Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Sassy veš pr men je pa tak,da mi je moja G pri prvem ultrazvoku,ki mi ga je naredila,ko sem bila noseča okoli 4 tedne in par dni.Videl se je samo mehurček,ki se je vgnezdil.Ni še bila čist prepričana ali je samo eden,zato mi je pa rekla da sta 1-2.
Glede teže pa tud pr seb vidim ,da mi je mal poskočla ampak se ne sekiram zarad tega,ker v prvi
sem se zredila 14 kg tak da upam da se zdaj tud ne bom več.Sicer sem pa že po naravi bolj močna,ko bom šla rodit jih bom ziher mela čez 100 kg.Ne se mi smejat ampak ,ko sem šla prvič sem jih mela 106kg.Pa kaj bi blo,če bi ble same suhe na svet,sicer sem pa bolj velika(178 cm)tak da se tud s tem tolažim.Punce po porodu bote vse kile zguble.Nočno vstajanje naredi svoje zato se ne bat.Ker sem trenutno v bolniški pa nosim same trenirke,da se fajn počutim.Kej novih oblačil si pa ne mislim kupovat,ker tak vprašanje kolk bom še šla delat.Pridne bote zvečer pa se zopet prklopim.ČAO
.
spodaj itak že vse videl (drugače tudi