Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko pa ti videla kaj se dogaja pri še starejših ( jih vsak dan spremljam v službi), so včasih še bolj otročji od otrok. jaz pravim,da se na tak način ohraniš še dolgo časa mlad,če ne po izgledu pa po duši.In to je pol zdravja Ne dam se
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:13:26
|
|
|
|
purple
|
Pa zgleda tako prijazna.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:15:08
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ko pa ti videla kaj se dogaja pri še starejših ( jih vsak dan spremljam v službi), so včasih še bolj otročji od otrok. jaz pravim,da se na tak način ohraniš še dolgo časa mlad,če ne po izgledu pa po duši.In to je pol zdravja Ne dam se Prav je da se ne daš. Ena zate babi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ne Njuška leti k nam bežite U bezimo bezimo!!!!!!!!!!!!! dekleta,kaj tudi pri vas šteka RR?nekam počasi odpira,pa duplih črke se pojalvjajo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:15:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ne Njuška leti k nam bežite Ste se malo uštele, a ne?Ker ste mislile, da me ne bo do popoldneva?Samo danes sem pa zjutraj doma, ker delam popoldne, tako, da lahko že kar zdaj zginete...nič ne boste brez kontrole do štirih popoldne ali še dalj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:15:40
|
|
|
|
purple
|
Zaenkrat še ne.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:16:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 dekleta,kaj tudi pri vas šteka RR?nekam počasi odpira,pa duplih črke se pojalvjajo. Prav ti je.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, potem zdaj vidiš dve Njuške boga si.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Zaenkrat še ne. Pile,samo,da spet ne šteka moj računalnik.Sicer pa zadnjič nisem samo jaz imela problemov,kar nekaj jih je imelo,mestem ko pri ostalih ni bilo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:18:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Neva, potem zdaj vidiš dve Njuške boga si. Tih. Samo, če dvojno vidi že navsezgodaj...hm...to je meni malo sumljivo.Ne vem ,če je tako nedolžna kot se dela.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ALKO?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:19:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady ALKO? Ja, tudi jaz sem pomislila na to.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
glej,glej,kod je prišel!!!!!!a zato se je kar naenkrat vse normaliziralo,kar naenkart je začelo normalno delat No kar straši tlele gor,sej te popldan ne bo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady ALKO? Ih ih,pa kaj vidve to po sebi sklepate?Tega se spomni le tisti,ki je vajen.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Polulala se bom od smeha.Boge boste, ker me boste 9 mesecev prenašale non-stop
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:23:17
|
|
|
|
Saša27
|
Zdravo! A se me še spominte? To sem jaz, ki bom končala to temo.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:25:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Zdravo! A se me še spominte? To sem jaz, ki bom končala to temo. Sanjaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Polulala se bom od smeha.Boge boste, ker me boste 9 mesecev prenašale non-stop Kokr vem obstajajo plenice za odrasle,dobiš jih tudi na recept
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Zdravo! A se me še spominte? To sem jaz, ki bom končala to temo. Prosim,mene kar opraviči,ker tu so leta in z leti,se ve,se rado pozablja
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:26:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
Neva, vidim da še malo manjka, da boš praznovala 28 let zakona.Sklepam, da bosta ornk nazdravila.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Neva, vidim da še malo manjka, da boš praznovala 28 let zakona.Sklepam, da bosta ornk nazdravila. O to si se pa zmotila,ali pa trakec šteka.30 ljubica moja,naslednje leto jih bo trideset.seveda bomo nazdravili.Celo razmišljava na ponovno zaobljubo,bomo videli kok bomo pri financah.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:29:46
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Zaenkrat še ne. Pile,samo,da spet ne šteka moj računalnik.Sicer pa zadnjič nisem samo jaz imela problemov,kar nekaj jih je imelo,mestem ko pri ostalih ni bilo. Pri nas je že kar nekajkrat nagajalo, včeraj pa je bil za 10min popoln mrk. Sam danes pa zaenkrat še ne šteka.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:31:05
|
|
|
|
purple
|
Neva, to ti je pa zakon na dolge proge. Upam, da bom tudi jaz nekoč tako.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:31:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O to si se pa zmotila,ali pa trakec šteka.30 ljubica moja,naslednje leto jih bo trideset.seveda bomo nazdravili.Celo razmišljava na ponovno zaobljubo,bomo videli kok bomo pri financah. Na tvojem trakcu sem ponjuškala, piše da je še 83 dni do 28 let.Mogoče si dvojno videla, pa si narobe naštimala.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?