polonca78
|
Ugotavljam, da sem očitno Ksantipa! Sicer nisem nora, da bi mojemu dragemu povedala, bo že sam ugotovil, če že ni . takole ko pišete kaj vaši dragi počno in ste s tem zadovoljne, se očitno nimam kaj pritoževati. bom čisto po pravici povedala kaj pa moj počne: - redno odnaša smeti, - zadolžen je za pospravljanje tj. sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal, kopalnice, skratka vse (pa da se razumemo, sliši se že ogromno, ampak sama izvedba pa šepa in se mu dostkrat ne da, pa vmes tudi jaz kdaj pospravljam, ker pošizim in podobno) - glede na to, da pospravlja kopalnico in s tem tudi wc-je, si ščije v lastno skledo, če ne misli sedet na školjki, ko lula - stoje ali sede, to je sedaj vprašanje! - pospravlja po kosilu (bl tko tko, smo že ugotovili) - čez vikende dela on zajtrk in pospravi iz pomivalca - po kopanju oz. tuširanju vedno lepo pospravi za sabo in pobriše - perilo vedno daje v koš in ga prav obrne, odpne in podobno (sicer se mi zdi to že neka osnova in ne vem kdo tega ne počne) - zaliva balkonske rože Sej če bi on tole opravljal tako kot sva zmenjena, ne bi bilo nobenega problema, ampak ko pa vidim 3 dni staro paradižnikovo omako na mizi, pa pošizim!
|