klepetka
|
pozdravljene punce no pa je neurje na gorenjskem mimo.ma sem se ponoči 2x zbudila in razmišljala,kako se nam narava maščuje.Glih prej sem ujela po radiu ,da so najmanj 4 smrtne žrtve.Sožalje svojcem Nalin ,glede z " nestrinjanjem"imena ostalih članov bližnje žlahte je tudi meni zeloo poznano.mi imamo zbrano za punčko(med temi tud definitivno zbiramo)Lana,Žana ,Nina ali Zala ,za boysa pa žan ,Gašper,Nejc ali Luka. In ravno za tapunčkasta imena so kritike,da kako kakšno ime je Lana ,pa Zala baje tud ne paše v naš okoliš .Sicer ne vem zakaj nebi ,am apk.. Amapk me ne gane. Jonas je pa zelo lepo ime . koala,glede brcik pravi Pušenjak ,da je normalno tudi do 25 tedna če kakšen dan niso prisotne brce zaradi nastale večje količine plodovnice.Če pa ne bi otročka čutili že par dni skupaj ,potem pa res se pokazat iti.To sem prebrala na njegovem forumu.Amap kker praviš da mu ni všeč ,če pomivaš posodo ,potem pa ni skrbi da bi ble kakšne šalce od kofeta kdaj ostale nepomite (hecam se) Ursulina,Gašper in Žan klaja ,a veš da spolh nisem nikoli se spomnila na ime Hana.In če pomislim ,mi je zelo všeč.Resnično.zato Hana katrin,gled epritiska si prav lahk o podava roki.Tudi mene namreč matra prenizek pritisk.ampak se tolažim ,da je to vseeno boljše kot visok,kajne. Spati pa sem jaz začela malo boljše kot je bilo ,zbudim se sam o 1x al i2x na noč zaradi obiska wc-ja. jaz pa zdajle ponovno pečem kruh,da bo za kosilo.tisti od včeraj je že šel .pa upam da bodo tud baterije od vage šle ,zdaj ko je na jedilniku vsak dan domač pečen kruh,da se ne bom pogosto vagala lep dan vam želim vsem skupaj