Naty*Taja
|
Hojla! No me veseli, da ne čekiram sama sebe! Ma res je hecno, včasih sem po dva dni kr sama...potem se pa usuje kup postov... Evo slikce od tehle kosmičev... jih je že Punčica gor dala, pa še sadni namaz... Sonjah bravo in čestitke. Men je tudi v prvi rundi tole ratalo, zdej pa kr ne gre nikamor več, mogoče pa še bo... qwasy - pri nas sicer porabimo ogromno wc papirja, sam ne sam zaradi montija, smo že po naravi bolj sere family . Je pa dejansko res, da je prebava boljša in jaz grem na veliko potrebo včasih tudi 5 krat na dan. Bo že nekaj na tem, da je prehrana po montiju vredu. Tudi mi doma pridelamo kr nekaj hrane. Večinoma vse sadje imamo doma od češenj, borovnic, marelic, breskev, hrušk, največ pa jabolk. pa zelenjavo ima svak v takem velikem rastlinjaku. Je paradajza in paprike vedno tolk, da ful one mezge za pozimi naredimo... sam letos mi jo je tašča kuhala, pa je sladkor not dala.. Če pa meni ni zneslo. Sem si pa tist sataraš naredla in ga uporabljam. Pa piro imamo doma in jo tast kr doma zmelje, tak da je prava moka iz celega pšeničnega zrna... Kupim skratka samo mleko, sladkor (no za otroke, ne), olje in priboljške. No upam, da ne bomo bankrotirale zaradi montija. Sej je res, da je dražje (on naš kruh v šparu je šel za 15 stotinov gor!) sam je pa tudi res, da poješ manj, ker nasiti. A ni tako. Belo štruco sem lahko npr. jaz sama celo en dan zmazala, tale polnozrnat pa ne gre v taki količini. No da neham nakladat,ker bom itak že čez celo stran. Sem pa bila včeraj spet pridna na aerobiki...