Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Recepte sem brala in komaj čakam, da bo malo več časa, da kakšnega poskusim - najprej bo na vrsti skutin
Pikica Pokica, tudi pri meni je podobno pri teži. Maja se redi, mami pa hujša
Nefretiti, dva imam zato, ker je en (ionizator) ves dan prižgan na kuhinjski polici in "pokriva" kuhinjo in dnevno sobo. Drugega imam pa v spalnici ob posteljci (ob prehladih) in ta ni prav nič posebnega, ampak je narejen na izparevanje tople pare, da nama ne moči po tleh (ultrazvočni vlažilci delajo hladno paro in celo zmočijo tla, da nastane luža).Če te je strah pri uporabi fiziološke, ti priporočam spray Sterimar (fiziološka v sprayu), ki jo kupiš v lekarni. Pritisneš v vsako nosnico. Nič ni hlastanja zraka, ampak v nekaj sekundah fino kihne in se sluz umakne. No, če se ti to zdi mučenje, ne vem, kaj bi rekla, ko bi videla, kako Mihu čistimo nos. Nekaj takega:

......... a ionizator ima tudi funkcijo vlaženja prostora? Sprašujem zato, da bi kupila samo ionizator in ga premikala po prostorih kjer pač smo. A ionizator zelo ropota? No, pa sem te zasula z vprašanji
po imenu Tia in
po imenu Žan. PDP je bil 12.9.2007.
imamo precej dela. Matrajo jo krčki in to ne samo zvečer, čeprav je takrat najhuje. Probali smo že SabSimplex, Gas Bimbi, Koroške kapljice in zdaj imamo še Lefaxin iz Avstrije in bomo videli kaj bo. Sicer se mi pa res ogromno joče ampak pač tako je, eni otroci več jočejo drugi manj. Zelo malo mi pa tudi spi, kar naprej bi rada bila pokonci. Ko sem podnevi z njo sama ne naredim zraven čisto nič, zaspi mi kake pol ure pa pol spet veselica. Nikoli še ni spala več kot štiri ure skupaj pa je zdaj stara 6 tednov.