Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tinaaja,draja,thaiss,jjasna-kaj je z vami da ste tko zadrzane zadnje case ok sej razumem da mate delo ampak sej ste ga prej mele tud pa ste ble bl cvekave zdaj ste pa tko redkobesedne da se bom na konc mogla se sama sabo pogovarjat zahtevam da zacnete mal delat na temu prosm lepo da se mal zamislte nad dejanji ki jih pocnete.tako zdaj pa grem Mi smo bili bolančkani, najprej Jure, pol mami, pa ta vikend smo bili na S. Primorskem pri meni doma, tko da smo cele dneve letali okoli, pa malo sem se sprostila, ker je imel Jure tolk enih za po rokah mečkat, pol sem pa včeraj še pokasirala kihanje in smrkanje, ker je mami pošpricala s sprejem, ker je smrdelo po mesu in jaz ne prenesem ne praha, ne razpršilcev in je blo to to. Danes sem pa že OK. No, to je ne opravičilo, ampak razlaga z naše strani. Da pokomentiram zamujeno: Urla, bravo za citate! Zdaj boš lahko pokazala kje smo kakšne neumnosti pisale... PikaPolona, Livija ima nebeško lepe očke. Barči oz. Žanu, čestitke za 7. mesecev! Tinaaja, tud jst mam še 5 kg viška do prednosečniške teže, ampak sem imela že prej preveč. Ampak bomo hujšali konkretko, ko bomo končali delat otroke. (Če verameš - še sama ne.) erna14, ko sva se z možem spoznala (skor 5 let nazaj) sem imela 55kg, danes jih imam 78kg, na 173cm!! Ampak, kaj ko tko rada jem! Drugače pa se bomo tudi mi dojili do 18 leta, ker žlička je bljak, zize pa zakon. Ampak sem pa danes ponosna, ker je za kosilo zmazal 80ml pireja+bučk!
|