Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(lupinicah). Sedaj me čaka veliko pranja, likanja cunjic, jaz bom uporabila pralni prašek od Froscha, z aloe vero, pa tudi mehčalec sem kupila od Froscha, mimogrede v Tušu je akcija in se dobijo trije Froschovi mehčalci za ceno nekaj čez 3 EUR. Meni so res božanski, pa še srbi me nič ne po njih, tako da mislim, da bodo tudi za bebico ok. 
in pa mojimi starsi na Roglo, na obisk k njegovimi, imeli smo res bozansko vreme. POtem smo se ustavili se v Velenju na vikendu pri njegovih in pojedli malo kostanja pa poklepetali. Lep izlet!
. Da sem ze rodila, ampak tega se sploh ne spomnim, vem samo, da sem bila ze doma, pa da sem
so skoraj vedno prisotne.
(pol pa vedno jamram da sem cele dneve sama doma
kar razumem, sva podobno študirala, tako da vem, kako je to projektno delo... ampak je pa res, da če imaš podjetje doma - si lahko po cele dneve zaposlen... mi pa kar dosti manjka, priznam... in vem, da sem včasih po nepotrebnem jezna nanj - potem pa mi je v naslednjem hipu žal... ma če sem sama zaposlena je lažje... sedaj pa, ko smo v velikem pričakovanju - pa ga kar pogrešam...
, ve pa 2 strani naklopfate
.
.
Vcasih se mi zdi, kot da bom vsak cas razpocila. Kot na primer zdaj.