Pa voziček si moral maksimalno zložiti, da je šel notri, pa še potem si ga moral stlačiti v prtljažnik pod določenim kotom itd... sedaj pa ga samo osnovno zložim in vržem notri in imam placa še za enega - vsaj...... Pa nikoli nisem bila pristaš tega, da ko pride otrok na svet, je treba takoj avto menjati. Sedaj pa lahko vse tiste besede nazaj vzamem, ker šele sedaj vidim, da je večji avto kar potreben, če hočeš imeti malo lagodja. Sem pa ravno danes zjutraj razmišljala, kako sem imela prej drugačne poglede glede vzgoje otrok in vse v zvezi z njimi (recimo, da ne rabiš novega, večjega avtomobila, itd...), sedaj sem pa že kar nekaj pogledov spremenila in že kar nekaj izrečenih besed požrla po sistemu zarečenega kruha...... No ja, mi je pol oproščeno, ker vsaj priznam, ne? Zvesta sem se spomnila, da si zadnjič pisala, da ste šli v McD. A tamauga nič ne zvija po tem junkfoodu, k ga ješ v McD?
|