petrinja
|
good mornin' mommies . vidte uro? madoniš danes se je pa Matevž sicer zbudil ob 6h, ampak je polneki nazaj zadrnjohal al pa je bil samo sumljivo tiho in sem pol jaz nazaj bolj trdno zaspala , v glavnem prej je pa začel malo bolj nergat, in pogledam na uro 8.10 . juuuupiiii!!! ma sem ko rožica! drgač mi že kar dajemo okrog 10h sadne kašice-sedaj imamo banano, pa zraven dam še en albert keks, in kar lepo zmažemo. mamo pa nekako na 3 dni menjavo, tako da grem danes iskat kaj drugega ( so mogoče še breskve kje? ) zelenjavo probamo pa naslednji teden, sam zdej ne vem, a pol ohraniš dopoldanski sadni obrok in uvajaš zelenjavco popoldne, al moraš čist črtat sadje in uvajat samo zelenjavo? jutri naju čaka še 3. cepljenje, in zraven kakšen vprašalnik kaj vse naj bi moj mali znal . to mi je kar malo mimo, saj ima vsak otrok svoj razvoj, in pri nekaterih berem, da so šele pri 7ih mesecih sedeli z oporo, plazili pri 9ih, in tako naprej-pa so še vedno vsi zrastli, ne? Matevž sedi le ob opori ( tista blazina za dojenje je super, ker ga fajn objame ), plazi se še nič kaj preveč, nog tudi še ne daje kaj preveč v usta, si jih nekaj ogleduje, a to je tud vse .