Putka
|
Eca, Iana ima super robo, majhne številke (italijani pač), malce dražje. Včasih so imeli v Emporiumu, zdaj že kake pol leta v hali A, Je pa od spomladi nova trgovina Pixel (tudi v Portorožu), malo za Marosom, tudi lepe stvari, spet malo dražje (italijani ). Se splača kaj na razprodajah vzet. Tejč, jaz imam tudi Fredov obroč. Ga bom ta vikend v Dolenjskih sprobala, greva s prijateljico za vikend. Jaz sem na hitro porovo juho naredila, pa grško solato s feto, sem pa že lačna Imeli posvetovalnico: 67,5 cm 7.280g Zrasla za 1 cm in dobila dobrih 400g? Je pa še vedno na zgornji meji, tako da ni panike. Pa cepljena je bila, do četrtka mora bit dobra! Sem za GH vprašala, pa je rekla da pri 6-ih mesecih priporočajo, zaradi alergij. No, je vseeno dala zeleno luč za riževo kašico zvečer, če bo kaj več spala. Ponoči sem namreč na uro gledala, kako se zbuja - 00, 01, 02, 04, 05, 06, 07! Na eno uro, men se je skor zmešal. Sem čist neprespana in totalno zmedena. Ne najdem očal. Pozabila sem zdravstveno.. Ja, 7x se je zbudila. Upam da so zobki! Petrazg pozdravlja! Pridna hodi že delat za par ur. Sva bili na kavi v Mercatorju, potem pa še v nov Baby Center pokukat.
|