|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
22.9.2007 10:18:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pa še to..a ti si alergična na Ospen???

user posted image user posted image user posted image

Jap, žal. Sem enkrat po njem dobila urtikarijo po trupu in pregibih rok in nog, nič hujšega, a vendar,... Sedaj vedno fašem Sumamed ali Azibiot. Poleg vsega pa še po Fromilidu (ja, vem, da je za pljučnice - sem jih mela v zadnjih treh letih 3 user posted image ) bruham ko vidra, tko, da je res sumamed očitno edini, ki ga prenesem. Sem kar nekaj občutljiva zadnja leta, zgleda.

Me pa veseli (hi, hi), da se je nalezel tudi moj user posted image . Je pred dvemi dnevi izjavil: "Pa si ti res bolana, a sam misliš, da si?" user posted image  No, zdej sem ga jaz isto vprašala.user posted image  A sem žleht, a ne????user posted image user posted image user posted image  
Sem rekla otrokom, da bodo zdaj oni skrbeli za naju. Pa je hči med točo besed, ki jih je imela takoj na zalogi, zakaj nama ne morejo pomagati, med drugim izjavila tudi to: "Mi znamo le buljiti televizijo, to je pa vse!" (je ravno Živžav). user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj saj vzameš v lekarni tistega zastonj, a ne?
Toliko da veš da ni razlike in se mi zdi brez veze trošit denar tamo kjer ga ni treba....

Hiter se pocajtaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.9.2007 10:19:43   
pajac
Imam Braunovega ušesnega, super zadovoljna. Imam pa še digitalnega za pod pazduho, da občasno preverim točnost ušesnega. Se nam je pa že kar nekaj teh digitalnih pokvarilo. So kar občutljivi na padce in podobno.user posted image

Pa so zamenljivi nastavki ali lahko kar tako meriš... mi je odveč kupovati tiste nastavke...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
22.9.2007 10:20:33   
Jumpy
Ja, valda vzamem unega zastonj. Sem kar Gorenjka.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.9.2007 10:24:23   
Jumpy
Pajac, kako kaj Petrček. Si še vedno duda?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
22.9.2007 10:24:29   
Talika19
Janana, glede kapljic proti krčem, pa so to kapljice, ki jih delajo v eni lekarni v Tržiču. Pokliči na ta telefon (04 592 46 00), menda jih pošljejo tudi po pošti.

Kapljice niso čisto odpravile krče. Mi smo krče uspeli zmanjšati na kakšne 1-2 uri dnevno, tako, da tudi spi več. Prej jih je imel preko celega dneva in tudi ponoči. Je bil res bošček. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
22.9.2007 10:37:20   
Jumpy

Pa so zamenljivi nastavki ali lahko kar tako meriš... mi je odveč kupovati tiste nastavke...

Ja, so nastavki, samo jaz malo goljufam. Vsa od nas ima svoj nastavek, ki ga potem večkrat uporabim, ne le enkrat. Sicer bi bankrotirala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
22.9.2007 10:58:05   
pajac

Pajac, kako kaj Petrček. Si še vedno duda?

ne boš verjela še vedno....user posted image user posted image user posted image

Samo zdaj čudežno cca 1/2 ure leži v posteljici in si ogleduje okoli....
Sem pa mu zamenjala dudo in jo je prvič po 1 tednu sprejel...user posted image user posted image user posted image
Ful pa se je prčel odzivati... glazbeni vrtiljak na previjalni je prava atrakcija.. seveda, če je dobre volje....

Danes ponoči smo imeli veselico... Ob treh se je zbudil in se najedel.. ker ga odvajam, da zaspi na zizi sem mu jo vzela in nato JOJ!!! Krik, dretje... Sva šla v dnevno sobo in trenirala: ziza, ko začne dremati mu vzamem in zaprem usta, lumpi zaspi, vendar po 1 minuti spet išče, ko mu zmanjka energije ga lahko celo spečega odnesem do posteljice, samo tamo pa jovo na novo.... ... in tako do petih user posted image
Sem se pa nato vdala v usodo, ga vzela k sebi, dala zizo in je zaspal v manj kot 10 sekundah do jutra (no do tistega, kar je še ostalo od jutra....) user posted image user posted image user posted image Toliko o mami dudi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
22.9.2007 10:59:20   
pajac
Janana a ti je kaj pomagalo tisto glede zadnje strani avgustovk??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
22.9.2007 12:41:10   
LadyB

Lady B dej kakšno slikco v album, da te spoznam ko bluzim okoli... lahko pa pogledaš moje albume pa ti mene cukni za rokav...(geslo: pajac)
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Bom dala slikce v album, sam da mal še tale forum pogruntam. Če pa kej hodiš v knjiznico v kamnik pa se me mogoče spomniš, sm še s full velkim trebuhom delala.
Sej sploh neznam pridt v album oz. direkt v tvojga. Kam sploh morš vpisat geslo. No sej bom pol probala pogruntat, zdele se tmal spet jokca user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
22.9.2007 12:49:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB
Bom dala slikce v album, sam da mal še tale forum pogruntam. Če pa kej hodiš v knjiznico v kamnik pa se me mogoče spomniš, sm še s full velkim trebuhom delala.
Sej sploh neznam pridt v album oz. direkt v tvojga. Kam sploh morš vpisat geslo. No sej bom pol probala pogruntat, zdele se tmal spet jokca user posted image

spodaj levo ob mojih sporočilih je ikonica Album. Klikneš na njo in se ti bodo odprli 3 albumi z ključavnico. Klikneš na enega in ti zahteva geslo.. tam vpišeš. a vse je enako...
Imam pa kratke, kodraste lase in svetlo moder voziček z velikimi kolesi user posted image

Sicer hodim v knjižnico samo sem se v Kamniku včlanila šele julija in si takrat bila ti že na porodniški verjetno... Sicer pa sem edina nosečnica, menda, ki si je v 8 mesecu sposojala Gospodarja prstanov...

So mi pa zadnjič na hiter pomagale v knjižnici, ko sem šla iskat knjige, ker se je Peter drl kot sraka...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.9.2007 12:49:32   
*lenc@*
Sva šla v dnevno sobo in trenirala: ziza, ko začne dremati mu vzamem in zaprem usta, lumpi zaspi, vendar po 1 minuti spet išče, ko mu zmanjka energije ga lahko celo spečega odnesem do posteljice, samo tamo pa jovo na novo.... ... in tako do petih

A bereš knjigo v spanje brez joka al neki tazga. tam to piše, da je potreben trening odstavljanja.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.9.2007 12:51:30   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Sva šla v dnevno sobo in trenirala: ziza, ko začne dremati mu vzamem in zaprem usta, lumpi zaspi, vendar po 1 minuti spet išče, ko mu zmanjka energije ga lahko celo spečega odnesem do posteljice, samo tamo pa jovo na novo.... ... in tako do petih

A bereš knjigo v spanje brez joka al neki tazga. tam to piše, da je potreben trening odstavljanja.

user posted image  točno to berem.. upam, da mi bo uspelo, ker si ne predstavljam, kaj bo čez čas če bo zaspal samo ob zizi... Zdaj pa spi na trebuščku user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.9.2007 12:51:55   
*lenc@*
DAJ POVEJ KJE SI DOBILA TE....DA SPROBAMO.nAŠA JE  IMELA DANES  DRUGI  VEČER  KRČE, PA SE MI ŽE MEŠA. ČIM JE POJEDLA  10 MINUT IN GROZA.ENO URO DRETJA. pOTEM JE SPET JEDLA  IN  ISTA PESEM.

Pr nas čist isto, včas tvečer se pa začne dretje že prot konc dojenja. Noro! Kere kapljice mate zdaj, a kaj pomaga?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.9.2007 12:53:08   
*lenc@*
točno to berem.. upam, da mi bo uspelo, ker si ne predstavljam, kaj bo čez čas če bo zaspal samo ob zizi... Zdaj pa spi na trebuščku

tud jaz sem jo, v praksi držat se teh pravil je pa včas zlo težko ne?

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.9.2007 12:53:22   
pajac
Jaz imam sab simplex in mislim da pomaga... vsaj ne dere se zvečer več toliko kot se je prejšnje dni...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.9.2007 12:54:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

tud jaz sem jo, v praksi držat se teh pravil je pa včas zlo težko ne?

res... zato sem obupala ob 5. uri... Samo vztrajala pa bom.. bomo videli kateri je bolj trmast... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.9.2007 13:03:08   
Sisy
jst se morm pa pohvalt (upam da ne prehitr) da mi trening odstavljanja kr uspeva in da nisem več namest dude user posted image  Sem rekla zdej pa konc (mi je visela na prsih cele dneve user posted image ) ...,tko da jo zdej podojim 15 na eni, 15 na drugi,potem itak zaspi,ko jo odstavim pa me gleda kot sova al pa začne jokat... sem ugotovila da noče dude če leži v ležalniku al pa postlci,zato ji ji dam ko jo držim v naročju.... VEDLA SEM DA JE SITA,PREVITA,TOREJ KAJ ZDEJ? NO IN....sem ji tok časa težila z dudo da jo že 2 dni veselo vleče user posted image No in ko jo začne cuzat jo položim v postlco pa jo ene parkrat ven vrže ampak načeloma pa se
potem z njo zamoti,zvečer opa tut z njo zaspančka....punce vam morm povedat da se mi je skor marija prkazala ko sem ugotovila da deluje...

ampak mam pa občutek da je fora dude v tem da jo naši otročki začnejio sprejemat ko so že mal večji....opažam da mi ej veliko punc reklo: ah naša je tut na začetku ni hotla pa jo zdej veselo cuza...tko da. THERE IS STILL HOPE user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.9.2007 14:55:43   
birdy
Hoj, mi smo mel pa včeraj veselico. Od šestih do pol polnoči je biv jok. Potem je za eno uro zaspala in spet jok do ene dveh. Pol smo pa le spal do sedmih, jst mal dalj, k jo je moj lubi prevzel, tko da ja, Pajac, je preživel tisto izjavouser posted image  Komi sicer, ampak važn da je še živ, a ne?user posted image
Pa smo šli dons pol vseen v Ljulbjano v BTC. Kva smo se mel fino. Smo šli v Merkur po Space cbag vreče, pol smo pa še gledal mal kok stanejo omarce za v kopalnico, pa t.w.... Pol smo se pa sprehodil do City parka, kjer je biv pa adijo. Smo šli gor pogledat te nove trgovine. Jst sem šla v otroško trgovino s cunam, moj pa zravn v trgovino z igračam. Sem seveda neki kupla, sem že študirala kako nej skrijem, da me ne bo nakuru... stopm iz trgovine... se skor zaletim v mojga z eno vrečko... Tko da sva oba neki kupla, vsak v svoji trgoviniuser posted image  pa vsak je probu skrituser posted image
Hja, dol v H&M se nama je tud kr trgal. Če nebi mela že tolk cunj... Mislm, da bi jim pol dons robe zmankaluser posted image
A je bla slučajn kera od vas dons v H&M?Se mi je ena zdela zlo znana pa se mi ne da slikc gledat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.9.2007 14:59:43   
birdy
Jumpy, tud jst ti želim čimhitrejše okrevanjeuser posted image  Sej nas je ful že v nosečnosti jedel antibiotike pa so otroc o.k. Pa še, če dohtar reče da je kul, pol že mora bit!!!user posted image
Pajac, ti tud nimaš sreče, jst se ti pridružujem, oz. sem že skoz pridruženauser posted image  Dober dan, sem Manca, in sem duda. Pozdravljena dudauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
22.9.2007 15:08:01   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, mi smo mel pa včeraj veselico. Od šestih do pol polnoči je biv jok. Potem je za eno uro zaspala in spet jok do ene dveh. Pol smo pa le spal do sedmih, jst mal dalj, k jo je moj lubi prevzel, tko da ja, Pajac, je preživel tisto izjavouser posted image  Komi sicer, ampak važn da je še živ, a ne?user posted image
Pa smo šli dons pol vseen v Ljulbjano v BTC. Kva smo se mel fino. Smo šli v Merkur po Space cbag vreče, pol smo pa še gledal mal kok stanejo omarce za v kopalnico, pa t.w.... Pol smo se pa sprehodil do City parka, kjer je biv pa adijo. Smo šli gor pogledat te nove trgovine. Jst sem šla v otroško trgovino s cunam, moj pa zravn v trgovino z igračam. Sem seveda neki kupla, sem že študirala kako nej skrijem, da me ne bo nakuru... stopm iz trgovine... se skor zaletim v mojga z eno vrečko... Tko da sva oba neki kupla, vsak v svoji trgoviniuser posted image  pa vsak je probu skrituser posted image
Hja, dol v H&M se nama je tud kr trgal. Če nebi mela že tolk cunj... Mislm, da bi jim pol dons robe zmankaluser posted image
A je bla slučajn kera od vas dons v H&M?Se mi je ena zdela zlo znana pa se mi ne da slikc gledat.

Ja, jest sem bla. No, mi smo bli. Ura je bla pa pomoje ene dvanajst.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.9.2007 15:41:53   
Anonimen
A vaši otroci jokajo zaradi krčev,katere dobijo od d3 kapljic ?????

Ker moja Tisa samo spi in je.Če je pa zbujena pa v miru tudi po eno uro gleda eno žabicouser posted image
Jaz ji v ponedeljek začnem dajati kapljice.Me zanima če bomo mi tudi fasali krčeuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.9.2007 15:45:00   
birdy
Abc100, a sta se z user posted image  slučajn pogovarjala da morta še v mullerja po planice? Pa ti si mela modro majco pa bež hlače?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
22.9.2007 15:52:02   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Abc100, a sta se z user posted image  slučajn pogovarjala da morta še v mullerja po planice? Pa ti si mela modro majco pa bež hlače?

Ne, pol pa nisem bla jest!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
22.9.2007 17:38:04   
sandra85
pozdravljene mamiceuser posted image
js spadam sicer pod septembrke user posted image , ampak sem rodila 27.8.
****-sva rodile na isti danuser posted image ob kateri uri si rodila?

js imam tudi probleme z dudo-je noče sprejet, skoraj bruha zraven,ko mu jo damuser posted image

je pa tudi cartljiv in bi včasih po 2 uri na zizi viseluser posted image

nič, lepo se cartajte

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
22.9.2007 18:47:58   
Anonimen
Jaz sem rodila ob 14.47 pa ti????

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!