Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:53:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nataša zdaj je predpriprava, kmalu bo zares, zato jih že zdaj opozarjem. Ah, samo to...phe..sem ti pa že mislila dovolit da se oglašaš na tej temi.Pol pa ostane enako kot prej: zgin.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Danes sem mal trakce pogledala...drugač jih še nikol nisem ,ampak v sili hudič muhe žre, pravijo.Pač znebit se vas hočem.. Pogledala, ja. Ponjuškala ne pa pogledala. Pa kao, da jih nikol ne. A dej, dej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:54:28
|
|
|
|
KIKI****
|
no no, še kr vztrajam
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:54:39
|
|
|
|
purple
|
Je vrgla kost za glodanje, da ja ne bomo mogle stran od teme.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ne še nisem, se pripravljam. Njuška še moj trakec poglej Svašta Ja predpriprave so zelo važne.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:55:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ne še nisem, se pripravljam. Njuška še moj trakec poglej Nikamor še ne grem.Začnem šele ob dveh.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** no no, še kr vztrajam Ti kar dej,drži z nami!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:58:46
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ne še nisem, se pripravljam. Njuška še moj trakec poglej Popoldne pa se ti bo cukalo. Nikamor še ne grem.Začnem šele ob dveh.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 11:59:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Danes sem mal trakce pogledala...drugač jih še nikol nisem ,ampak v sili hudič muhe žre, pravijo.Pač znebit se vas hočem.. Pogledala, ja. Ponjuškala ne pa pogledala. Pa kao, da jih nikol ne. A dej, dej. Ne, jih ne....tudi albumov ne gledam, če mi ena glih ne reče, na geslo pa ga poglej.Na to preprosto pozabim.Mam preveč dela z njuškanjem drugje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hip hip hura,dobra novicaaa,ne rabim plačat računaaa,oziroma poračunaaa. Kar verjeti ne morem.dobila poračun skupaj z računom za tekoči mesec,za elektriko.Račun je 0,00.Kaj takega se pa malokrat zgodi.To smo pa bili pridni pri šparanju s tokom.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:04:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, seveda...nekdo skoz visi na RR, potem pa pralni stroj ne laufa..se pozna ja, verjamem.Sicer pa to tudi sama prakticiram, tako da vem kako je to
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, seveda...nekdo skoz visi na RR, potem pa pralni stroj ne laufa..se pozna ja, verjamem.Sicer pa to tudi sama prakticiram, tako da vem kako je to Pravkar laufa,pa še dvakrat bo v današnjem dnevu.zgodaj zjutraj je tudi pomivalni laufal.Samo vprašanje je kdo bo šel obešat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuškalo, še nisi obupala?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Njuškalo, še nisi obupala? Kopriva nikoli ne pozebe
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:16:18
|
|
|
|
srki
|
A, njuškalo bo od zdaj naprej kopriva .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Hip hip hura,dobra novicaaa,ne rabim plačat računaaa,oziroma poračunaaa. Kar verjeti ne morem.dobila poračun skupaj z računom za tekoči mesec,za elektriko.Račun je 0,00.Kaj takega se pa malokrat zgodi.To smo pa bili pridni pri šparanju s tokom. Joj, jaz se pa letos kar bojim poračuna. Je ena kuhna in en pralni stroj še zraven.... Že zdaj plačam 70 € elektrike na mesec...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:18:26
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** no no, še kr vztrajam Ti kar dej,drži z nami!!!!!!! Saj bom, dokler njuškalo ne odide s teme enkrat bo že magala
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:20:34
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** no no, še kr vztrajam Ti kar dej,drži z nami!!!!!!! Saj bom, dokler njuškalo ne odide s teme enkrat bo že omagala Če ne bo prej omagala, bodo pa temo zbrisali
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Hip hip hura,dobra novicaaa,ne rabim plačat računaaa,oziroma poračunaaa. Kar verjeti ne morem.dobila poračun skupaj z računom za tekoči mesec,za elektriko.Račun je 0,00.Kaj takega se pa malokrat zgodi.To smo pa bili pridni pri šparanju s tokom. Joj, jaz se pa letos kar bojim poračuna. Je ena kuhna in en pralni stroj še zraven.... Že zdaj plačam 70 € elektrike na mesec... Jaz o tem še raje ne razmišljam, ga imamo šele marca, samo bo pa sigurno večji, ker sem prej kuhala na plin, sedaj na elektriko, pa peremo skoraj vsak dan . Ga plačujem 35€ za moje stanovanje. 70€ za eno stanovanje?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
70€za bajto... nas je 5 bilo lani, pa kuhalo se je na plin, pa pralo na enem stroju... zdaj nas je 6, midva imava svojo kuhno, vse na elektriko, pa pralni stroj in sušilc laufata vsak dan... pa odkar midva plačujeva elektriko, mami vsak dan kruh v pečici električno peče... me kar zvija...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:27:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Njuškalo, še nisi obupala? Nikoli.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
še ste tukaj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kje bi pa naj ble?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:44:57
|
|
|
|
solatja
|
kaj ste me pogrešale?? imam žirafo na zapestju (štempl). sem bila s tamalo pri zdravniku in je ona ni hotela, pol sem jo pa jaz dobila no, neva, kdo je zdej otročji?
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?