|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.10.2007 9:53:29   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sem pozabila napisat, da sem danes ponoči sanjala majos user posted image user posted image user posted image
Sicer ne vem več kaj, ampak vem, da je bila ona v sanjah user posted image

Kaj mene misliš user posted image ja kaj lepega pa je bilo... si mi kar jutranji nasmeh pričarala na usta. Škoda da se ne spomniš user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16301
10.10.2007 9:59:22   
majas
Danes vsem...
Jaz nevem kaj mi ej da se mi zvečer več ne da računalnika prižgat. Včeraj sem rekla mojemu da grem na WC pa sem mu ob 21.30 pobegnila v pojstlo user posted image hm...
Bom zdaj bolj pridna in bo še naprej kot vedno domačaa naloga zvečer obvezno prižgat RR user posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke prof.krfjolci user posted image user posted image user posted image

In  za 11. mesecev Kostja, Neja in Ana

Pa za Miheca user posted image upam da je že boljše...

danes grem delat, sem si že glavo umila, kaja spančka, je spet sama zaspala, malo se je igrala in jo je zmanjkalo user posted image kako imam to rada ...

Včeraj spoznala **petro**, njenega Nikeca in Pie pa ne user posted image naslednjič user posted image je bilo prav fajn... ej boga čakala v taki vrsti za vpis na faksu in se nama z Kajo ni dalo čakati zunaj pa sve šle notri in po 10min nas pokličejo notri v pisarno,,,so rekli tista ki ma otroka naj pride naprej user posted image in je bila sigurno urico prej konec... user posted image

Zamima hvala za prenašanje... joj joj hvala enako user posted image

zdaj pa si še grem v miru eno kavico skuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16302
10.10.2007 9:59:46   
majas
MucaMaca zlata si za obrazec... res hvala... 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16303
10.10.2007 10:01:33   
Nogavica
Ana Anouk, vse najboljše za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

majas, kot zanimivost - jaz sem pa danes tvojo Kajo sanjala user posted image .

max81, kako lepo, prve brcike user posted image . Sem ti malo fovš user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16304
10.10.2007 10:07:00   
melita73
Čestitke Ani za 11 mesecev.
Muca Maca, ti pošiljaš vabila že za Anin roj. dan?

Kakšna lepa ura za rodit, 15.30. Jaz sem si želela, da bi rodila enkrat čez dan, ampak zgodilo se je ravno tako, da se je Zara odločila prit ponoči, ob 03.03. Pa še sedaj mi ponoči ne spi spati user posted image .

Jaz bi pa morala počasi kaj začet za službo pripravljat, ker ob naši nagajivki bom imela za priprave popoldne zelo nalo časa. Še dobro, da že kar nekaj let učim, da bo malo lažje, se mi pa kar smilijo tiste, ki imajo majhne otroke, so na začetku službe, po možnosti pa še nobenega varstva - tako jim ostane za pisanje priprav samo še nočuser posted image .

Bom pa baje v  šoli dobila nov prenosnik, ki bo v razredu, tako da bom med urami, ko bodo imeli otroci samostojno delo več časa za RR, kot sem ga imela med porodniško, saj je naša princeska en zeloooooo zahteven otrok - pa še scrklan povrhu.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16305
10.10.2007 10:11:06   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Zamima hvala za prenašanje... joj joj hvala enako user posted image

user posted image user posted image user posted image

kaj ga pa ti biksaš? user posted image

user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16306
10.10.2007 10:19:40   
Zamima
Punce, je še katera vidla reklamo za tisto zadevo za ravnanje las brez likanja user posted image  kao nek šampon al losjon al nekaj takega od Nivee.

Mislite da res deluje? user posted image
Čeprav mi vsi pravijo, da so moji kodri luštni, mi grejo včasih že prav na .... khm ... nekam user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16307
10.10.2007 10:28:46   
Aja1
Šla bi ven, pa ke tako glupo vreme user posted image ...čakam sončka.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16308
10.10.2007 10:38:29   
Zamima

Aja1, danes ne delaš?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16309
10.10.2007 10:44:03   
urška76
Ojla!
Miha dela (riše) nalogo za angleščino, jest pa na RR. Danes sem čist skurjena. Ne vem, kaj je z našo ta malo. od enajstih do dveh nisem zatinila očesa, potem pa nisem več na uro gledala. Ob štirih sem jo dala nazaj v njeno posteljico, tako da je očitno nekje vmes zaspala.
Čist tko vmes še obvestilo za mojega dragega. Naš mali očitno več odnese od angleščine, kot se nama je sanjalo. Zdele k riše čarovnika, točno ve, kako se reče nosu, pa kako se reče učkam, pa kako čarovniku.
Max čestitke za prve brcike, pobožaj bušija še za nas nenosečke user posted image . Čeprav so mi ene prav sumljiveuser posted image
Viv teb pa nč ne zavidam vožnjo v Lj. Lahk greš pa ob šestih od doma, boš mela zihr manj gužve. Sej bo boljš čez ene dvajset let user posted image  

Mihu sem potala vse lubčke, jih je dobil poln koš. Neki še na ZS od kolegice, oz njene punčke. Mi je pa hudo, k ne bomo mogli it na krompirjevo-kostanjev piknik danes. user posted image  Če bomo hitr fertik pri doktrci (gremo nogo spet pokazat), ga bomo mogoče na ang peljali, da bo vsaj mal mel popestren dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16310
10.10.2007 10:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Čestitke Ani za 11 mesecev.
Muca Maca, ti pošiljaš vabila že za Anin roj. dan?

Ja, dans jih bom odposlala, sn pač mal bolj na ziher, da ne bo pol kir reku, da ni prav cajt zvedu za party. user posted image

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 16311
10.10.2007 10:47:40   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, danes ne delaš?

Ne. Imam dopust user posted image ...ampak moram vseeno za ene pol urce na šiht pripravit nekaj za razpis. Pa Neja gre z mano. Jaz bom zdaj oktobra samo občasno delala (takrat, ko bo moj doma, da bo pazil Nejo).Novembra gre Neja pa v vrtec, jaz pa zares na šiht. Čeprav zdaj, ko sem bila  2x v službi me smatrajo, kot da sem že čist nazaj in je vse delo moje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16312
10.10.2007 10:48:33   
Anonimen
Urška, kire so ti pa sumljive? Mene zdaj tud firbec matra, ko si omenla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16313
10.10.2007 10:49:10   
Zamima
u kak fajn,... user posted image

ja vreme je pa obupno user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16314
10.10.2007 10:49:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Urška, kire so ti pa sumljive? Mene zdaj tud firbec matra, ko si omenla. user posted image

Enako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16315
10.10.2007 10:50:54   
urška76

Evo se že oglašajo ta sumljive user posted image  No tebi bi privoščila, ker če sem prav zasledila si imela mal problemov. Drgač pa nč ne rečem, k nisem zihr, pa nočem katero spravt v zadrego, al pa širt dezinformacij. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16316
10.10.2007 10:52:00   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Evo se že oglašajo ta sumljive user posted image  No tebi bi privoščila, ker če sem prav zasledila si imela mal problemov. Drgač pa nč ne rečem, k nisem zihr, pa nočem katero spravt v zadrego, al pa širt dezinformacij. user posted image

Jaz nisem nič sumljiva...lije kot iz škafa user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16317
10.10.2007 10:52:04   
Zamima
naj vam olajšam zadevo user posted image , jaz definitivno nisem  - i´m so not pregnant user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16318
10.10.2007 10:54:07   
Aja1
Menije naša prof. sumljiva user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16319
10.10.2007 10:55:16   
urška76

Jaz nisem nič sumljiva...lije kot iz škafa user posted image

Ti itak nis sumljiva, k ma pa tvoj cajt sam za Strojanovo Jelko user posted image  Jest bi se mal zamislna nad tem user posted image  
Pa ne zamert, sam mal se moram odklopt, da nisem preveč tečna. No sej malega moram pohvalit, da je glede na okoliščine presenetljivo priden.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16320
10.10.2007 10:56:51   
melita73
Jaz tudi ne, pri nas podobno kot pri Aji lije kot iz škafa.user posted image
Saj bi takoj imela še enega, ampak me je groza, da bo ravno tako zahteven kot je Zara. Vsaj se nei 2 leti ne, vsaj sedaj tako mislim, ampak takrat bom pa že zelo stara.user posted image
Urška76, saj ne da ti privoščim, da ga mala ponoči žura, ampak mi je pa malo lažje, ker vidim, da nisem edina. Ampak saj bo, do 3. leta pravijo, da vsi prespijo noč user posted image .

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16321
10.10.2007 10:59:39   
urška76
Melita nam se verjetno vrtec pozna. Upam, da jo hitro mine, k ponoč nisem ravno zgled mirne in vsega mogočega pripravljene narediti mame. Čez dan (ko sem naspana) ni panike, ponoč bi jo pa najraj kr na balkon zaprla, da bi mela mir. user posted image user posted image  Ma sej bo, sej vem, da je boga in ker ne joka v vrtcu, se mora ta napšestos drugače sprostit. Še dobr, da sem danes doma.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 16322
10.10.2007 11:00:54   
viv_
Jest tut nisem sumljiva, mam itak Mireno user posted image  Tastar je reku, da brezveze investicija, glede na količino user posted image . Ampak kaj čno, ne upam reskirat, k nam vedno rata kuj...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 16323
10.10.2007 11:06:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

user posted image Js sn ti sumljiva? user posted image Ok. No trenutno še šanse teoretično obstajajo, ampak nič ne upam upat.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 16324
10.10.2007 11:08:22   
Anonimen
Melita73, še ena se javlja za klub neprespancev. Nisi edina, še zdaleč ne. Sej bo, prej ali slej, bomo tud mi vsi sladko pančali ponoči. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?