|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.9.2007 13:14:29   
erna14
ma ti povem 18 kg sam te so se pred nosecniske .no tiste kg k sm jih dobila v casu user posted image  so ze na -5 kg tistih 18 so pa grehi se mal pred tem tko da ja 18 jih mislim zgubit do zacetka novega poletjauser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10551
24.9.2007 13:18:00   
erna14
no ne me vprasat kaj sem delala sm tehle 18 kg tok na hitr nabasala da se sama ne vem niti kdaj niti kako uglavnem seenkrat vecjo rit mam k prej in trebuh kot user posted image  in to mi je zdaj.....prekipelo in imam dost in od jutr naprej sem na dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mogoce)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma to je tok tezko k pa v hladilnik pogledam pa tam ena sladkarija pa v omari 3 razlicne napolitanke,cokolade,piskotki,rolade,,,,,,jojojojojojoj men se bo kar zmesalo pa pr kosilu obvezno majoneza zame in kecap k sploh ni tok kalorij pa zvecer lacna k vovk ponoc k grem pit ali lulat obvezno se kak bonbon v usta in..... kaj naj najboljs da ne hodm vec v stecuno al pa jem tist k ziga in bom v 2 mescih tole dol dobila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 24.9.2007 13:20:19 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10552
24.9.2007 13:26:10   
tinaaja
erna, nic vec ne kupuj teh pizdraij.. mi2 zmerajkupiva, da bova imela za obiske, pol pa sama pozreva. tko da nimava nic doma. zato je bilo zadnjic kriza, ko sva bila oba ful lacna in sva si zazelela nekaj ornk in mastenga user posted image user posted image in sva sla po pico... odprem hladilnik not pa jogurti pa zelenjava. ampak je tko ok. zdaj imam 88% cokolado, pa suho sadje, pa kompot, ... aja pa vse polnozrnato. no, vceraj sem se odpovedala hagen das sladoledu, pa strudlu,.. jezik do tal,,ampak se se user posted image mene ful nese npr cokolada, suho sadje in studenten futr. user posted image sploh orescki so bili zadnje case na udaru. pa predvsem premalo gibam, oz zdaj je kar OK, ker z brinco kar sibava okol.

mala je bila tok izmozgana, da je takoj po pregledu spala dobre pol ure, zdaj pa tud ze skoraj uro pana user posted image user posted image user posted image bozica.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10553
24.9.2007 13:28:31   
tinaaja
ravnokar sem dobila sms, da me moje fotke, ki sem jih dala delat v soboto ze cakajo user posted image evo, brica se zbudi pa sibava po zimsko vreco in slike user posted image in kosilo z ocijem.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10554
24.9.2007 13:39:10   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
...nic vec ne kupuj teh pizdraij.. mi2 zmerajkupiva, da bova imela za obiske, pol pa sama pozreva.

Ej, kok sta pa vidva nesramna. Do obiskov mislim. Vidva sam zelenjavco pa to, obiskom bi pa pizd... podturila. user posted image

Drgač pa, tle ti dam čisto prav. Enako je pri nas. Vse, kar kupiva (za obiske), požreva endvatri. Boljš, da sploh nimava, k se pol dost bl zdravo prehranjujeva. Pa nč nočnih izletov ni pol. Ej, še na kraj pameti mi ne pade, da bi sred noči, k dojim al pa grem na wc skočila v hladilnik po korenček user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10555
24.9.2007 13:50:52   
tinaaja
user posted image user posted image a si predstavljas, da prides na obisk, pa dobis pred sebe skledo solate user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10556
24.9.2007 13:52:38   
skačica
ja tinaaja, bo držal tole. Midva imava že en lep cajt tak dolgčas v omarah in hladilniku, da adijo. Obiskom lahko ponudim samo vodouser posted image  pa kakšen jabuček. No, prejšnji teden sva šla v Mullerja in sem domov prinesla kilske Haribo bonboneuser posted image  in ritter  čokoladice. Seveda sem tok časa hodila v kuhno, da sem vse požrla. Hvalabogu jih je zmanjkal tko da zdaj nadaljujem z dieto.

erna- mal prirejena ločevalna je ja, ker še dojim. Dtrugače pa tud Iza ne zna drugače zaspat kot na zizi in me tud mal skrbi kako se bo tega odvadila. Je tako navezana na moje joškeuser posted image user posted image user posted image , da se mi zdi, da se bova dojile do njenega 18- letauser posted image .

Grem ji nazaj razlagat kako delajo pes, krava, muca, kokoš, petelin, oseluser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10557
24.9.2007 13:55:14   
dskubin
a si predstavljas, da prides na obisk, pa dobis pred sebe skledo solate

Niti ne. Ne predstavljam si niti na palčke narezane zelenjave (kao zdrav prigrizek). Ampak suho sadje pa oreščke pa komot.
Grem ji nazaj razlagat kako delajo pes, krava, muca, kokoš, petelin, osel

To me je pa spomnilo na eno štorjo od lani. Niti ne vem, kolk je bil Draž star, kakih 9 mesecev menda, ko sva šla v trgovino. Sedel je v nakupovalnem vozičku, isto tako pa ena punčka njegove starosti (vem, k sva ble z mamico istočasno v porodnišnici). V glavnem dali sva vozičke skupaj in se nekaj menili, nakar Draž zalaja - se je glih naučil. Jaz seveda vsa ponosna, kaj že zna - pa še dobro, da nisem nič gobcala. K pol pa tamala začne nazaj mijav mijav, ia, uu, ko ko ko,... in tako vse po vrsti k hiše v Trsti. Dol padeš. Sva ostala oba z mulcem z izbuljenimi očmi in odprtimi usti.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.9.2007 13:57:32 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10558
24.9.2007 14:14:25   
tinaaja
Je tako navezana na moje joške , da se mi zdi, da se bova dojile do njenega 18- leta

user posted image user posted image user posted image ampak pri 18 jo pa res odstavim, pa ce bo hotla al pa ne! user posted image user posted image user posted image

ja knjigice bo treba brat, pa pesmice poslusat, pa abecedo se ucit, pa pisat tud pocas zacet user posted image user posted image user posted image kdaj sploh zacnejo kao kaksno besedo rect? nasa se nic ne dadada, ali atatatata.. zna rencat, eeeeeeeggh, aghhhh-> variacije obojega, guuu, geeee, bbbrrrrrrrrr sploh obvlada, visoki c ne smemo zanemarit.. prica non stop, k mami ampak nekih jakih zlogov pa se ne da od sebe.

SRECANJE
1. ali 2. oktober - zanekrat je se brez dezja, morda ponedeljek celo lepse vreme. Bomo spremljali, pa dorecemo. OK?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10559
24.9.2007 14:22:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tinaaja,draja,thaiss,jjasna-kaj je z vami da ste tko zadrzane zadnje case ok sej razumem da mate delo ampak sej ste ga prej mele tud pa ste ble bl cvekave zdaj ste pa tko redkobesedne da se bom na konc mogla se sama sabo pogovarjatuser posted image user posted image zahtevam da zacnete mal delat na temu prosm lepo da se mal zamislte nad dejanji ki jih pocnete.tako zdaj pa grem

Mi smo bili bolančkani, najprej Jure, pol mami, pa ta vikend smo bili na S. Primorskem pri meni doma, tko da smo cele dneve letali okoli, pa malo sem se sprostila, ker je imel Jure tolk enih za po rokah mečkat, pol sem pa včeraj še pokasirala kihanje in smrkanje, ker je mami pošpricala s sprejem, ker je smrdelo po mesu in jaz ne prenesem ne praha, ne razpršilcev in je blo to to. Danes sem pa že OK. No, to je ne opravičilo, ampak razlaga z naše strani. user posted image

Da pokomentiram zamujeno:

Urla, bravo za citate! Zdaj boš lahko pokazala kje smo kakšne neumnosti pisale...user posted image
PikaPolona, Livija ima nebeško lepe očke.
Barči oz. Žanu, čestitke za 7. mesecev!
Tinaaja, tud jst mam še 5 kg viška do prednosečniške teže, ampak sem imela že prej preveč. Ampak bomo hujšali konkretko, ko bomo končali delat otroke.user posted image (Če verameš - še sama ne.)
erna14, ko sva se z možem spoznala (skor 5 let nazaj) sem imela 55kg, danes jih imam 78kg, na 173cm!! Ampak, kaj ko tko rada jem!user posted image

Drugače pa se bomo tudi mi dojili do 18 leta, ker žlička je bljak, zize pa zakon. Ampak sem pa danes ponosna, ker je za kosilo zmazal 80ml pireja+bučk!user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 10560
24.9.2007 14:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

No, to je ne opravičilo, ampak razlaga z naše strani. user posted image

user posted image To ni opravičilo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10561
24.9.2007 14:50:50   
cv105
Moramo pa bit previdni zaradi nizkih imunoglobulinov, da ne fase kaj bakterijskega. ce se ne dvognejo, je odlog vrtca in s tem podaljsanje porodniske je bila pa mala tok zaspana,d a je bila cist nezainteresirana za te teste, ki jih je P delala... no se je potrudila, da je bilo pol ok.

tinaaja: dej prosim mal napiš, kaj vse je P testirala ... nas namreč ni nič drugače obravnavala kot ob drugih obiskih; potipala trebuh, pogledala grlo, stetoskop in to je bilo to

pa user posted image  za dimenzije; pridna punca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10562
24.9.2007 15:03:37   
tinaaja
obracanje, sedenje, odziv na zvok, ime, sledenje objektu,ko pade na tla, splosno motoriko, reflekse, pregledala kozo, srcka, grlo, - sistematski pregled z denver testom je to se mi zdi.

kdaj imate naslednji pregled po 6m? mi imamo pri 9 m.
imamo pa napotnico za pediatrijo zaradi imunjske pomanjkljivosti in cepljenja.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 10563
24.9.2007 15:28:58   
tinaaja
GH nasvet - no tole se je zdajle pri nas zgodilo, morda kateri pomaga. Skuham zelenjavo brini in nisem nic solila. In nekako dost kmalu mala obupa in noce vec ust odpirat. Pa recem OK, jaz sem ful lacna, si bom spolila in pojedla. In za hec ji probam dat soljeno. Jaz nisem NIC pojedla, je tko pomlatila, da sploh verjet nisem mogla. Ji dam pa prav, da nesoljeno je bilo gravzica.
Sol  (by P) naj bi uporabljali avstrisko in italijansko, da nase niso OK, ker nimajo dovolj joda not al nekaj tazga. Je P govorila o nekih 25 % ali promilih al nekaj. Bom poiskala in javim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10564
24.9.2007 15:29:32   
erna14
To me je pa spomnilo na eno štorjo od lani. Niti ne vem, kolk je bil Draž star, kakih 9 mesecev menda, ko sva šla v trgovino. Sedel je v nakupovalnem vozičku, isto tako pa ena punčka njegove starosti (vem, k sva ble z mamico istočasno v porodnišnici). V glavnem dali sva vozičke skupaj in se nekaj menili, nakar Draž zalaja - se je glih naučil. Jaz seveda vsa ponosna, kaj že zna - pa še dobro, da nisem nič gobcala. K pol pa tamala začne nazaj mijav mijav, ia, uu, ko ko ko,... in tako vse po vrsti k hiše v Trsti. Dol padeš. Sva ostala oba z mulcem z izbuljenimi očmi in odprtimi usti.
user posted image user posted image user posted image user posted image  oooooooo kok sm se zdaj narezala to ni resuser posted image
tinaaja-joj dobra si jaz ne vem kako bom k mi nc druzga ne disi sam brskam pa stikam po hladilniku non stop mater ampak se bom zavzela drgac bom drug let za na morje k lubenica sej me moj se na morje nav hotu pelat bosta z tamalmu sama sla joj
srecanje-jaz sem za caki mal kje naj bi blo to bizovik ali colnarna a neuser posted image
jjasna-razumem ampak zdaj k si pa doma pa lahko mal veckat pokukas sem pa mal pogledas ce te kdo pogresa al neuser posted image user posted image user posted image user posted image
obiski-lahko pa reces k se kaki obiski napovejo naj si sabo prnesejo kar bodo jedl in ce bo kaj ostal naj sabo tud odnesejouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10565
24.9.2007 15:32:23   
erna14
u sm klicala g kako je z 2 testom pap,ker prvi je pokazov vnetje in mi je morala seenkrat delat in je ok tko da sm cistuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10566
24.9.2007 15:36:55   
erna14
skacica-pol se bo nas ziga z izo in brino druzu da ga nav sram da bo pr 18 na joski se tko da ...user posted image user posted image upam da se se kak joske fen najde da nav sam med 2 puncamauser posted image .upam da k bo mel punco nav mene klicu zvecer da ga pridem uspavat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10567
24.9.2007 15:37:43   
dskubin
iščem in iščem, pa ne najdem paparice. Kdaj lahko tamali jejo kaki? Mogoče jo je pa Diti ojedla, k drgač itak nič noče. Ne sladkega, ne slanega , ne brezokusnega, ne v koščkih, ne zdrizastega,... user posted image

tinaaja, tudi mi mamo naslednji sistematski pr 9ih

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10568
24.9.2007 15:42:35   
cv105
kdaj imate naslednji pregled po 6m? mi imamo pri 9 m.
imamo pa napotnico za pediatrijo zaradi imunjske pomanjkljivosti in cepljenja.

tudi mi pri 9. mesecu

ker smo zadnič smrkali, se moramo še 3. cepit in lulanje oddat v laboratorij. Mogoče nam uspe pojutrišnjem izvest oboje.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10569
24.9.2007 17:19:50   
erna14
draja-vidm teuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10570
24.9.2007 18:02:35   
tinaaja

skacica-pol se bo nas ziga z izo in brino druzu da ga nav sram da bo pr 18 na joski se tko da ...user posted image user posted image upam da se se kak joske fen najde da nav sam med 2 puncamauser posted image .upam da k bo mel punco nav mene klicu zvecer da ga pridem uspavat

mogoce pa prej kaksno bolj zanimivo pa mlajs josko najde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10571
24.9.2007 18:09:35   
tinaaja
aja, za mlecne izdelke imamo zeleno luc user posted image , za gluten pa je P svetovala, da se caka do 8 meseca.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10572
24.9.2007 19:30:11   
soncek78

Hello čvekice... prebrati vas moram za nazaj. Ostala sem namreč na strani 405, dolga bo ta pot.

Samo na hitro se javim... prišli smo iz toplic... Bilo je ful fanj, Nika je čofotala in uživala.
Pohvalit moram Fredov obroček. Sem gledala druge dojenčke, kako se se matrali v šlaufih, pa sem bila prav vesela za nakup.
Moj mali škratek se smehlja...
user posted image

Nikico so pričele srbeti dlesni, zobkov zaenkrat še ni.

Čestitke vsem minislavljencem ter malčkom za nove uspehe in podvige...

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10573
24.9.2007 19:31:24   
sezam
merjenje-pri pregledu k so tamalga merl prejsn teden so ga zmerli da je velik 68 cm jaz sem ga pa dons je pa 71 user posted image a je mozno da ga je helga narobe zmerlauser posted image k jaz sem ga 2 merla

Čist možno, da ga je narobe zerla. Itak ga zmerijo hitr, pa se otrok mal skrči al pa glavica ni čist pri robu,... Pri nas je bil tud narobe zmerjen pri 2. posvetovalnici (čez 14 dni, ko sem ga peljala cepit je bil 2 cm manjši).

hujšanje - men grejo pa tako lepo kg dol.  Teh 2 mesecih, ko sem na dieti sem izgubila že 5 kg user posted image user posted image  Pa je ena pozitivna stran brezmlečne in brezjajčne diete user posted image  Sem pa na teži, ki je bila enkrat pred Ano user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Men se zdi da naša skos neki izsiljuje in če ne doseže svoje se pa dere.Pa prišli smo v obdobje NE

Pri nas tud user posted image  Pa še tepst začne user posted image

tinajaa - user posted image user posted image  za mere. Imate pa zlo podobne našim user posted image

Sem bla pa dan v vrtcu ful šokirana - pridem po Ano in pravi vzgojiteljica "vaša pa še spi". Sem najprej mislila, da se heca. Pa jo vprašam kolk časa pa že in pravi 1,5 ure user posted image  Doma se to že lep čas ni zgodilo (spi itak ne več odkar je Žiga, pa še prej je max 1 uro) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10574
24.9.2007 19:32:45   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mogoce pa prej kaksno bolj zanimivo pa mlajs josko najde user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje bom do takrat brez joske ostala ce bo slo tko naprej mater me tamav skoz grize,a se katero grize tamal/a.**** mene tok to boli me je kar strah ku da josko v usta user posted image user posted image valda on se pa smeje
tinaaja-kaj ji bos dajala vse od mlecnih izdelkov men je rekla da lahko sele po 8 mescu da to je isto kravje mleko da je isto k da bi mu mlek dala.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Najbolj všečno ime za punčko
Nosečka19

Prosim glasujte za najbolj všečno ime za punčko med temi imeni...

Klara (20%)

Nina (13%)

Tina (13%)

Katja (16%)

Lara (38%)

Število vseh glasov: 92

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!