|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
13.10.2007 22:57:00   
SSARA
...naša ta velka je dopolnila 5 leto in rada "miga", letos je pričela obiskovati vrtec...rada rola, kolesari, tudi tečt gre rada seveda za zabavo, pa na sprehode,...konča pa se ko jo želimo vpisati v eno od popoldanskih aktivnosti. Neprestano je v skrbeh in ima vprašanja kolk čas pa bo trajal, a boš ti tud zraven, zakaj mi je to treba,... V nič ne želimo otroka siliti in trenutna naša odločitev je da je še naprej ne bomo sili v ničesar ker imamo občutek, da je letos zanjo vrtec povsem dovolj... Imamo pa tudi občutek da je poplava aktivnosti na trgu tudi čista komerciala in da je res veliko več vredno če je družina skupaj in miga skupaj...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
13.10.2007 23:58:10   
lelaval
Pa je nikamor ne vpiši - pač skupaj z njo še dalje kolesari,...

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
14.10.2007 13:28:58   
Anonimen
Ponavadi punčke ne zahtevajo toooooliko fizične aktivnosti od svojih staršev, kot jo fantje. Moj 5-letnik je od mene zahteva toliko, da se zvečer samo še izčrpana zgrudim na kavč ali v posteljo. Tako da jaz sem ga predvsem zato dala 2-krat na teden na plavanje, da si vsaj malo oddahnem tista dva popoldneva na teden. Čeprav se najprej tudi ni strinjal, da bi šel, v bistvu nikamor ni hotel iti. Anmpak ker vem, da v vodi resnilčno uživa, sem ga nekako pripravila, da je šel. Predvsem tako, da sem mu povedala resnico, pač da jaz ne zmorem vse popoldneve z njim okoli dirkat in da bodo skozi krajši, hladnejši dnevi, ko nama bo doma dolgčas in bo v bazenu prav fletno. To je razumel in je šel.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
15.10.2007 14:34:43   
Lenny
Mi smo na samostojno obiskovanje športa prešli iz variante, ko smo mamice in očki telovadbo obiskovali skupaj. Od 4. leta naprej pa z velikim veseljem samostojno obiskuje športno šolo 2xtedensko. Ko je pri 3. letih začel obiskovati vrtec, tisto leto nismo spremenili nič drugega, ker mu je bila ta sprememba popolnoma dovolj.
Zagotovo je v vseh teh dodatnih aktivnostih tudi veliko komercializacije. Na nas starših je, da jih vržemo na sito in izberemo zgolj in samo to, kar našemu otroku ustreza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
18.12.2007 11:29:41   
mala zirafa
Jaz pa ti povem, da ko bo v šoli bo imela veliko manj časa, naloge pa to.Naša ima 3,5 let in z veseljem hodi v plesno šolo 1x/teden po 45 minut.Komaj čaka. Pa še vsak mesec nastopajo.Hodi tudi v vrtec.Sama moraš ugotovit katero področje ji bolj leži, pa probaš, če ji je všeč.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
18.12.2007 11:35:00   
mala zirafa
Pa še to.Strah je na začetku pri vseh prisoten, kasneje večinoma izzveni.Jaz mislim da je treba vztrajat, če ne ti bo v vsaki aktivnosti krožku jamrala oz. se pritoževala.Na začetku sem bila na vajah prisotna, kasneje pa me je sama "nagnala" venuser posted image .Smo zelo veseli, pa bomo vidli kaj se bo kasneje izcimilo.V nedeljo so v trg. centru nastopali pred božičkom ki jih je nato obdaril.Bilo je super.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
13.2.2008 9:02:22   
beli
Pozdravček!

Jaz pa sem mnenja,da je dobro,da otroka vpišeš še v kakšno dejavnost ob vrtcu ali šoli. Saj ta dejavnost bi jim naj bila sprostitev. Moja je stara 2,5 leti in komaj čakam,da jo drugo leto nekam vpišem. Za vsako,ko grem jaz na plesne, joče,da bi ona tudi šla zraven in obljubila sem ji,da naslednjo leto. Če vidi,da ima starš tudi neko dejavnost in ob njej uživa, bo tudi ona sprejela tako. Je pa res,da jih je treba motivirat in na lep način, bog ne daj na silo. Po moje prej, ko začnejo, bolje je,ker še tak ne razumejo, kasneje si začnejo zmišljevati... Jaz delam v glasbeni šoli in od mojih sodelavk otroci že vsi pri 3 ali najkasneje 4.letih igrajo kakšen instrument oziroma se ga začnejo učiti, pa jim je zelo zabavno in jih nihče ne sili,ampak pravi pedagoški pristop, malo skozi igri, pa gre in navade že dobijo, malo discipline. Zato, ženske, nikar ne mislite,da je še v vrtcu prehitro. Otroci so radi zelo zaposleni, razen,če jih ne naučimo drugače in uživajo ob televiziji. Preberite knjigo "V vrtcu bo že prepozno" ali nekaj takega. Ti da mislit. Lep dan

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
18.2.2008 15:31:41   
Lenny
Otroci so radi zelo zaposleni, razen,če jih ne naučimo drugače in uživajo ob televiziji.


Beli, tu se pa strinjava. In točno tega jih ne smemo naučiti že v vrtcu.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli
22.2.2008 21:22:02   
frutka_
Meni osebno se zdi škoda lepega dneva, ki ga preživi v telovadnici. Tudi hodi in mu je OK ampak mi je ljubše, če sva zunaj. Okoli nas je toliko lepih točk, Pohorje, Piramida, Kalvarija, park,...Vikend imamo. Sploh naš je tako malo živo srebro, da ga mirne/umetniške aktivnosti sploh ne zanimajo. Tekanje, telovadba, kolesarjenje to je zanj glavno! Pa plezanje po igralih.user posted image

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?