Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija Jst upam da ni kej narobe če jo pustim mal jokat....Sej če bi bla lačna al pa pokakana je drgač, ampak ker vem da ji nič ne manjka jo morm mal pustit.... IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Potrebe otroka niso samo fiziološke narave ampak tudi čustvene.Otrok si tako kot hrane želi bližine, topline, telesnega stika. več ljubezni daš otroku, več je bo lahko predal naprej, ker česar nisi dobil tudi ne moreš dat, kapaciteta za ljubezenski odnos se najbolj oblikuje v zgodnjem otroštvu vse od rojstva dalje. Irena kako to da otroka nosiš v tem križnem položaju jaz ga imam zaenkrat v položaju zibke, tako mu najbolj paše, sploh nisem pomislila, da bi ga lahko zdaj že tako zavezala. Glde jakne- si dam jaz jakno preko, zebe pa me sploh ne ko me otrok odspredaj greje Ja, ampak 24 ur na dan ga pa ne moreš met po rokah. Morš pa tud še kej druzga narest. Sisy, mislim da ni nič narobe, če jo pustiš mal pojokcat. Sej je ni treba v naročje vzet če joka, zraven nje se daj pa jo ogovarjej, tko kot jo je tvoj pa se bo pomirila. se strinjam. jst sem jo po cele dneve nosila ampak sedaj se pa poskušam z njo pogovarjat in jo tko pomirit, medtem, ko je ona v posteljici ali v ležalniku. no sej glih to sem hotla rečt...Naša Sara bi se kr naprej po rokah nosila...Saksija-pr nas smo še daleč od tega da bi otroka mel sam za hrant pa previjat,naša princesa naju je že fajn strenirala da ve da naju lahko okoli prsta ovija pa sem zato hotla sam mal "reda" uvest ker sva oba že zmatrana do konca zarad tega prenašanja gor pa dol madona sej si jo sam podajamo iz rok v roke-midva pa babice in dedki tko da se zavedam da otrok rabi bližino in ljubezen,verjemi Sari jo definitivno ne manjka p.s. kaj je dons s temi citati? men neki štekajo...