Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
mi delate s temi kostanji! Zadnjič sem že šla v mesto ponje, sam še niso bili čist tapravi - bolj slabo spečeni ali pa nezreli
Bom morala spet it kaj preverit.
rekla, da pridem peš nazaj, čeprav je bilo še kar daleč. In sem se zagnala, potem mi je pa kar naenkrat tako hitro začelo biti
, da sem se kar malo ustrašila. Da o občasnih vrtoglavicah ne govorimo! Zdaj hodim bolj na penzionistične sprehode.

,
Se pa ne zadiham, ker je vse bolj umirjeno. Po klancu navzgor pa sploh ne hodim, samo po ravnem. Mislim, da bi me kar stisnilo, če bi hotela kakšen hiter tempo zagnati.
imela, ker sem tako okrogla. Da je nemogoče, da bi bil samo eden, če imam še 3 mesece do konca.
.
. Jah, gremo proti koncu, so
, upam da si boljše volje, te pa popolnoma razumem, da si
. Sem brala, da se to zgodi, ko se otrok na hitro spusti... Sam pri meni tud ni blo to, ker je bila spuščena že dva meseca prej.
. Mi je pa res hudo, ko ne morem z miceno niti v gozd - le par metrov stran ga imam. Pa moj najljubši čas je zdajle...