Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, sm full lena za take stvari.
tud previjajo??? Joj mi gre tok na živce k me folk sprašuje če ga moj kej previja, pa rečem takrat ko ga merka, pa vsi: kaaaaj, to mora večkrat, to ga moraš navadit...!!! haloooo, zakaj že?? Kot da je men problem ga čez dan previt, prov rada to delam, zakaj bi mojga v kej silila. Kr neki sm zdele prov jezna, k me je spet ena to vprašala, nevem zakaj je to tok važn a ga al ne. Ne res skor vsak me to vpraša, al pa njega, naj me raj kakšn vpraša če rabm kakšno pomoč, k bi mi full prov prsla, ne pa take bedarije. mal sm jezna
)... Pa sej razumete kaj mislim s tem. Sem mu že ene stokrat rekla, pustila in čakala da sam pospravi... Po ene treh dneh sem obupala, ker tak razsul pa tud ne morva met!
)
tudi ne previja. Ga je samo enkrat ko sem šla jaz na pregled. Meni to tudi ni problem. Raje vidim, da se malo z njim igra. Moram pa rečt, da veliko večkrat pomije posodo ali jo pospravi odkar imava dojenčka. Pa itak naredi vse kar mu rečem (sam se itak bolj malo spomni
Aha......... nobena noče. Ste vse kar nekam pobegnile........