birdy
|
Hoj, kako ste? Jst, no mi vsi, smo krasen. Neli je prvo rundo spala kar pet ur in pol in sem ful naspana Bravo, Neli, pa še tako napraj Smo šli pa včer ob enajstih zvečer v Smlednik, ker je imel oči žurko za rojstni dan. Ta žurka je bla pa ornk žurka s petjem, navijanjem muske, plesanjem,... Še dobro da so bili vsi sosedje pri nas , ker če ne bi bil verjetno joj Posledično pa seveda Neli ni zaspala, ker je blo kot v diskaču. Tako da je lubi ob pol enajstih prišel domov, videl stanje, me začel spraševat, če bi šla raj v Smlednik, in po pol ure sem ugotovila da je to najboljša rešitev Sisy, vem čudna prošnja ampak dej povej kdaj si ti mela tisto krvavitev, ki bi lahko bila menstruacija. Sva jo mele istočasno kokr se spomnim. Pa da vem kdaj jo pričakovat, ker ... Ker upam da jo bom dobila. Pa sej ni velik ljudi, ki so po prvem spolnem odnosu po porodu zanosili, a ne? Ja posrala sva ga, sam lušten je pa blo Jst upam da se ni kej nepričakovanega zgodl Odločbe za štipendije pridejo enkrat sredi novembra? Fajn vedet