Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Glede zahteve naših po nošenju/naročju. Vedno več si bodo želeli biti v naročju. In tako bo dokler se ne bodo začeli plaziti in hoditi. Tako, da ostaneta dve možnosti: ali sediš zraven in se z njim ukvarjaš, ali pa ga imaš v naročju in z njim delaš stavri, ki jih pač moraš. Saj se zamoti za minutko, dve, morda celo 10, a ker bo budnega obdobja iz meseca v mesec vedno več, je to zelo malo. Dojenčkova koncentracija je zelo majhna, zato želi, da se mu vseskozi nekaj dogaja. In sigurno se v materinem naročju (medtem, ko ona pospravlja posodo ali pripravlja kosilo) dogaja veliko. Pa saj to traja le kako leto, potem, pa mama ni več center vesolja. to se mi zdi bolj sprejemljivo, ker če odmislimo drugo ne samo da rastejo v dolžino, tudi teža raste in jaz priznam Petrovih 5 kil se pozna veeeelikooo bolj kor 3 ob prihodu domov.. Ko se pa navadi biti samo na rokah (pa ponavadi ni zadosti biti na rokah, ampak sprehod okoli za boljši razgled sodi v paket)in tehta 10 kg in več zna biti pa hudič . Sem tudi jaz tako razmišljala, priznam. Sedaj pa ne več. tudi, če ga ne bi želela nositi, imam veliko opravil, ki pač morajo biti narejena in mi je tako tudi lažje. Imam pa zato natrenirane mišice in hrbtenico iz jekla. Je pa jasno, da se tudi naš piki velikokrat joka, ko kaj hoče, a mora pri vsej tej gužvi pač počakati.
|