naraščaj
|
Dobro jutro čveke. Kolk ste napisale. Jaz sem včeraj bla bolj mal doma, večji delpri starših, najprej kosilo, pol sem šla domov, ker sva mela en obisk, pol pa nazaj k stršem, smo pekli kostanj. Zvečer pa sem zopet likala. No zdaj zjutraj sem se pa ob 6,30 preselila iz spalnice v dnevno, ker so krvci že tukaj - ružijo ko 100 je že čist živčen, sam da mu jaz prej ne rodim. Ma pa 19, RD (30) in se sploh ne more ničl odločit kak pa kaj glede praznovanja. Jaz sem kr predlagala, da bi šli s familijami na kosili pa naj pol skolegi kr skupaj ob rojstvu še RD zram zalijejo. Bomo vidli kak se bo odločil. IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz bom od začetka uporabljala tudi new born plenice od Fixies, ker jih imava doma kar precej na zalogi, nam jih je en prijatelj zrihtal. Men so pa rekl, da so te ful DOBRE. Velika britanija, jaz sem oblekice samo oprala z malo mehčalca in to s Silanom sensitiv, men tako fajn diši, pa čeprav ne priporočajo mehčalca, ampak jaz sem ga vseeno malo. Tut jaz, če se bo pa pol kaj pokazal, gs pa pol ne bom več. Ne morem si pomagat, meni morajo oblekice dišat. Mah vas nisem uspala še vse prebrat. Šibam na en sprehod z mami in nečakinjo, pa se vam pool kaj oglasim