bamby
|
Se moram še jaz malo oglasiti. Jaz sem danes ob dober glas . Imam čisto nabasana pljuča in ves čas pokašljujem. Nos je zaenkrat še vredu, pa bo tudi ta prav kmalu zaštrajkal. Pa grlo me nekaj matra. Sicer še ni tako hudo, lahko se pa stopnjuje. Sem spila žlico vršičkov in 2x čaj z medom. Lahko to dvoje jem? Sem bila zjutraj tudi čisto brez apetita. Sem pa do sedaj vseeno kar dosti že pojedla, čeprav mi zjutraj ni prav nič dišalo. Sem pa pojedla banano in dva kosa kruha, enega s šunko, drugega namazanega s sirčkom. Pa spila sem že 1 liter čaja. Ma upam, da bo kaj boljše, pa kaj ko vsi okrog mene raztresajo bacile . Vsem čestitke za dobro opravljeni pregled Če sem vse registrirala imamo na na novo , in . Suzi nas je pustila na cedilu , pa tako smo se "troštali" novic o spolu . Sicer pa čestitke za pobotanje, pa za sestavine za joto . Itata, pri tebi se bodo zadeve še uredile. Moraš razumet, da so se ta teden komaj narazen spravili in da sedaj pač še urejajo, kako bodo stvari tekle v bodoče. Nisem pa vedela, da je mali še tako majhen , zato se mora tudi z njegovo mamico še kaj dogovoriti. V kakih 14 dneh pa bodo verjetno že prišli na pravi tir in bo vse OK. Sploh pa se je odločil zate in ti mora tudi to kaj povedati. Pina, albance pošljite čez Dragonjo, pa boste imeli mir . Sploh bi pa meni take stvari tudi "streho" odkrile . Po moje pa v Dravljah tudi delajo 3D. Najboljše, da pokličete na njihovo tel . št., pa vprašate. Meni se zdi, da je bilo celo govora o 4D, za katerega pa si ne znam razlagat, kakšen naj bi bil .
|