|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  616 617 [618] 619 620   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.9.2007 21:53:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Majas, škoda za danes user posted image ,... pa za vse ostalo tudi, mislim nate user posted image .

Še tole mi ne da miru user posted image . Kaj je bilo????

bo majas sama povedala, če bo želela user posted image . Lahko povem samo to, da jo je danes nekaj fejst razkurilo.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15426
27.9.2007 21:58:59   
max81
Aja1 kolk časa že govoriš da greš spat, pa še kr tuki visiš

majas, upam, da nista z dragim spet na bojni nogi.....objamček samo zate

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15427
27.9.2007 21:59:48   
Zamima
max, ni kriv njen dragi user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15428
27.9.2007 22:03:26   
max81
pol pa okuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15429
27.9.2007 22:16:08   
viv_
Jest grem tut spat! Nočko!

Mater, spet bo 11, preden se bom pospravla...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15430
28.9.2007 7:24:27   
Zamima
jutro user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15431
28.9.2007 7:37:40   
LARIKA
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Jaz jih vse poznam user posted image  LARIKO, sonchek in zvesto user posted image .

in nobena ni vohunka garantirano user posted image

hahahaha user posted image user posted image  sem samo čakala, da se bo katera od vas oglasila, da vohunim za vami user posted image user posted image . Pa še res je user posted image . Nene jaz poznam našo/ vašo Zamimo in krfjolco user posted image  tako, da večinoma berem njiju, no pa ostale tudi user posted image  user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15432
28.9.2007 7:39:34   
max81
jutro Zamima zgleda, da sva trenutno samo mi2 pokonci...jest sm še čist zaspana, pa sploh ne vem če se bom v parih urcah sestavla skup....tko bi šla nazaj v postlo

jest sm že nahitrco pojedla in spila kapučinček...medtem se je pa ohladilo mleko za našo punči, zato zdejle šibam miško nahrant in preoblečt, pol pa prletim nazaj, če slučajno prej ne zaspim na kuhinjskem stoluuser posted image

vidim, da ste se včeraj skoraj vse spravle spat bolj zgodaj, jest sm gledala še na karju zločina, pa sm že na kavču bla čist hin, moj je pa napol že dremal zraven, pa fest sva se mogla stiskat, ker naju je zeblo kt pr naorcihuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15433
28.9.2007 7:48:47   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

jutro Zamima zgleda, da sva trenutno samo mi2 pokonci...jest sm še čist zaspana, pa sploh ne vem če se bom v parih urcah sestavla skup....tko bi šla nazaj v postlo

se strinjam user posted image , jaz pa čakam, da se user posted image  odloči za drugo rundo spanja, pa se ji pridružim user posted image . Zdaj grem pa kavo kuhat ,... user posted image .

Ja, ja, LARIKA, vohunka, si, da veš! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15434
28.9.2007 8:14:43   
Zamima
evo kavica je kuhana,.... kaj boste kaj kuhale danes? Jaz bom kar enolončnico nardila iz mletega mesa in stročnega fižola , bom meso prepražila pa malo začimb noter zmetala pa kuhano fižolo že imam, tako, da bo en, dva, tri gotovo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15435
28.9.2007 9:21:44   
max81
jest grem tud na kavo, tist kapučinček je bil blažen žegen al koko se že reče, rabm enbo ornk dozo kofeinauser posted image

pri meni se tudi že kuha Spet čorba, ker TASTARGAuser posted image  spet ne bo cel dan in pride šele ob 20h dam..ja takle mamo...pol morm pa še moko vržt v kruhomat pa bo, današnje kosilce

Zamima vidim, da mava obe zadnje čase težave s prsmojenimi piskri, nedolgo nazaj sem zasmodila kastrolo v kateri so se kuhala jabolka za čežano vmes sva se igrali z miško, jest pa pozabla na jabolka, kastrola je bla čist črna, pa še cukr je bil že notuser posted image , po parih pranjih v pomivalcu in drgnjenju mojega po kastrol, sva na srečo kastrolo rešila....zadnje dni mi pa rata vsakič zasmodit mlekouser posted image , ta piskrček sem pa že vrgla ravno včeraj stran, ker niti prstov ne morem noter vtaknituser posted image , zgleda da mam predebeleprsteuser posted image

naša se igra v posteljici in upam da bo kej kmalu zaspala, da grem še malo pospravt

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15436
28.9.2007 9:47:22   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Urška76 in ostale punce...

Se opravičujem, če je katera mislila, da vohunim. user posted image  No, saj na nek način res. Ker Zamimo res preveč redko vidim in slišim, pa pač tako ostajam na tekočem.
Sem se pa že veliko naučila pri vas in mi bo res prišlo kaj prav čez mesece.

Pa lep pozdrav vsem...

PS: Zanimivo...jaz nikoli ne pogledam, kdo vse bere našo/vašo/katerokoli temo.

Ni panike, so me že razsvetlile. Pa sej jest tud ponavad ne porajtam kdo je gor in koga ni, k nas je kar nekaj inkognito kle gor, sam včeri pa res ne vem, pa čisto za vsakič, sej mogoče sem zato pol pozorna postala user posted image .  Ti nas kar beri, pa še kaj se nauči. Vse ti bo še prav prišlo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15437
28.9.2007 9:48:02   
viv_
Jutro!

Meni je TASTAR user posted image  učeri ob 10h zvečer poslal mesiđ, da bo prespal kar v Šentjurju. 14 dni ga ni bilo in ma celo štalo na šihtu. Dones upam, da pride dam user posted image

Morm pohvalt Zaronjo, smo spet back in track in že 2 noči spet lepo spi po 12 urc v kosu. Pa dones je šla brez joka k vzgojiteljici, celo rokice je stegnila proti njej. Pa Mirnulo moram tudi pohvalit, se je že 2 noči zapovrstjo zbudila in šla sama lulat. Ker sicer ji je znalo ponoči še uidet, ker tok trdno spi, da se ni zbudila niti takrat, ko se je polulala.

Jaz imam pa jutri večerjo z oktobrkami user posted image  Se mal švercam še pri njih, ampak čvekam pa samo tukili... Zdej sem spet mal bol "not padla".

Tko, še pošpegam okol, pol pa šibam v vrtec... Mater, cele dneve sem v vrtcu, pa zjutri, pa po eno ob 10h, pa po eno ob 15h, pa zdej sem mela še 2x popoldne sestanek...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15438
28.9.2007 9:56:08   
max81
o glej jo mamo viv, dobro jutro tudi tebi...tale TASTAR je pa carski...ne morem rečt, da je mož, če ga pa nimamuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15439
28.9.2007 9:58:46   
urška76
Tako, zdej sem prebrala do konca, vidla, da mamo še nekaj "vohunk". Pa da imate pridne otoke, ki vam spijo celo noč. Naša je bila sicer tok utrujena, da je spala od pol osmih do pol polnoči,pol pa jest in nazaj spat do štirih potem pa veselica. dretje, pa dretje in še enkrat dretje. GRRR  No do petih se je tok pomirila, da sem jo lahko dala nazaj spat v njeno pojstlo, pol je pa ob šestih že Miha primaširal in seveda prav naglas vprašal, če je Špela še v svoji posteljici. Ja je bla še, sam po tem pa nič več. GRRRRRRR  drgač pa zdele vleče drugo rundo, sam jo bom samo še par minutk pustila, ker drugače mi pa ob 12-h ne bo hotla zaspat.
Viv naš Miha pa zdrži celo noč, ne da bi šel na stranišče. Do zdaj mu je samo ene dvakrat zjutraj ušlo, ko se je predolgo valjal v postelji.
Ja max tale tastar je res carksi. Sam moj pa kar pike dobi, če mu kdaj rečem stari user posted image . A ne lubiko? user posted image

Ne vem zakaj skoz neki črke jem, pa se trudim, da lepo tipkam. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15440
28.9.2007 10:01:04   
urška76
Max kakšno ste imeli kaj ponoči v vašem koncu? Vas je fajn zalival? Upam, da razen mraza ni bilo panike.

Ja nam so pa danes kurjavo vklopl. Sem pri Mihu radiator luftala, pa se mi zdi, da sem iz čist vseh radiatorjev pod nami mogla luft spustit, predno je do nas topla voda prišla. Drugih pa sploh ne grem luftat. Zdele mi itak sušilc laufa, tako da ni hladno.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15441
28.9.2007 10:16:24   
Aja1
jutro.

Noč do 4ih katastrofalna. Zbujanje od 22 ih naprej na eno uro. Drla se je pa takoooo, kot bi jo s kože dajali user posted image  Pojma nimam, kaj ji je bilo. Ene 5x se je drla po 15 minut na moč. user posted image  Ni pomagala ne ziza, ne duda, ne flaša, ne šetanje,....nič user posted image . Od 4ih naprej je bilo pa kar dobro.

Tastar user posted image  spi, tamala pa lupčka pametnega kužata user posted image  in preklaplja iz ene pesmice na druge, tretjo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15442
28.9.2007 10:18:46   
max81
urška ni blo panike ponoč, tko da upam ,da tako tudi ostane, zdejle trenutno spet ščije ne pada, tako da bova z miško spet cel dan doma...upam, da ne bo preveč tečka

jest tud zmeri bolj študiram, da bi nabavl sušilca,ker tole zdej je pa katastrofa, sem mela 2 dni cote v kopalnic, pa sem jih zdejle dala še 1krat prat, ker so že vse po fajhtu smrdeleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15443
28.9.2007 10:21:11   
max81
za tiste, ki imate doma sušilca a mate postavljenga en na drugega al koko....ker pri nas ne pride vpoštev trenutno, da damo sušilca na pralni stroj, ker bomo tegale enkrat srečal pred vrati kopalnice, ker ma tačke čist fuč in poplesava po kopalnici...pa sem centrifugo že zmanjšala na polovico, pa ni nič boljše

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15444
28.9.2007 10:22:02   
Žiga

Ja max tale tastar je res carksi. Sam moj pa kar pike dobi, če mu kdaj rečem stari . A ne lubiko?

Aha...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15445
28.9.2007 10:25:53   
viv_
Evo jest iz vrtca. Tamala je bila pridna. V ponedeljek bo še takole, da osveži snov user posted image , v torek jo bomo pa pustili tam spat. Upam, da bo šlo... Zdele je šla pa spat, ker je bila toooooooook kaput.

Urška - tele nočne ma Mirna mal po meni. Meni se je kr dolg dogajalo, da mi je ponoči kaj ušlo... Ma bo že. Se pa čez dan tok naceja, da ni čudno... Pa še mehur ma občutljiv, takoj si ga prehladi.

Mi tudi nimamo sušilca in sušimo po stojalih... Katastrofa. Sam ga res nimam kam dat. Ker mam še za pralni stroj lih komi placa. Mam ta ozkega, k se z vrha fila.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15446
28.9.2007 10:27:06   
Aja1

za tiste, ki imate doma sušilca a mate postavljenga en na drugega al koko....ker pri nas ne pride vpoštev trenutno, da damo sušilca na pralni stroj, ker bomo tegale enkrat srečal pred vrati kopalnice, ker ma tačke čist fuč in poplesava po kopalnici...pa sem centrifugo že zmanjšala na polovico, pa ni nič boljše

max, lahko ga daš zraven, če imaš plac.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15447
28.9.2007 10:31:15   
max81

ne bo šlo, nimam placauser posted image , mam zraven tuš kabino

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15448
28.9.2007 10:36:17   
Anonimen
Viv, jaz sem pa firbčna. Si omenla tastarga user posted image  in kje dela, zdaj me pa zanima v kateri firmi.

Pa tako daleč se vozi vsak dan...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15449
28.9.2007 10:40:18   
Aja1

ne bo šlo, nimam placauser posted image , mam zraven tuš kabino

Max,pol ti pa ne preostane drugega kot pralno-sušilni stroj. To sva tudi midva nabavla, ker ni placa za vsako posebej. V njem sušim pa samo pozimi in je ok.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  616 617 [618] 619 620   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  616 617 [618] 619 620   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?