|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
21.9.2007 18:15:02   
Jumpy
Evo! Jest sem od zdravnika. Diagnoza: angina. user posted image user posted image user posted image  Sem fasala Sumamed oz. Azitromicin in sem zdej čist zasekirana. Ampak je zdravnica rekla, da lahko dojim kljub vsemu, da sicer bo dojenček dobil skozi mleko tudi malo antibiotika, a naj to ne bi bilo problem. Jest sem pa fulll žalostna, da bom takega malega pikca zastrupljala. Po drugi strani si pa ne želim, da bi bil ta čas na umetnem mleku, jaz pa na pumpici, saj vem, da bi mi potem v kratkem zmanjkalo.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
21.9.2007 18:19:02   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Evo! Jest sem od zdravnika. Diagnoza: angina. user posted image user posted image user posted image  Sem fasala Sumamed oz. Azitromicin in sem zdej čist zasekirana. Ampak je zdravnica rekla, da lahko dojim kljub vsemu, da sicer bo dojenček dobil skozi mleko tudi malo antibiotika, a naj to ne bi bilo problem. Jest sem pa fulll žalostna, da bom takega malega pikca zastrupljala. Po drugi strani si pa ne želim, da bi bil ta čas na umetnem mleku, jaz pa na pumpici, saj vem, da bi mi potem v kratkem zmanjkalo.user posted image

Ne se sekirat! Če ti je zdravnica rekla, da lahko jemleš teblete kljub temu da dojiš, že ne škodujejo. Sej veš kok so drugače zdravniki previdni glede teh stvari. Če bi se ji zdelo, da bojo tablete škodvale user posted image , ne verjamem da bi ti te predpisala.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
21.9.2007 18:24:39   
Jumpy
Hvala abc za tolažbo, sej vem, da je tako. Sam mene zgleda še vedno tile hormoni dajejo, pa ta srednji ma ene težave (smo bli tud včeri ves dan v bolnici),... Jutri ma da je boljš! user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
21.9.2007 19:44:58   
Anonimen
tonja, pošlji mi mail, da ti pošljem slikice od maxove obleke za krst

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.9.2007 21:21:13   
birdy
Aja punce to sem pa pozabla napisat. Veste kaj mi je moj lubi sedem tednov po porodu rekel? Da zdaj pa lahko začneva delat druzgauser posted image  Najprej sem ga pogledala grdo, potem sem se zasmejala, potem pa ko sem ugotovila da misli resno sem ga pa še vprašala če resno misli. Ker bom kao še v elementuuser posted image  Je reku, takrat bo Neli stara ene 11, 12 mesecev ko bi se ta rodil. Kaj si vi predstavljate, da bi ble zdej še enkrat noseče, in to takoj? Mislm, sej ni tko hudo, sam vseen, ne hvala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.9.2007 21:35:17   
birdy
Jutr gremo pa mi v BTC. Najprej v Merkur po Space bag, da bo mami mal o0maro spraznla, pa v Ariel se pokazat, v Mullerja verjetn po kako stvar, mogoče celo po plenice, če se me pa moj usmili bi šla pa tud v H&M pogledat. Ker jst mam sam ene tri stvari od tam, kokr sem pa vas brala majo pa pr njih ful lepe stvari. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.9.2007 21:49:49   
saskija
Birdy- želim ti lep šoping- da boš dosti nakupla in čim manj porablauser posted image

Jumpy- želim ti, da se čimprej pozdraviš, pa tamalček tudi. Tudi pri nas je običajno tako, da ko sem čisto skurjena potem še sama zbolim. Glede antibiotika se ne sekiraj, sem pri pejšnjem otoku pristala v bolnici na infuziji zaradi vnetja dojke, pa še alergična na penicilin, pa sm kljub temu dojila dalje. Le šraufalo ga je ful po antibiotiku. Boljš malo strupa njemu kot da mamico dokonca zvije!

ABC100- probaj ga še pristavljat na dojko s katere ne sesa, če poznaš položaj nogometne žoge, ga probaj tako pristavljat. Če pa ne bo šlo nič hudega, mnogo žensk polno doji otroke samo iz ene dojke!

Mirno noč vašim dojenčkom in dojenčicam!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.9.2007 22:54:18   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi smo pa imeli od včeraj popoldan ful mir. Popoldan sva mu prvič dala kapljice, pa so očitno pomagale in zvečer še enkrat. je zvečer ful spal, ob 22:30 sem ga nahranila in je spal od 23h do 3h. smo jedli in je takoj nazaj zaspal do 6:30. noro, tako že dolgo ni bilo.
Hura za kapljice! user posted image user posted image

d
DAJ POVEJ KJE SI DOBILA TE....DA SPROBAMO.nAŠA JE  IMELA DANES  DRUGI  VEČER  KRČE, PA SE MI ŽE MEŠA. ČIM JE POJEDLA  10 MINUT IN GROZA.ENO URO DRETJA. pOTEM JE SPET JEDLA  IN  ISTA PESEM.

Se je pa ponoči tako pokakal, da je na vseh koncih ven prišlo. user posted image user posted image
user posted image  se pa sploh ni nič pritoževal, jaz bi znorela, če bi ležala v pol kile dreka user posted image user posted image .

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.9.2007 22:56:05   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi smo pa imeli od včeraj popoldan ful mir. Popoldan sva mu prvič dala kapljice, pa so očitno pomagale in zvečer še enkrat. je zvečer ful spal, ob 22:30 sem ga nahranila in je spal od 23h do 3h. smo jedli in je takoj nazaj zaspal do 6:30. noro, tako že dolgo ni bilo.
Hura za kapljice! user posted image user posted image

Se je pa ponoči tako pokakal, da je na vseh koncih ven prišlo. user posted image user posted image
user posted image  se pa sploh ni nič pritoževal, jaz bi znorela, če bi ležala v pol kile dreka user posted image user posted image .

DAJ POVEJ KJE SI DOBILA TE....DA SPROBAMO.nAŠA JE  IMELA DANES  DRUGI  VEČER  KRČE, PA SE MI ŽE MEŠA. ČIM JE POJEDLA  10 MINUT IN GROZA.ENO URO DRETJA. pOTEM JE SPET JEDLA  IN  ISTA PESEM.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.9.2007 8:15:20   
Jumpy
Čisto na hitro:

Saskija hvala za tolažbo!
Moj je imel Moltex pleničke v porodnišnici, ko je bil pod lučko, a je dobil pikice, tako, da jih ne uporabljam. Tudi bombažk ne bom, ker mi že zdaj tole s pranjem ne znese.user posted image

Birdy, a tvoj bi pa kar še enga naredil? user posted image

Ne vem katera je rekla, da dojenček ne mara ene dojke. Noben od mojih treh ni maral moje leve, tako, da vedno dojim pretežno iz desne, pa je tudi ok.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.9.2007 8:38:36   
Petjana
Zanima me ,če  ve katera kako se naštima  pogled tako da ko  odpreš avgustovke, da je zadnje napisano sporočilo  takoj vidno,  da mi ne bi bilo treba  vsakič  klikati zadnjo napisano stran,oziroma tale znakec >>
Vem da nekateri  forumi imajo to možnost nastavitve,tukaj pa nikjer ne  najdem.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.9.2007 8:52:26   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

ABC100- probaj ga še pristavljat na dojko s katere ne sesa, če poznaš položaj nogometne žoge, ga probaj tako pristavljat. Če pa ne bo šlo nič hudega, mnogo žensk polno doji otroke samo iz ene dojke!

Kakšen pa je ta položaj?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.9.2007 9:10:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Zanima me ,če  ve katera kako se naštima  pogled tako da ko  odpreš avgustovke, da je zadnje napisano sporočilo  takoj vidno,  da mi ne bi bilo treba  vsakič  klikati zadnjo napisano stran,oziroma tale znakec >>
Vem da nekateri  forumi imajo to možnost nastavitve,tukaj pa nikjer ne  najdem.

Edino če greš na forum dojenček in pod Avgustovke 07 klikneš zadnjo napisano stran (od spodaj imaš v oklepaju), sicer jaz ko odprem RR in pridem na stran kjer sem nazadnje brala, jo dam med zaznamke ( v orodno vrstico) in jo imam vedno na monitorju... nato pa se premikam (berem) proti zadnji in ponovno shranim zadnjo, tisto prejšnjo pa izbrišem....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.9.2007 9:18:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se!!!!!!!!!!!!
Sumamed spada v skupino zdravil, ki jih lahko dajaš tudi med nosečnostjo, tako da, če ne okvarja ploda, sigurno ne bo Mihcu škodoval..Itak v mleko preide res minimalna količina zdravila...
Pa še to..a ti si alergična na Ospen???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.9.2007 9:22:19   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja punce to sem pa pozabla napisat. Veste kaj mi je moj lubi sedem tednov po porodu rekel? Da zdaj pa lahko začneva delat druzgauser posted image  Najprej sem ga pogledala grdo, potem sem se zasmejala, potem pa ko sem ugotovila da misli resno sem ga pa še vprašala če resno misli. Ker bom kao še v elementuuser posted image  Je reku, takrat bo Neli stara ene 11, 12 mesecev ko bi se ta rodil. Kaj si vi predstavljate, da bi ble zdej še enkrat noseče, in to takoj? Mislm, sej ni tko hudo, sam vseen, ne hvala.

Je preživel to izjavo ????  user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.9.2007 9:23:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Antigona hvala za navodila,  full dobr, jst sm mu pa hotla kr 4 kapljice takoj dat user posted image
Še dobr da sm vprašala.

Naš kuža je pa dons prvič šel na sprehod z nama, je končno dobil pogum, sam je bil pa kr oddaljen kakšn meter od vozičkauser posted image , še vedno se našega malčka ni navadil...

a na vaše user posted image  tud vpliva sprememba vremena, ker sm opazla da je naš full tecen takrat, dons pa vcer je pa pridn kot ribica.

Lady B dej kakšno slikco v album, da te spoznam ko bluzim okoli... lahko pa pogledaš moje albume pa ti mene cukni za rokav...(geslo: pajac)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.9.2007 9:25:37   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Janez bi se dojil samo na desni zizi. Leve sploh ne prime lepo, pa če že prime čist mal spije. Ko ga pa k levi prstavim, pa ful lepo prime in tud pol veliko poje. Začel se je že včeri popoldne in dones cel dan, pa se mi že zdi, da se mi v desni dela mleko hitreje. Na desni tok hitr pije, da kr govta, na levi se pa bl kt ne igračka. Kaj naj naredim?

ti že saskija svetuje tisto, kar bi ti jaz...
user posted image user posted image user posted image za Janeza!!!!! Kar potrudita se, pa z nastavki v smeti!! user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.9.2007 9:27:29   
Nikki24
Če hočeš videt od tam kjer si ostala prejšnjič pritisneš ta znak za puščico
user posted image
showArrow("9/22/2007 9:25:37 AM",1756521,154,false)
user posted image Avgustovke 07   user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.9.2007 9:27:50   
ninauk
SASKIJA - jst sm na bombažnih Racman že odkar smo doma iz porodnišnice. super, ker je vremce večinoma lepo in se pleničke lepo sušijo - vsak drugi dan peremo...
sam pri taprvem sem jih uporabljala sam do 5. mesca, pol jih ni hotu več met user posted image ..

sam ritkica je zakon!!!user posted image  ponoči ima pampersko in zjutraj je prav revčica pomečkana in vlažna.. al pa se meni sam zdi, k sam navajena lepe kože..

pozdrav

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.9.2007 9:28:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

danes greva pa midva na prvo posvetovalnico. jutri bo jaša že 4 tedne star.user posted image  komaj čakam, da mine še kkšen mesec, da ne bo več tak mladiček.user posted image

vidim, da se dost o plenicah pogovarjate. jaz sem pa čist razočarana nad pemperskam. podn od podna. to plastiko še na svojo rit ne bi dala. pri prvem jih tud nisem kupovala, zdaj sem pa zadnjič vseen en paket vzela v mullerju. joj kok šumijo, pa tista zrnca gela notri... bom kar pri fixies za tamalga ostala, ker so super mehke, pa vsaj na otip se tist gel ne čuti. al pa kasnej dm-ove, mullerjeve, lumpi al lidlove-te zadnje so še posebaj ok, pa še najcenej so-jih moram it za bena nabavit.

Kako je bilo na posvetovalnici???

Plenice  -  jaz poznam zaekrat samo poljske pampers pa se ne zdijo tako grozne??? O kakšnih zrncih govoriš??? Sem jih pretipala pa nič ne čutim... Pa nikoli še ni prišlo čez, kljub temu da je Peter zjutraj lažji od plenice...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.9.2007 9:29:36   
pajac

uporablja katera moltex eko plenice iz mulerja? meni so super, v tem tednu bomo pa prešaltali na bombažke, uporablja katera že bombažke ali pa jih misli?

Ne uporabljam, samo zanima me kaj so to bombažki???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.9.2007 9:36:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kakšen pa je ta položaj?

preberi si  tole (ta zadnji odgovor) pa pa še slikice so zraven...

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4241143,4248308#msg-4248308

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.9.2007 9:51:59   
pajac
vprašanje: kateri termometer imate in ali ste zadovoljne?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.9.2007 10:07:41   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pa še to..a ti si alergična na Ospen???

user posted image user posted image user posted image

Jap, žal. Sem enkrat po njem dobila urtikarijo po trupu in pregibih rok in nog, nič hujšega, a vendar,... Sedaj vedno fašem Sumamed ali Azibiot. Poleg vsega pa še po Fromilidu (ja, vem, da je za pljučnice - sem jih mela v zadnjih treh letih 3 user posted image ) bruham ko vidra, tko, da je res sumamed očitno edini, ki ga prenesem. Sem kar nekaj občutljiva zadnja leta, zgleda.

Me pa veseli (hi, hi), da se je nalezel tudi moj user posted image . Je pred dvemi dnevi izjavil: "Pa si ti res bolana, a sam misliš, da si?" user posted image  No, zdej sem ga jaz isto vprašala.user posted image  A sem žleht, a ne????user posted image user posted image user posted image  
Sem rekla otrokom, da bodo zdaj oni skrbeli za naju. Pa je hči med točo besed, ki jih je imela takoj na zalogi, zakaj nama ne morejo pomagati, med drugim izjavila tudi to: "Mi znamo le buljiti televizijo, to je pa vse!" (je ravno Živžav). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.9.2007 10:10:49   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

vprašanje: kateri termometer imate in ali ste zadovoljne?

Imam Braunovega ušesnega, super zadovoljna. Imam pa še digitalnega za pod pazduho, da občasno preverim točnost ušesnega. Se nam je pa že kar nekaj teh digitalnih pokvarilo. So kar občutljivi na padce in podobno.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!