|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.10.2007 21:59:18   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A ste vidle, da so oktobrke že prestavili med otroke...drugi mesec tudi mi ne bomo več na dojenčku user posted image

Pa poste od "dojenčka" so "obdržale"? Uf, kako vprašnje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16076
5.10.2007 22:04:13   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

A ste vidle, da so oktobrke že prestavili med otroke...drugi mesec tudi mi ne bomo več na dojenčku user posted image

Pa poste od "dojenčka" so "obdržale"? Uf, kako vprašnje user posted image

Ja, so prosile moderatorko, da jih samo prestavi in ne zbriše. Bomo me tudi to prosile?

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 16077
5.10.2007 22:14:26   
Nogavica

Ja, so prosile moderatorko, da jih samo prestavi in ne zbriše. Bomo me tudi to prosile?

Jaaaaa!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16078
5.10.2007 22:20:29   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

majas, po mojem je to spet neko novo obdobje v njihovem razvoju. Tudi Živa več noče spati v svoji posteljici, ko je do 8 meseca cele noči. Potem je nekaj časa spala polovico noči in okrog 3h prišla k nama, zdaj pa se že 3 dni zbudi in joče takoj, ko jo položim v njeno posteljico. Tudi prej nikoli ni zaspala na meni, zadnje čase pa vedno tako zaspi.

Ja točno tako je,,, samo ob meni bi bila...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16079
5.10.2007 22:20:39   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaaaaa!

super ideja res,,,, to bi me tudi ja ... kako se je leto obrnilo,,, a joj joj... user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16080
5.10.2007 22:27:22   
majas
Torej jutri odpade... Joj MucaMaca nisi ti kriva... zdaj pa mi je prav hudo no... user posted image itak da si ti super zrihtala... samo vem da meni tudi ne bi bilo vseeno... Jaz sem komaj čakala na jutri.. še moj mi je zdaj rekel, ti itak greš jutri v Celje ne , ker gre on nekaj delat in pomagat bratrancu na hišo. Zdaj pa ne grem nikamor user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16081
5.10.2007 22:29:52   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Nas v nedeljo ne bo, žal, pa vseeno kateri datum bo. To pa je pri nas res edini dan, da smo res skupaj kot družina - med tednom smo ko eni ločenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če vam bo datum ustrezal, nč gledat na nas..... se pa vidimo ob drugi priložnosti user posted image

pa pridete kot družinica skupaj na eno kavico pa bo tudi super.. user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 16082
5.10.2007 22:31:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

nedelja  21. oktober 2007 (popoldne)
SREČANJE,
PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME
Urška76&Žiga ter user posted image +user posted image  brez dude
Krfjolca + user posted image  + user posted image  
Aja + user posted image  +user posted image  (še ni 100%, ker se ne ve, kako od Aje tastar dela user posted image )
Majas + user posted image
Zamima + user posted image (če ju bo majas zraven vzela user posted image )

< Sporočilo je popravil majas -- 5.10.2007 22:34:13 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16083
5.10.2007 23:04:14   
max81
Zdej pa šibam pod tuš, če ne bo moj živčnga fasal, k mu ne pustim računalnika frej user posted image

a ga nima dost na šihtuuser posted image

na kmetiji je lepo ijaijaoooooooo.....tel so se pa kmal začel kregatuser posted image , kaj šele bo

jest grem počas spat, ker mi oke že nagajajo..mi rulete že dol padajo, sam kaj ko bom pršla izpod tuša bom pa čist brihtna in nič zaspana

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16084
5.10.2007 23:10:13   
max81
punce, lepo prosim, da zjutri skuhate kofiuser posted image , jest pa zajtrk prnesem....juri se nam odpre pekarna...jupiiiii, pa bodo šle kilce spet goruser posted image user posted image

zdej pa res šibam...želim vam mirno noč

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16085
5.10.2007 23:36:50   
Nogavica
Hm, nobene ni več ...user posted image

No, potem pa si za dobrojutro poglejte še moj izdelek user posted image :

KLIK

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16086
6.10.2007 8:28:42   
Anonimen
Punce, a potem vas ne bo...je prišla moja sestrica in naju bo peljala v Celje v C&A pogledat, pa če boste tam, se oglasim...

Urška, boste v Celju...user posted image  mi bomo okrog 10ih tam...user posted image

Spali smo kar ok...

21. oktober mi ne ustreza, ker bomo imeli zabavo za našega palčka...en vikend prej ne moremo, ker gresta oba dedija in babice na potovanje...žal...če bi se le dalo kakšen drug dan...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16087
6.10.2007 8:40:05   
Aja1
Jutro.

Spali dobro. Kako je to fajn napisat user posted image user posted image

Danes je pa tako slabo vreme, da pojma nimam, kaj naj počnemo. user posted image  Zdaj razmišljam, da bi mojga peljala na šiht, da bi imela avto in bi z Nejo šle malo v lajf user posted image ...samo Celje je res predaleč da bi šli sami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16088
6.10.2007 8:41:17   
Aja1
Nogavica, full lep video  user posted image . Kako smo imeli male štručke...zdaj so pa že kar pravi malčki...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16089
6.10.2007 8:55:00   
Anonimen
Aja, pridite v Celje...saj ni na koncu sveta...pesmice v avtoradio, v prvo in gas...user posted image

Mi se počasi odpravljamo...user posted image

Majas, kako ste? boljše...

Pride še kdo v Celje...user posted image  najdete me v C&A...user posted image  bom tista, ki bom najbolj izbirčna glede garderobe za palčka...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16090
6.10.2007 8:57:31   
Aja1
Barby, žal je za naju predaleč. Neja ponavadi joka v avtu user posted image . Vožnje imamo cca 1,5h do Celja.

Nika in Max - čestitke za enajstko! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16091
6.10.2007 9:00:10   
Anonimen
Škoda...user posted image

Nika in Max, tudi od naju čestitke za 11 mesecev...še malo pa bo svečka...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16092
6.10.2007 9:17:08   
max81
jutro, no danes smo ga pa mi malo sračkali, se je zbudila okrog polnoči sam  je takoj zaspala nazaj, pol pa ob pol štirih jok, verjetno se je zbudila, ker je fest padal dež in je grmelo, pa se je ustrašila...pol je pa trapala po najini postelji.......mene je pa tud že ob 4h začela bolet glava, tako, da sm jo nesla nazaj v njeno posteljo in je zaspala nazajuser posted image

pokofetkali in pofruštkali smo, glava je tudi boljša, verjetnood 100% kofeinauser posted image

danes je dobila Nika knjigico, ki sem jo naročila in sedaj veselo pritiska na živali in je čisto navdušena....še posebno pri petelinuuser posted image

hvala za čestitke, sej jest sm pa itak pozabila, da ima najin škratek danes 11muser posted image , joj kakšna mami semuser posted image

dane bo valanje po kavču na veliko, ker je tako nikakvo vreme, zvečer gre verjetno moj na eno pijačko, jest bom p kr lepo počakala doma, ker se mi niti pod točko razno ne da nikamot ituser posted image , bom raje doma na toplem in suhemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16093
6.10.2007 9:42:40   
Nogavica
Dobro jutro!

Vreme je user posted image . Sicer še ne dežuje, tako da nam bo mogoče celo uspel jutranji sprehod s kavico. Ali pa tudi ne - dragi mi ravno razlaga njegov dopoldanski plan, ki pa ne vključuje sprehoda s kavico, ker pravi, da bo dež user posted image . No, njemu je tako vseeno, ker si je kavico že naredil in spil user posted image .

Aja1, res sem vesela, da imate končno tudi vi bolj mirne noči. Misliš, da sta se Živa in Neja kaj telepatsko zmenili, ker se mi zdi, da ga je naša začela konkretno sračkat ponoči, ravno ko si ti začela pisat, da je pri vas boljše. Živa očitno res več noče spati v svoji posteljici. Včeraj se je spet zbudila, takoj ko sem jo položila vanjo in na ves glas začela jokat.

Čestitke Niki za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16094
6.10.2007 9:50:02   
Zamima
nogavica kak lepo user posted image user posted image user posted image ,.... si vidla, Živa in Zala sta imele enake dekice ( v porodnišnici) user posted image user posted image  - kaj majo vse enake user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16095
6.10.2007 9:54:35   
urška76
Oj!
Tale posuser posted image no vreme pa tud ni za nikamor. Moška sta šla na plavanje, špela je pa od vsega hudega kar zaspala. Sva mislili it z njima, pa ppotem tam po Kodeljevem mal na sprehod. Zdej pa uliva, sem mela prej k sem likala mal okno odprto na kip, pa je tko neslo, da sem imela likalno mokro.
Joj bejbe, tole srečanje nam pa kar nekak polzi iz rok. No če ne prej, se bomo pa spomlad za piknik zmenle, pa takrat ne bo izgovorov. Bom jest zagrozila z  khm..., ma do takrat bo sigurno kak Murkotov naslednik k še ne bo 600 ojrov na uro računal, pa ga boste dobile na dom. user posted image
barby vi mate pa lahk zabavo na soboto, da boš v nedeljo frej za RR-jevke user posted image
Ja pa Celje nas bo dans očitno težko vidu. Nam je čist morala padla, k ste vse odpovedale, pa nočte na kofe z nami. barby zate smo pa itak prepozni, k bi bli lahk šele okol 12-h v CE. Boš pa povedala, če je kaj pametnega v C&A.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16096
6.10.2007 9:57:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nogavica kak lepo user posted image user posted image user posted image ,.... si vidla, Živa in Zala sta imele enake dekice ( v porodnišnici) user posted image user posted image  - kaj majo vse enake user posted image

Ja, mislim da imajo v MB vsi user posted image  enake dekice.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16097
6.10.2007 10:00:41   
Aja1
Mi smo bili v sredo v CA in niso imeli nič pametnega. Bila sem resnično razočarana nad ponudbo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16098
6.10.2007 10:13:41   
Anonimen
Joj, dans je pa usran vreme. Za bruhat.  Mamo tako temo po hiš, ko da bi blo 8.00 zvečer. V slaščičarno sn poklicala in odpovedala. Za 21. še pa ne vem.
Nč zdaj grem pa mal hišo popucat. user posted image Lep vikend vsem...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16099
6.10.2007 10:28:38   
Zamima
vreme je za bruhat danes! user posted image

Jaz sem pa še M dobila v vsej svoji veličini user posted image user posted image user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?