|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
2.10.2007 13:48:10   
nussy
Cau punce!

Končno se javljam tudi jaz. No, na pregledu je bilo vse OK, posteljica je taka kot je bila, torej res ni lepa, ampak porazna pa baje tudi še ne user posted image . (besede G). Torej grem pogumno naprej. Je pa pregledala žile in popkovnico, pa vse štima. Tamala naj kar pridno papa, če bo treba slučajn kej prej kam letet.

Ko mi je merila trebuh, je rekla uuuuuuu je pa visoko. No in pol sem ves čas. ko mi je delala UZ premišljevala, kaj  user posted image  pa to zdej spet pomeni. No, na koncu sem jo vprašala, pa je rekla, da nč slabga, da je pač maternica malo večja in da bo verjetno otrok malo večji. Milo rečeno. Rodila ga bom pa jaz.user posted image   A je problem?! Mal bolj bo bubal verjetn. user posted image

Sicer sem pa danes naletela na čuden odziv sodelavcev, glede na moje napredovanje.user posted image  Od vseh mi privoščita le dva se mi zdi. Matr, foušarija je pa res hudič. Itak čez dva mesca grem, obogatela lih ne bom. In to je ena gospa izrazila celo vpričo mene, da kaj se gremo mi tamladi, da če imamo izobrazbo, pa kr vse znamo. Pridemo tazadnji, pa največ pokasiramo. Sej ne vem več. Mal jo tut zastopm, ampak po drugi strani imam pa ful odgovorno delo in mislm, da si zaslužm kšn dinarček več.user posted image

Prejle sem prebrala, da govorite glede porodniške in o 60 dni pred PDP. A je to skrajen rok ali kaj? Jaz bi tut še eno plačo počakala, se mi bo poznal. Upam, da se da.

Sicer pa še vedno ne spim ponoči, morda tudi zato, ker se z user posted image  ves čas nekaj kregava in je prav tečen že. Prov nč luštn se nimam zadnje čase, ne vem kam to pelje. Upam, da se bo ati kmal pomiril in se morda celo spomnil, da sem noseča, da me lahko kvečjemu kej pocrklja, ne pa samo živcira. sem tako žalostna.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:13:47   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Mala pikica,hvala za te koristne informacije.Me pa zanima ali to povemo pri ginekologu oz.pri sestri in ti da ona nadaljne napotke ali gremo kar na CSD

Mislim, da nam bo potrdilo o PDP-ju dala ginekologinja in greš potem po vse te božje obrazce na CSD, potem neseš v službo izpolnit in jih na koncu odneseš na CSD. Enih postopkov.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Bodo vaši dragi partnerji dali vloge za ta očetovski dopust??

Moj bo do takrat že zaposlen v tujini in tam te možnosti sploh nima, tako da on tega ne bo dajal. Bo pa sigurno z nama doma.
Ti pa moža prepričaj, da bi dal vlogo za teh 15 dni očetovskega. V službi naj se pa dogovori, da bo ta čas vseeno delal in naj mu to nekako potem plačajo (pri nas smo dali kot stimulacijo). Bo za tistih 15 dni dobil nadomestilo od države in bo tako kot, da je dobil 1,5 plače. Ne dovoli mu, da tega ne bi izkoristila, vsaj finančno, če že časovno ne bo šlo.

IZVIRNO SPOROČILO: ketrin24
Punce povejte mi prosim ali so vaše bebice tudi tako aktivne?

Naša pupa je tudi čisto zmešana. Se ne spomnim, da bi kateri dan bila bolj mirna, vedno nekaj nori. Me pa brca spodaj pod popkom, seli se samo levo in desno.
Hvala za bušija.user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:23:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Koliko je potrebno plačati za lj porodnišnoco za prisotnost očeta pri porodu?

16,69€ z opravljeno materinsko šolo ali 6.000 SIT user posted image brez materinske šole

TONČI. ta komisija res ni normalna. Prav, da misliš nase in na user posted image . user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:31:32   
Tinča1
Pozdravljene!

No, da se malo javim. Sem bila danes na kolposkopiji in se je dr. odločila, ker so nastale male lezije, sicer niso nevarne, ker imajo ostre robove, da mi vseeno naredidi odščip sluznice materničnega vratu. Po prvih podatkih se stanje še vedno ni poslabšalo, da bi lahko govorili o raku materničnega vratu, ampak smo ostali še vedno pri predrakastih spremembah.user posted image  Hvala bogu, bom verjetno dočakala januar v enem kosu. Bomo pa videli podrobnejše inf. ko pride izvid iz laboratorija. Trenutno sem na mirovanju, danes vidim in občutim samo posteljo, in še do konca tedna bo tako. Potem pa že lahko začnem malo migat.
V torek pa imam itak svojo G, če bodo pa že izvidi iz lab. pa bomo izvedeli še kaj več. V glavnem ful se moram pazit in upam, da mi bo komisija podaljšala drug teden bolniško. Sicer bom vzela dopust, ki ga imam še 21 dni, potem pa nazaj v bolniško, saj za 1 mesec mi lahko napiše os, zdravnik, potem pa že tako nastopim porodniško. Ampak glede na stanje, sem v staležu že od 5. tedna, tako, da za naprej mislim, da ne bo težav.

Tonči, a ti nimaš več dopusta, da bi uporabila mojo namero. Naša Slovenija je pa res gnila.

Mala pikica user posted image user posted image user posted image  za izpit. Še enega, pa si na zeleni veji.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:36:35   
Tinča1
Joj sem prehitro stisnila potrditev.

Martinca, tudi mene je poroda strah ko user posted image , samo se ne dam sprovucirat, ko "enciklopedistke" začnejo svoja napihnjena predavanja. Saj če je šlo not bo šlo tudi ven. A ne? Samo ne bo tak fajn.user posted image

Tudi naš user posted image  brca kot poklicni nogometašuser posted image .  Je lubi čist nor, ko ga čuti. Vse bi mi prinesel k riti, tak, da mi je že malo nerodno. Revež mora v službo hodit, pa še mene bi pedinal.

Sicer pa uživajte v sončku do četrtka, takrat napovedujejo poslabšanje in ohladitve.

Lp!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:39:39   
Sunny Morning
Kar se komisije tiče lahko jaz povem tudi eno zelo zanimivo zgodbo. Moja prijateljica je bila na bolniški od začetka avgusta in nikakor niso mogli ugotovit kaj ji je. Se je reva davla, kašljala...uglavnem nikako ugotovit kaj je narobe. Zdaj ko so ugotovili, da ima oslovski kašelj (mimogrede nalezljiva bolezen od katere se lahko tudi umre) ji pa komisija ni podaljšala bolniške in mora hodit v službo. Potem naj pa človek še kaj reče.user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:40:04   
nana35
Pozdravljene klepetalke,res ste pridne danes.Pa bom tudi jaz malo pridna.Bila sem v mestu in kupila bodije v Mullerju,tako da ne bom prikrajšana za kaj.Ampak ravno dosti jih pa res niso imeli,samo en paket,za večje sem rekla prodajalcu,pa je prinesel zadnje tri pakete bodijev.Hvala bogu,da so bili primerni vmes,res se splača.

Tudi moj otroček brca nad popkom in to že precej visoko nad njim.Pravzaprav brca povsod,zgoraj,spodaj,povsod ga je polno.Mi je pa to zelo prijetno in ob brcah se lepo počutim.Verjetno tudi ve,kajne?

Kako sem se nasmejala pri trdem krompirju,to pomeni da je bil al dente??

Butara!!Mogoče si že nazaj ali pa še prej kaj prebereš,pa ti8 naj napišem da sem tudi sama danes šla na pregled h gin.in je rekel,da nič ni videti (sem zjutraj imela rahlo roza izcedek),da imam verjetno občutljivo sluznico,naj pa se ne obremenjujem,če me pa pomiri,pa naj kar pridem,lahko vsak dan.Da ni nič hujšega,naj pačmalo počivam,hodim na kratke sprehode,pa da je to tudi lahko od tega,ker je moja posteljica preko ustja.Če pa bi bilo kaj narobe,naj pridem v sredo na UZ in bova pogledala.Me je pomiril in rekel,da nič ni strašnega,naj uživam nosečnost,da pa je prav da sem prišla.Upam,da te to kaj potolaži.Ne vem pa zakaj ne greš kar h ginekologu zjutraj ko si vsa prestrašena,jaz nič ne kličem,kar grem in ni problema,ne čakam na mojega gin.,samo na srečo je tudi porodničar in dela skoraj vedno,drugače bi pa me pregledal kdo drug.Jaz bi na tvojem mestu kar šla.Če v MB kličem,tako nihče ne dvigne,samo v času naročanja.
Pa odščinil mi je nekaj (ne vem kaj je točno rekel) za pregled in dala sem vodo za vsak slučaj.

Klepetka!Jogurt daš na tampon,ga namočim v tekoči navadni jogurt in ga pustim nekaj časa,tudi zvečer grem tako spat in ko grem prvič na wc,si ga dam ven.Sem prebrala na mon-u odgovor od dr.Pušenjaka,ki je eni tako predlagal.Za poskusit je.
 
Martinca!Mene ni strah poroda,sploh ne,bolj me je strah zdaj do poroda,da ne gre kaj narobe in da bi bilo vse ok z otročkom.Sam porod pa me sploh ne skrbi in se z njim niti najmanj ne obremenjujem.Sploh sem človek,ki se ne sekiram glede takih stvari kaj preveč,posvetujem se z ginekologom glede problemov,glede poroda pa-vsaka ima svojo izkušnjo,ki ni enaka nobeni.Jaz le upam da gre vse gladko in da dojenček pride zdrav na svet k svoji mamici.To si najbolj želim.
 
Tonči!Res so kruti na komisiji,ampak če ni bilo drugega izhoda,si storila popolnoma prav.Lahko bi pa res razumeli tvoje stanje.Imaš prav,tudi meni je moj otroček najpomembnejši na svetu.Tudi jaz bom brez službe,ampak se ne sekiram,ker znam delati svoj poklic brez zaposlitve.Če me razumeš kaj mislim. O drugi zaposlitvi boš razmišljala čez dobro leto,do takrat pa uživaj v nosečnosti,kolikor se pač da in ne joči več.Vse se bo uredilo.


Sunny m!Bom poskusila dragega prepričat,ja.Samo kot sem povedala glede tega očetovskega dopusta,je pri njih pač tako.Res ne bi rada bila sama na začetku.Mogoče pa bom potočila kakšno solzico,ta vedno zaleže!!


Tako,zdaj sem vse napisala-upam,grem dokončat kosilo.Lepo bodite in pišite,pišite...

lp,Nana

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.10.2007 14:44:04 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   RE: Januarčice
2.10.2007 14:54:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m!Bom poskusila dragega prepričat,ja.Samo kot sem povedala glede tega očetovskega dopusta,je pri njih pač tako.Res ne bi rada bila sama na začetku.Mogoče pa bom potočila kakšno solzico,ta vedno zaleže!!

Nana35 te čisto razumem, da ne bi bila rada takoj sama. Sigurno bo vsaka pomoč prav prišla, še posebaj pri vseh, ki bomo prvič mamice. Jaz sem že rekla moji mamici, da bi bila prav vesela, če bi si tudi ona vzela takrat kakšen dan dopusta, da bi pomagala. Bom kombinirala malo mami, malo pa moj user posted image .
Naj pa tvoj le izkoristi finančno stran, če ne bo mogel časovne.

Drugače pa čestitam za nakup bodijev. Malo jih imajo zato, ker je ta akcija že kao mimo in morajo samo še zalogo prodat. So pa res vrhunski in sem danes spet razmišljala, da bi šla še po en paketek (tokrat moder) pa sem se prepričala, da bom raje še kasneje kaj kupila. Če bom zdaj kupila preveč me bo moj nekam poslal in mi bo kasneje težil, če bom še kaj nabavljala. Me bo vedno spomnil, da jih imam dovolj in da ne rabim kupovat novih. Jaz pa v user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 2.10.2007 14:55:20 >


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   RE: Januarčice
2.10.2007 15:26:49   
mml
Živjo,

ne vem od kod  mi včeraj ideja, da bo danes v službi mirno user posted image

No skratka...danes sem bila že navsezgodaj zjutraj na 3D UZ in je bilo prav zabavno, mali m sicer ni bil preveč kooperativen, kar se tiče kazanja obraza user posted image , vse ostalo je pa lepo pokazal in je vse OK. Malo je pil plodovnico, malo je mahal, skratka bil je v gibanju, tako kot tudi sicer. Trenutno leži počez, z rokami prijema podplatke in je že pravi človeček. Tehta tam nekje okrog 500g. Bom pripopala kakšno fotko, samo da pridem do doma.

Prehlad je za silo OK, imam sicer šarmantno hirpav glas in zamašen nos, nimam pa več glavobola in nahoda, tako da se počasi zadeva noramizira

Tonči a ne bi bilo boljše dati pritožbe na mnenje komisije kot pa odpoved?   Po moje ti drugostopenjska komisija ne bi zavrnila bolniške glede na mnenje ginekologinje in sploh glede na to, da si že v 6. mesecu...jaz bi na tvojem mestu vsekakor poskusila

butara upam, da je s tabo vse OK in je izcedek posledica kakšnega vnetja

Kar se vsega ostalega tiče:

strah pred porodom: me ni bilo strah niti prejšnjič in imam ful lepo izkušnjo, tako da me tega tudi sedaj ni nič strah. Malo bolj me je "groza"  prvih dnevnov in tednov po porodu (boleči šivi, utrujenost, neprespane noči,...), ampak tudi to mine in je po tem prav prijetno

urejanje papirjev na CSD: datum o PDP izda G, po tem pa greš na pristojni CSD (ali pa si obrazce spirntaš kar z interneta). Od CSD do CSD je dovisno do kdaj zahtevajo, da prineseš vse papirje. Meni so prejšnjič rekli, da je zadosti tudi ne dan pred pričetkom porodniške. Glede na to, da grem na porodniško šele 30. decembra, bom papirologijo oddajala decembra, tako da bom imela upoštevano še novembersko plačo. Za očetovski dopust in dopust za nego otroka se pa papirji lahko oddajo tako ali tako šele po otrokovemu rojstvu

očetovski dopust: user posted image  bo vsekakor izkoristil 15 dni očetovskega dopusta, ker prve dni bi bila res bolj težko sama doma. Moja mama me dela pa preveč živčno, da bi lahko bila daljši čas z njo skupaj...

šola za starše: mislim, da "velja" 3 leta za očete, za mame pa tako ni "obvezna", tako da mi2 sigurno ne bova še enkrat hodila. Se mi je že prvič zdela precejšnja izguba časa...
Kar se pa dihanja tiče...meni je pasalo tudi med ta hudimi popadki samo globoko dihanje, pasja varianta mi ni bila nikoli pri srcu. Bistveno je pač, da ne dihaš prehitro in da preusmeriš pozornost od popadka na dihanje, to je pa tudi vsa filozofija dihanja...tako da kar brez panike user posted image

Verjetno sem še kaj pozabila...

...pa bom že nadokonadila user posted image

Lep sončen pozdrav

Šibam po Manco in domov

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   RE: Januarčice
2.10.2007 16:26:26   
nana35
Sem mojega user posted image že prepričala,da bo z menoj doma po porodu,spustila sem nekaj solzic (zdaj v našem stanju to ni prav težko,ko se že same sebi smilimo,če hočemo,kajne?)in je bilo urejeno.Sem pa rekla,da bom sama rekla njegovemu šefu,če bo kaj govoričil,saj ni treba njemu plačati odsotnost.Sicer ni ravno neki grebator za denar,samo delavcev ima ravno dovolj,če manjka kdo pa gre že na tesno.
Pa kaj mene briga,saj mora računat z bolniškami,dopusti...to je normalno.Glavna bova midva z dojenčkom,ne pa šef,se bo že znašel.Hudič pa je seveda,ker moj dragi v službi ni nikomur povedal,on je vedno tak,da nič ne pove.Samo en sodelavec ve,ki je najin prijatelj,noben drug niti ne sanja.Ko je postal prvič očka so tudi izvedeli,ko je že rodila.No,to pa je karakter,ki lahko zadrži tako stvar za sebe,jaz ne bi mogla.

Lp.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   RE: Januarčice
2.10.2007 17:26:28   
Lunca1
Nana35,  pa naj tvoj izbere ločeno koriščenje očetovskega dopusta, se pravi 11 dni, če bo moral za kak dan vmes skočit v službo.

Tonči, si pa res v nezavidljivem položaju. Jaz bi na tvojem mestu, seveda, če bi se dalo zmenit v službi, koristila par dni dopusta, potem šla pa spet na bolniško za 1 mesec, potem spet malo dopusta in spet bolniško. Potem boš pa že tako ali tako na porodniški. A so v tvoji službi toliko uvidevni, da bi to tolerirali?

Sem bila danes v Mullerju na Čopovi in bodijev niso več imeli. Žal.user posted image

Meni se je končno malo umiril kašelj, Pina pa tudi ne kuha več.user posted image  Izgleda bom jutri za spremembo zdrava na pregledu.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   RE: Januarčice
2.10.2007 17:41:10   
butara
Punce, hvala vsem za lepe misli in pozitivno energijo.
Od kod krvavitev, ni bilo najbolj jasno, je pa s pikico in s posteljico vse v redu. Prvič v življenju imam neko vnetje (morda krvavitev od tod), zato sem dobila zdravila. 14 dni bolniške, mirovanje, potem pa kontrola. In upam, da se nič prej ne bo treba vrniti tja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 18:01:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 18:08:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 18:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nussy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
   RE: Januarčice
2.10.2007 19:38:00   
koala
Čer januarčice!

Ste toliko natipkale da niti ne sledim vsemu. Pridne.

Nussy, čestitke k napredovanju, glede favšije pa saj veš, kaj pravijo. Če bi favšija gorela, slovenci ne bi rabli nobene druge kurjave.

martinca, kako je bilo na predavanju? Se splača?



_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   RE: Januarčice
2.10.2007 20:37:24   
martinca
koala, ne nisem bila na predavanju. nisem imela časa. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   RE: Januarčice
2.10.2007 21:19:51   
mml
Čer...

...no samo par fotk

2 D profil
user posted image

Malo "zmečkan" 3D profil
user posted image

in še dokaz, da bomo res imeli fantka user posted image
user posted image

Tole sta pa dve morski


Malica na plaži
user posted image

"samostojno" plavanje
user posted image

Lep večer

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   RE: Januarčice
3.10.2007 8:16:43   
nussy
Dobro jutro punce!

No, pa sem taprva danes. Po moje tako in tako. Od štirih zjutraj namreč nisem mogla več nazaj zaspat. Zdj bi pa tko spala....user posted image

Z mojim je malenkost bolje, v službi je še precej napeto, ampak bodo že preboleli. Če ne zdaj v dveh mesecih, pa dokler se vrnem s porodniške.

Tiste, ki imate Rh-, in ki ste že kdaj dobile injekcijo ali ima ta injekcija kakšne stranske učinke? Verjetno bom šla v Tunizijo malo po tistem, ko jo dobim, pa ne bi rada dol kej fasala. Če katera slučajno ve, bi lepo prosila za info.

Sicer pa jaz sploh ne vem, kdaj bom šla v materinsko šolo. Že od včeraj skoz kličem v ZD Domžale, in se noben ne oglasi v nobeni G ambulanti. Rada bi samo info, kdaj bo. Upam, da novembra, da ne že oktobra.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   RE: Januarčice
3.10.2007 8:50:12   
nana35
Nussy,pa pri vas v gin.ambulanti nimajo napisanega razporeda za materinsko šolo?Pri mojem gin.je na steni urnik,kdaj in kako poteka mat.šola,pa tudi tel.št.so zraven in e-naslov.Sicer pa imaš še čas in če boš pridno klicala,boš že koga kdaj dobila.Ali pa vprašaj pri svojem gin.?

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 10:52:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
   RE: Januarčice
3.10.2007 11:04:06   
klepetka
 dober dan punce

Meni pa danes tale RR neakaj nagaja.
Kako ste danes ?Jaz sem prespala noč  brez vmesnih postankov na wc .Al se pa ne spomnim ,da sem kaj sploh vstala.Naše detece je danes zelo mirno ,  že kar mal paničarim.Upam da brez vezeuser posted image .

Glede izcedka ,včeraj sem imela spet kontrolo, bil je še prisoten sam one več toliko.Dala mi je tri svečke canestena in še kremo.Tako da zdaj pa menda bo vredu.

mml,tale vaš mali m  je pa prav srčkan ,ne glede na svojo"zmečkanost",kot praviš,kajne!?.Pa Manca je tak skodrani cuker.In že pri rosnih dveh letih že prava plavalka.Če se spomnim na našega tamalega ,je tako korajžno zaplaval v vodo šele letos pri dobrih 4 letih.Zajec ,kaj čmo.Pravijo ,da po mami.

nalinRR, meni so te tvoje današnje nočne težave zelo dobro poznane.Sem jih imela točnio take zadnje 4 dni.Ampak se je kar nekako umirilo.

Pa sam da je tud pri tebi boljše.user posted image user posted image

lp


_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
   RE: Januarčice
3.10.2007 12:52:10   
TONČI.
Hvala za sočustvovanje z mano. Men se bo zmešal.
Dopusta nimam več, ker sem že vsega porabila. To pa takrat, ko mi že ta prvič komisija ni hotela podalšat. Že drug mesec nosečnosti. Sedaj mi je pa moja G že ta drugič v enem mesecu napisala da moram biti doma do poroda. Pa komisijo to malo mal briga zgleda. Na zadnjo prošnjo mi je dala le 5 dni bolniške. G nori, ker ne podaljšajo. Jaz norim zaradi bolečin. Nora država.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   RE: Januarčice
3.10.2007 13:23:24   
raja
Oj, oj, kako ste danes?

Pri nas kar po starem, je pa sedaj veliko bolje z mojim počutjem in prenašanjem nosečniških tegob, ko sem doma. Trenutno sem na študijskem dopustu, potem grem na redni dopust, ki mi ga je vstalo še 25 dni, potem pa še za par dni na bolniško (caa. 10 dni) ker mi zmanjka dopusta, pa bo porodniška tu.

Tako, da sem se kar poslovila v službi, bom pa jih prišla še kakšen dan kaj pogledat in kaj manjšega naredit. Vesela sem da se v službi strinjajo z mojim načrtom. Imam super šefa, da sva se vse tako fino zmenila glede moje porodniške in nosečnost.

Tonči, kar ne morem verjet, da ti komisija ni podaljšala bolniške, iz katerega konca si že ti, kje imate tako zateženo komisijo? Drugače pa moraš biti med eno in drugo bolniško v službi en teden, potem pa ti jo ponovo lahko da tvoj zdravnik za 30dni. Nisem pa še slišala, da bi bila kje komisija tako striktna, jaz poznam kar nekaj nosečk, ki so doma celo nosečnost brez posebnega razloga pa jim komisiji to odobri, samo gin.mora nekaj napisati.

Nussy, vesela sem, da sta s tvojim user posted image  v boljših odnosih, je pa res tako kot je napisala Nalin, nam user posted image delajo hormončki, pa smo zato zelo občutljive in eni moški se ne znajdejo čisto dobro v novi situaciji. Pri nas je bilo v prvi nosečnosti tudi tako, sem že razmišljala, da pakiram stvari, pa se je potem nekako vse uredilo, je pa bilo naporno tudi, ko sem rodila, ker se moj ni preveč znašel z dojenčkom pa, ampak z vztrajnostjo smo se počasi navadili en na drugega in je danes super oče, veliko mi pomaga tako pri vzgoji kot tudi pri gospodinjstvu. To  drugo nosečnost pa tudi dojema čisto drugače kot prvo, verjetno pa jo jaz tudi, nisem tako občutljiva na vsako malenkost kot prvič.

Tinča, držim pesti za izvide in da se vse super izteče, bolniško ti bodo pa sigurno odobrili. Mora pa biti hudo, da ne razmišljaš samo o zdravju svojega user posted image , ampak se bojiš še za svoje zdravje. user posted image user posted image user posted image , da se vse dobro izteče.

Butara, sem vesela, da ni nič narobe z vama. 

Lunca, tudi zate in tvojo malo super, da sta se pozdravile.

MML super slikce. Jaz sem v prvi nosečnosti vedno uživala, ko sem gledala 3D slikce od malega, tako, da sedaj komaj čakam da grem spet, ampak imam datum šele 5.11., ker je v Postojni velika čakalna vrsta.

Glede materinske šole; mi ne bomo hodili, sva hodila prvič v ZD, pa ni bilo nič posebnega, tako, da zdaj ne bova šla, je pa šele dve leti od takrat, ko sva hodila tako, da tudi zaradi potrdila v porodnišnici ne bodo komplicirali. 

Se vidi, da sem doma, ker sem toliko naložila, uživajte in pazite nase in na svoje user posted image .




(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
   RE: Januarčice
3.10.2007 13:38:24   
ursulina
pozdravljene!

se nam dogaja, koliko smo se razpisale v teh dneh :)

mml, super slikice, jaz tudi komaj čakam da gremo 19. gledat našega korenjaka - no, upam, da je še ON, ker imam že tok luškanih cunjic, pa skor vse v modrem, ker mi je modra barva tok lepa, pa tudi vse kar je modro, mi je vedno bolj srčkano od česa oranžnega... se trudim kupit kaj v rdeči varianti, pa mi še ni ratalo user posted image
še tole: ali je res da imate vi hartan voziček? ker se jaz tuidi zanimam zanj, pa ne vem, kateri model sploh gledat in tako. lahko katero izkušnjo poveš iz prve roke, lepo prosim? hvala stokrat!

tonči, res mi ni jasno, kaj se gredo tile v komisiji, kako je vendar možno, da ti ne podaljšajo?!? Se res ne da nič narest, pritožit, karkoli, da vendar ne bi izgubila službe? Kar na Preverjeno z njimi user posted image , to še najbolj deluje...

danes je pa prvo zaresno predavanje ŠZS, se veselim vseh novih informacij....


(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?