Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 15:54:10
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris babe moje Ti pa spet opazuješ in si kremplje brusiš.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:13:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mater..sem pa mislila, da bom včeraj zadnja..ampak neeeee..se je mogla ena afna oglasit. Vem, da ste me zelo pogrešale, ampak bila sem na šihtu..sem se malo delala da delam.Tako, da zdaj lahko spokate in NE pridite nazaj!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:16:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, tut jaz te imam rada
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:17:26
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Njuška, tut jaz te imam rada Tudi jaz.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:19:12
|
|
|
|
solatja
|
še ena fenica
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:21:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Fen klub Njuškalo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:22:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Njuška, tut jaz te imam rada ZGIN
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:23:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Njuška, tut jaz te imam rada Tudi jaz. ZGIN
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:23:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja še ena fenica ZGIN
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:24:33
|
|
|
|
purple
|
Ja pa kaj še.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:24:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Lahko me obožujete na drugi temi, tukaj pa spokajteeeeeeeeeeeee, ker jaz hočem imeti zadnjo besedo. Lahko ustanovite moj fan club, samo hočem imeti kaj denarja od tega, drugače pa ne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:25:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, zgleda da te tuki ful depresiramo. Mogoče te z svojo ljubeznijo omejujemo? Kamot lahko greš na kakšno drugo temo k drugim ljudem
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:25:23
|
|
|
|
purple
|
Ne, pa ne. ne mormo te pustit na miru.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:25:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Lahko me obožujete na drugi temi, tukaj pa spokajteeeeeeeeeeeee, ker jaz hočem imeti zadnjo besedo. Lahko ustanovite moj fan club, samo hočem imeti kaj denarja od tega, drugače pa ne. Fen klub misliš
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:26:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Njuška, zgleda da te tuki ful depresiramo. Mogoče te z svojo ljubeznijo omejujemo? Kamot lahko greš na kakšno drugo temo k drugim ljudem Ja, s svojo ljubeznijo me omejujete..točno tako.Želim biti svobodna, sama..na tej temi.Upoštevajte nasvet od Kind Lady
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:27:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sori, sam me je strah, da se ti bo mal od samote zmešalo. Te bom odslej spremljala povsod.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:27:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Lahko me obožujete na drugi temi, tukaj pa spokajteeeeeeeeeeeee, ker jaz hočem imeti zadnjo besedo. Lahko ustanovite moj fan club, samo hočem imeti kaj denarja od tega, drugače pa ne. Fen klub misliš Ne pa ne..napiše se fan, prebere pa fen.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:27:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Lahko me obožujete na drugi temi, tukaj pa spokajteeeeeeeeeeeee, ker jaz hočem imeti zadnjo besedo. Lahko ustanovite moj fan club, samo hočem imeti kaj denarja od tega, drugače pa ne. Fen klub misliš Ne pa ne..napiše se fan, prebere pa fen. Od kje ti to? Vidiš, kamot me je lahko strah zate.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:28:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Sori, sam me je strah, da se ti bo mal od samote zmešalo. Te bom odslej spremljala povsod. Lahk povsod, razen na tej temi A te na šihtu tudi lahko uporabim, če se že ponujaš?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:29:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Lahko me obožujete na drugi temi, tukaj pa spokajteeeeeeeeeeeee, ker jaz hočem imeti zadnjo besedo. Lahko ustanovite moj fan club, samo hočem imeti kaj denarja od tega, drugače pa ne. Fen klub misliš Ne pa ne..napiše se fan, prebere pa fen. Od kje ti to? Vidiš, kamot me je lahko strah zate. Koza...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 16:29:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sam za razmišljanje sem dobra - vseved namreč ; in bom pazila nate. Predvsem tukaj. Ker vidim, kako se razburjaš. Pa me je strah, da te bo kap.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 20:48:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
Vidim, da sva same na tej temi Londonka.Fajn..še tebe se znebim, pa zmagam
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 20:49:07
|
|
|
|
purple
|
Pozabi!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 20:49:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja kje si se pa ti zdaj najdla
|
|
V katerem poskusu drugič?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?Prvič (
58%)

Drugič (
10%)

Tretjič (
9%)

Četrtič (
3%)

Petič (
1%)

Več kot Petič (
19%)
Število vseh glasov: 354Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!