|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.9.2007 15:15:22   
ursi84
Komaj sem prišla domov, pri nas full veter piha. Zdej si grem pa neki za jest naredit, pol likat in upam, da bom mela zvečer kej več časa, da  poklepetamo.
Zdej ko pišem naš Nejc tak brca da je kej user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lp, se tipkamo

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
28.9.2007 15:37:12   
max81
opažam, da vas je kr nekaj vprašalo za spol bejbija...jest bi tud, ker me prov pošteno firbec matra, sam kaj ko moj ne pusti, da se vpraša.....sva že v 1user posted image  čakala do konca...jest sem bla čisto prepričana, da bo user posted image , ker mi je na kitajski karti kazalauser posted image ...no pa je bla res pupa, zdej mi kaže isto na pupo, tko, da vidmo, al je v tadrugo kitajska karta pokazala spet prov...moj sicer pravi, da bo fant, sam glede na to kol mi je bilo slabo, sem kr prepričana, da bomo mel spet punčarouser posted image , ker sem mela skor iste teževe kot v prvo

ku kuc kje ste vse, se vse grejete pod kovtriuser posted image , jest se nimam s kom, ker je moj še kr na šihtuser posted image ...bomo zvečer nadoknadluser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
28.9.2007 15:51:27   
Nasy
Ja, se stiskamo zdej, ni kejuser posted image ampak ne dolgo, ponoči bom sama spala, gre moj dragi v službo. Jutri in v nedeljo je napovedano lepše vreme, kajne? No, da bomo lahko šli malo na sončka.
Mi pa tako vreme dela kažin v želodcu, ki stalno kruliuser posted image ampak zanimivo, ne pašejo mi razni snacki ali kaj takega, ne..no, vsaj to ne, za spremembouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
28.9.2007 15:56:58   
max81
men so prejle zapasal jafa keksi, sam mi je blo par minut po tem ko,sem jih pojedla žal, ker mi je ratal nekam čudn slabo...čist zmeri naserjem sama sebe....zdej sem že parkrat opazila, da mi je po sladkarijah slabo....sam kaj ko so očke lačneuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
28.9.2007 17:04:34   
san
jst sm dons tut spet lačna, ker je tako obupno vreme. dopolne sem ena vrata doma barvala, zdej pa mam in sem utrujena. jst bi sončka, da bi šla lahko ven, ker mali štrjka in noče nikamor v tem vremenu, še po lužah se mu ne da it skakat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
28.9.2007 18:24:16   
lucalu
Lep pozdrav vsem user posted image !
Danes je pa res tako vreme, da smo zgleda vse pod odejo... kaj bo šele pozimi??? Jaz se spravljam s psi ven, pa se spet nikakor ne morem spravit... ampak potem vedno dobro dane user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
28.9.2007 19:20:53   
Nasy
Ja res, se sprašujem tudi jaz, kaj bo šele pozimi, ko bo fajn mrzlo
user posted image
uf, zdej sem se pa kostanja najedla, je prišla kolegica in sva mal počvekali..zdej bodo pa še rafaliuser posted image še dobr, da sem sama dansuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.9.2007 19:27:57   
*medica*
lep pozdravček user posted image
vidim da nas je ob tem slabem vremenu napadla lakota...vse bi kr nekaj nonstop jedle...max81 tudi meni je po sladkem ful slabo ...ampak učke so tiste..sam sem tud ful zmanšala s sladkarijami ker mi niti ne pašejo tako pogosto ...vendar bi pa zj tud jest sarme..mmm...nasy ti pa ves kaj je dobro...čeprav sem jih jedla pred parimi dnevi bi jih useen zj še...user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
28.9.2007 19:37:23   
Nasy
user posted image user posted image user posted image ej, ne morem mimo teh sarm, pismouser posted image zdej me ena še na čveku draži s temi sarmami..morm jst kr mamo poklicatuser posted image segedin sem sicer dans jedla že 2x in ga bom verjetno še 1x, ni pa to to. Sladko tud meni ne paše prav veliko, zanimivo-se mi zdi, da sladkega pojem manj kakor prej, preduser posted image no, sam kaj, ko pa druzga večuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.9.2007 19:39:23   
*medica*
nasy maš čist prav...mislim da je bolš če pokličeš mamo kr zj pa nej nardi kr fajno porcijo ..se še jest oglasim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.9.2007 19:42:12   
lucalu
Zanimivo... tudi meni ne paše sladko. Fora je pa v tem, da preden sem zanosla, nisem mogla živet brez čokolade. Odkar sem pa user posted image , pa sem pojedla samo en Snickers, pa tu pa tam kak čokoladni puding (pa še ta ne sme biti presladek).
Sej to bi blo super, če mi vse ostalo ne bi full pasalo... user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
28.9.2007 19:42:48   
max81
tana
nasy maš čist prav...mislim da je bolš če pokličeš mamo kr zj pa nej nardi kr fajno porcijo ..se še jest oglasim...

tanarrtabolj, da nrdi kr za vse marčevke, mislim, da bodo vsem pasala tele sarmice

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.9.2007 20:16:36   
Nasy
user posted image user posted image user posted image ja, najbujšuser posted image user posted image user posted image
preden sem zanosila, sva zuser posted image pojedla skor vsak dan 200g čokolado z lešniki iz Lidla, mi je bla tako dobra..pol pa, kot bi odrezala..par tednov nazaj nisem poskusila čokolade, zdaj pojem kako rebro zimske dorineuser posted image včasih kak kos kruha namazan s kako nutelo ali vikijem, jafa piškote, pol se pa neha že počas

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.9.2007 20:24:40   
Čakajoča
Mi trije pa gremo jutri po voziček. Vem, da se nekaterim zdi to prehitro, ampak točno takšnega, ki sem ga hotela imeti imajo sedaj v akciji. Je znižan iz 312€ na 200€! To se pa že pozna, kajne!?

ALi ima katera že voziček od Baby Welta?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.9.2007 20:27:36   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Mi trije pa gremo jutri po voziček. Vem, da se nekaterim zdi to prehitro, ampak točno takšnega, ki sem ga hotela imeti imajo sedaj v akciji. Je znižan iz 312€ na 200€! To se pa že pozna, kajne!?

ALi ima katera že voziček od Baby Welta?

ja valda, to se pa že kr pozna

mi imamo drugače jane slalom pro, smo zadovoljni, bomo pa kupl še zappa

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.9.2007 20:41:58   
Špela100
Jaz pa napadam solato ful okisano, berivko že cel teden, sklede in sklede sem že pomlaskala....joj je smešno, pa zelje, ja kislo al navadno potenstano...mnjami...pa čokolino....joj...vsaki dve uri sem lačna..

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.9.2007 20:45:08   
Nasy
men paše pa radičuser posted image user posted image user posted image user posted image pa pomaranče..no, bolj na kislo mi vleče.
Voziček mamo mi rabljen Peg Perego. Super, če boš prihranila, to se pa res že poznauser posted image bo za kaj drugega ostalo

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.9.2007 21:35:20   
Arabela
Ej ni ga čez skledo solate..... to jaz zdaj že celi teden mažem.. pa tako družinsko skledo.. naredi mami solato samo zame.. fejst kislo in z bučnim oljem.. njami...
Pa segedin sem tudi jaz danes jedla..
Se moram pohvalit, da pa najboljše sarmice v naši familiji dela moj dragi... in ko je sezona mažemo mažemo sarmice.. mater sem lačna postala, pa sem ravno zmazala hot dog.

Ampak meni se je apetit že umiril... zjutraj corn flakes, nato kak sendivč, pa kosilo in večerja... in to je to.. najhuje je bilo prve 3mesece ko sem samo jedla...

Je pa pri meni isto s čokolado... tudi v prvi nosečnosti je nisem mogla jesti.. ko pa sem rodila... akcija"!!!!! Sem zmazala 100g brez problema.. zdaj pa spet nič....

Evo grem spat ker me je mala danes ful zdelala..

Lahko noč pa eno bolho za pomoč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.9.2007 21:44:21   
lina10
Živijo jaz bi tudi jedla sam pražen krompir pa solato to mi paše non stopuser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.9.2007 21:51:16   
Nasy
hehe..smo non stop pri hrani user posted image babe
Kaj boste kaj počele čez vikend? Jaz kot ponavadi-ničuser posted image pa še mal bom probala domov šibnit, upam, da bo kaj
user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.9.2007 8:56:37   
Milamay
Drage punce!

Kje naj začnem??? V ponedeljk sva bila na NS in ni bilo več utripov. user posted image user posted image user posted image  Si lahko mislite? Z možem sva bila čisto osupla, sploh nisva prišla k sebi in sva samo začela jokati. Lani sva izgubila punčko v 23. tednu, letos v 13. To ne more biti res!!! user posted image  Kje je pravica?
V torek sem morala iti še na en UZ v bolnišnico, seveda ni bilo utripv in dete se ni več odzivalo na zunanje dražljaje. user posted image  V sredo sem morala na abrazijo. V četrtek na ponovno, tako da sem potem prišla domov v četrtek zvečer. Zdi se mi, da se sploh ne morem spraviti k sebi. Čisto sem na dnu. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.9.2007 9:22:21   
lucalu
Draga Milamy zelo, zelo mi je žal zate in za tvojo pikico... user posted image  Sem mislila, da je že konec s slabimi novicami.
Upam, da si boš kmalu opomogla, čeprav razumem tvojo tragedijo! En veeeliiik user posted image  zate!

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.9.2007 9:22:45   
Vilma
Milamy jočem s tabo user posted image
Saj si ti tista, ki ti na nuhalni v prejšnji nosečnosti niso odkrili trisomije 18?
Zdaj pa še to user posted image
Kje je tu pravica? user posted image
Milamy nimam besed res. user posted image
Drži se punca!

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.9.2007 9:42:01   
ursi84
Milamy user posted image user posted image user posted image !!!! Tudi zate bo posijalo sonce, VERJEMI!!

Punce jst sem končno dala v album slike mojega bušija (slikam se vsaki polni teden). Lepo se mejte, čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.9.2007 9:54:51   
marita
Milamay: zelo mi je žal, neverjetno kaj morate nekatere hude stvari prestajat. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da sam od hrane kokodakateuser posted image . Meni grejo trenutno najbolj v slast razni štrudli, pa zavitki, pa zraven kapučino. Čokolade pa tud js ne morem vidt, pa sem bla prej skor odvisnica. Aja, pa pire krompir vsak dan ha, ha, ha..kolk smo hecne. Sarme pa men ne potegnejo, al pa kislo zelje, neee to pa ni zame.

A ni bil lepš vreme napovedan?user posted image Kle je še zmeri ful mraz, sicer se kaže neki sonca, ampak ni nč toplo.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (48%)

Sem zadovoljna. (28%)

Je kar v redu, vend (24%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!