Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ampak vedno ne bo tako. Moraš vedeti, da
tudi raste in telo se ti spreminja, prsi dobivajo na teži in da o teži plodovne vode sploh ne govorimo. Torej kar pogumno kilogramom na proti, saj bo po porodu šlo vse dol. Vsaj jaz se tolažim s tem...
obdržala isto težo, potem sem se pa v enem mesecu zredila za 8 kg. Koliko sem se pa do konca ti pa raje sploh ne povem. Sedaj sem noseča polne 3 mesece in sem se tudi zredila le za kakšno kilo. Bomo videli kaj bo do konca.
. Vem, da se ne bi smela sekirat, ma se bojim, da če je že zdaj 5, bo do konca najmanj 15. Kak nasvet oz. tolažilna beseda?
. ah pa kaj čmo bova pa do konca pridelale 15 kg. jaz se tolažim da bomo pol te kile že dali dol z vozičkom po klancu gor pa dol.samo da so naši sončki ok. konc koncev kdo pa pravi da jih bova dobile še 10 treba je bit optimističen...mmogoče pa še shujšava do konca
. Danes sem si kupila nove kavbojke-nenosečniške, da bom še malo zdržala v navadnih cunjah. Trebušček se že malo pozna, da o čem drugem ne govorim, ha ha. Bomo že preživele s temi kilcami, važno, da so bebice ok. Pozdravčki.