Majchi
|
Oj punce! Pa smo res nekaj potihnile čez vikend. Najprej hvala za čestitke, sem bla dons spet čist nostalgična. Saj ne morem verjet, da je že 5 mesecev, kar se je končala moja prečudovita nosečnost, življenje pa je dobilo nov smisel. Drugače pa je včeraj 5 mesecev praznoval tudi Uroš od Felicie. Bravo Uroš ! Hm, Lana je dons nekaj kašljala. Pa sploh ne morem pogruntat, a je to kakšna fora, ker se zraven prov trapast reži al je zares. No, bom videla, če bo ponoči še kaj in pa jutri zjutraj. Upam, da bo ok in da prideva na plavanje. Kakšen mraz!! Lani smo kupili zimsko vrečo in je notri ko en bubrek . Ampak res je na varnem tam notri. Sva bile kar dost zunaj dons in sem jo skoz šlatala, če je topla. Drugače pa smo šli tudi mi volit, potem nas je pa tast povabil na pico v Jurmana. No, izbor gostilne mi je čist mimo, ampak je blo fino. Važna je družba. Moj pa tok smrči, da ga iz spalnice do dnevne slišim . Grem še jaz počas pančkat. Aja, Lana pa še kar spi celo noč-sedaj že cel teden . Zaspi okrog 20.30, zjutraj pa se zbudi okrog 7ih, 8ih, tudi ob 9ih je že bilo. Pridna punčka . Sam še moje joške se morajo na to navadit. Zjutraj me tooook bolijo, da sploh ne vem, kero naj ji dam. Eno izprazni, ta druga pa mora počakat . Na srečo je ful manj v njej, pa tud Lana jo nekaj bojkotira, tko da jo itak večinoma iz desne hranim. No, dost zajabancije, grem spat. Nočko .
|