pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: pajac Pa še to..a ti si alergična na Ospen??? Jap, žal. Sem enkrat po njem dobila urtikarijo po trupu in pregibih rok in nog, nič hujšega, a vendar,... Sedaj vedno fašem Sumamed ali Azibiot. Poleg vsega pa še po Fromilidu (ja, vem, da je za pljučnice - sem jih mela v zadnjih treh letih 3 ) bruham ko vidra, tko, da je res sumamed očitno edini, ki ga prenesem. Sem kar nekaj občutljiva zadnja leta, zgleda. Me pa veseli (hi, hi), da se je nalezel tudi moj . Je pred dvemi dnevi izjavil: "Pa si ti res bolana, a sam misliš, da si?" No, zdej sem ga jaz isto vprašala. A sem žleht, a ne???? Sem rekla otrokom, da bodo zdaj oni skrbeli za naju. Pa je hči med točo besed, ki jih je imela takoj na zalogi, zakaj nama ne morejo pomagati, med drugim izjavila tudi to: "Mi znamo le buljiti televizijo, to je pa vse!" (je ravno Živžav). Čuj saj vzameš v lekarni tistega zastonj, a ne? Toliko da veš da ni razlike in se mi zdi brez veze trošit denar tamo kjer ga ni treba.... Hiter se pocajtaj...