Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Siskamiska sej ti si itak super mami kar se tamalih dveh tiče.
.
), pa umijem se in sem zmagala. Pa še po pošto grem dol in sproti odvagoniram plenice pol pa še ne vem kaj bom delala.
Zdej pa spet sedim pa PC-jem s kahlo kave v roki in podočnjaki do popka - aja ne, to so joške, podočnjake imam pa do brade
nor na avte z zadnjim pogonom, al maste bmw-ja ker vam je znamka všeč? Moj je namreč čist nor na te avte...tud slučajn ne gre na drugo znamko...ah ti desci...
dale cepit za rota virus...a so imeli potem kake težave...moj ful mal je, skoz se sliš ko mu ropota v trebuščku, pa fuul velik kaka...
..ampak sej se bosta z
Ne, mi je všeč, če cvili in še sosedje ne morejo spati. Da kar dol padeš, pa še cela polamana sem od prehlada, še dober, da si pišemo, ker govoriti ne morem, mi je glas popolnoma pobralo. Joj, sem bila jezna! Pa danes sem spet sama z vsemi tremi, mož pride šele okoli polnoči.
Moški... C.c.c.