|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
22.9.2007 18:50:04   
*Sinty*
Saj vem da je bilo že govora o tem, ampak vseeno.
Danes je pri nama sin (star 6 let) od mojega dragega, tako kot vsakih 14 dni. In že kar nekaj  čase je non stop na wc-ju (saj tukaj pri nama), pravi da ga kar lulat tišči. Danes pa še posebaj, pol urce je največ kar zdrži brez wc-ja. Ko gre lulat pa skor nič ne priteče al pa zelo majhne količine. Je ne veliko, popije tudi ne kaj velike količine, pojedel bi pa zelo veliko količino sladkarij.
O tej njegovi težavi se je dragi že pogovarjav s svojo bivšo in pravi, da ga je že peljala k zdraviku zaradi tega in da je bil takrat samo prehlajen oz je imel vnetje. Kakšnih drugih informacij ne dobiva, ker moj in njegova bivša nista ostala glih na kakšnih dobrih odnosih. Problem je pa tudi v tem, da med tednom ne omogoča stikov, da bi ga lahko peljala k zdraviku, ker nama se to ne zdi da bi bilo to samo vnetje mehurja. Po moje tudi, da če bi bilo to samo vnetje, da malo predolgo traja. Kakšno je pa vaše mnenje? Skrbi naju za otroka, še posebaj da nebi imel kakšnih dolgotrajnih posledic.


_____________________________

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
22.9.2007 19:10:47   
Petraa
koliko časauser posted image
sicer pa  jaz ko sem imela vnetje mehurja je trajalo cca mesec pa pol,mogoče še več,ko so se začele peklenske bolečine,saj je prišlo do ledvic. ne moreš si predstavljati kakšna nepopisna bolečina je to bilauser posted image   kar pelji ga k zdravniku,verjetno je vnetje mehurja,dvomim da je kaj drugega,a nikoli ne veš.

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
22.9.2007 19:15:47   
*Sinty*
Že kar par mesecev je pogosto na wc-ju, zadnji mesec pa ogromno, več kot jaz ko sem user posted image v 8 mesecu.

_____________________________

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
22.9.2007 21:42:44   
frutka_
Morda je pogosto lulanje posledica stresa. Recimo tega, da boste dobili dojenčka... Mali morda ni čisto ziher kako bo, izgublja občutek varnosti in lula, da pridobi pozornost. To je slabša varianta. Ampak verjetnejša.
Manj verjetno se mi zdi, da bi imel vnetje mehurja že tako doglo.
Po mojem temelji vse na psihični bazi. Nekaj je narobe in ne ve kako bi to sporočil, razen z močenjem. Pri tako velikem otroku je to že problem in ne več nesreča.

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
23.9.2007 8:52:04   
Marogica
Lahko je stres, lahko pa sčasoma že tudi navada. Moj 6-letnik se že kakšni dve leti, vedno, ko se je treba npr. preobleči iz pižame, najprej odpravi na WC. Torej, ko rečem, da se bova preoblekla, gre najprej na stranišče. Pa vseeno, če je bil 5 min nazaj na stranišču.user posted image

Mogoče je pa kaj tretjegauser posted image  Pri nas vsekakor ni vnetje...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neprestano lulanje - samo vnetje mehurja?
23.9.2007 22:12:07   
Levči
Živjo!Jaz se ti oglašam ker moja starejša hči je tudi vsakih 5minut na wc  in ko gre lulat je samo par kapljic.To traja že 3.5mesece,sem jo peljala k zdravniku in je bila voda vredu.Tole pa se je začelo odkar sem jaz rodila,pediatrinja pravi ,da je to samo psiha zaradi novega člana.In to še zmeri traja.Zdej nam je dala napotnico za nefrologa,da ji še preiskavo naredijo.LPuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?