Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
-pa moja dva sta mi jo spet zbrisala avto pozavhat,ker je že cela štala noter....Bo pa po kosilu ena orng močna padla

.
...hanna1 ... sej kopiraj - prilepi tut deluje ... (joj pa ne zamert, a je prehud smajli
, sam tok je smešen, da sem ga mogla prilepit ...
)
... sej lohk tut drugje čvekate ... jst se zmeri najprej narežim, pa zmeri me spravi v dobro voljo ko druge berem, pa velik bolj si zapomnim, kas se s kero dogaja, če je slikca zraven ... da ne govorimo, da se še kdaj sredi kakega dolgočasnega dela spomnim na kero, pa se kar smejat začnem ...
... mislim da pol nimava nič kaj velik skupnega ... al kako?
... zmaga naj kar lepo un črnc. a sva še na isti valovni a bo fajt ??
... sej skrbi me še ne ... nimam pa pojma kaj mu je. mamo pa bolj lenuharsko nedeljo in vsi lenuhamo ...
a morš to mojo klobaso še enkrat gor prilepit,da sem ja čist
.Sem se zaklela,da ne pišem več kakih navodil,ker b´k b´kasti tako napišem,da sploh ni treba smajlija zravn dat,je že to za cr
it od smeha.Se še čujemo,mam obisk
,al še vse na volitvah ali pa gledajo formulo-a je že napeto julci in neli??? Kako so pa kaj vaši
in kaj počnejo danes naše
-ena se je že javla,da ji spanca manjka-.muki.,če sem te prav razumela,imate pri vas tudi tovarno pohištva-al sem spet kaj zbluzila
.....Se še beremo,
...
...
.... še na volitvah pogorimo, pol pa
....
S Klemnom sva bila včera pol urce na sprehodu, je sneg naletaval, potem je pričelo pa deževati, sva jo pa hitro pobrisala na toplo. Danes sva pa samo nos pomolila ven, pa je tako pihalo, da sva šla raje kar nazaj not.
helo.no pa res drži rek:KDOR SE ZADNJI SMEJE SE NAJSLAJŠE.
za ta rdeče
do konca nisem upala da bo res.Najbolj se mi pa dopade da je Alonso dobu dolg nos.
... bogi deteti. naš je sam joku al pa spal, cel dan ... k sreči veliko spal ... tok še kot novorojenček ni ... nč ... čim bolj mirno noč vsem ...
pa pa
.Tolk sem crknjena,da se bom kar spat zmigala,nič efektive ni bilo danes popoldne od mene
Mah grem spat,sem čisto zatrokirala
sva si razdelila otroke- on je peljal študentko v Ljubljano, pa ostane kar gor, ker ima jutri še ene opravke in popoldne en zdravniški pregled, upam na dobre novice, ker diagnoza ni glih simpatična
Pa še perilo se mi suši prepočasi glede na količino, ki bi jjo morala oprat.
...zjutraj sva šle na en malo daljši sprehod in takoj ko sva stopile skozi vrata je že spala...zgleda, da jo burja uspava
...zdje naj malo spi v svoji pojstli,pol pa bomo šle še malo na zrak...aja,do 8 smo bli danes v postjli..s tem,da sem jo šla ob 5,15 iskat v njeno sobo,pa je pol z nami spala do 8
,....smo rekli,da bomo šli danes na citroen pogledat za berliingota kako in kaj,pa evo
...jutri pa obvezno!