abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Mi pa dobimo otroškega! Sej bi raj vidla, da bi blo tko: Ja gospodična, pri vas mata pa toook dnara, da otroškega tud če bi mel 5 otrok ne dobite. Žal!bruto dohodek presegata, ne neto, je velka razlika. Ah, sanje! Mogoče, pa ko diplomiram dobim tok dobro službo, da se bo to res zgodil. Sej če maš preveč denarja tud ni v redu, ker pol ni več stvari ki bi se je lahko veselil. jaz pa mislim, da so stvari , ki te veselijo, vsaj približaš se jim lahko. jaz pa lah sam sanjam. se pa tud jaz ne pritožujem, da le tako ostane kot je pa bom srečna!!! Jest sem čist zadovolna. Da me nisi narobe zastopila, midva nimava tok, jest sem napisala, da si želim da bi mi na socialni tko rekli. Če maš enkrat tok dnara, da si vse lahko privoščiš, te materialne stvari ne veselijo, ker si itak lahko vse kupiš. Nematerialne stvari, kot so ljubezen, zdravje,... to maš pa zmeri ene cilje. Sam jest sem mnenja, da bogati ljudje niso srečni. Na zunej že zgledajo, v sebi pa nosijo same skrbi. Men je prov fajn, ker morva za vsako stvar šparat, pol se nama pa fajn zdi ko kupiva stvar.