pikapikica
|
Ma to pa je to... ko se človek odloči, da bo pridno pisal na RR, pa ima potem cel roman za prebrat... !!! No samo na hitro... Kanarka jaz sem na istem kot ti - končno mi je uspelo en kupček starih oblekic naredit in sedaj perem - trenutno pa sem kupila eno samcato oblekico, no pajacek za našo novo članico... sem vesela, da imam tisti spisek kaj vse rabim, da ga končno lahko pregledam in grem po nakupih... je pa sedaj moja dvo letna lupa zbolela, tako da sem morala moj obisk trgovin malo prestaviti in sedaj upam, da me kaj drugega ne prehiti... uf... Sicer pa Nayya, debeluška, in mislim, da nas je kar več... če bo katera odprla kakšno društvo, sem jaz čisto za... No saj mojega kar razumem, sva podobno študirala, tako da vem, kako je to projektno delo... ampak je pa res, da če imaš podjetje doma - si lahko po cele dneve zaposlen... mi pa kar dosti manjka, priznam... in vem, da sem včasih po nepotrebnem jezna nanj - potem pa mi je v naslednjem hipu žal... ma če sem sama zaposlena je lažje... sedaj pa, ko smo v velikem pričakovanju - pa ga kar pogrešam... No dovolj jamranja... glavno da smo zdravi... no na pol... moja ta micena je sedaj zbolela - ima vročino skoraj 39 in upam, da bo kmalu spet zdrava, ker mi je prav hudo, ko mora biti notri, ko pa je zunaj tak lep dan... TANTRA kako pa je s tvojo hcerko?! sem rekla bolj na hitro ... uf ... no držite se... joj ja - mene je začela malo panika grabit, no ne panika, ampak tak nelagoden občutek, ko mi je zadnjič moja ginekologinja dala napotnico za rodit... V prvo sem imela namreč dogovoljen CR - in pojma nimam kako je to, ko naravno rodiš... Uf... sedaj pa res grem, cau
|