|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
27.10.2007 21:12:34   
Anonimen
hvala za čestitke

evo, s čipsi, smokiji, hamburgerji..........s tem pa nimam problemov, se komot odpovem..........moj edini problem je ČOKOLADA IN sladkarije.......pa ne mi o črni čokoladi, ker mi je bljak- milka s celimi lešniki, pa kinder zadeve......mnjami bi rekla naša Tinkarauser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.10.2007 21:13:26   
Anonimen
ja dober večer drage dame

kolk se pa ve rade stiskate....

imam občutek, da bo drugo leto spet en kup novih mamic.....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.10.2007 21:14:12   
Anonimen
joj..pa tole o zdravi prehrani......jest sploh ne upam gledat kva mi vse jemo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.10.2007 21:15:06   
piskot
evo, v moji studiji so se zdaj znasli 4 pomivalci. cene primerljive, poraba in vse ostalo tudi. pa me zanimajo vase izkusnje z znamkami. bosch, candy, electrolux, gorenje?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.10.2007 21:15:43   
piskot
lina kdaj se selite?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.10.2007 21:16:19   
Anonimen
no, pa resno vprašanje....

našega palčka še vedno nismo dali cepiti....govorim o tistem tretjem pri enem letu.....pa zdaj mi povejte pluse in minuse....ali ga naj sploh damo ali ne ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.10.2007 21:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

evo, v moji studiji so se zdaj znasli 4 pomivalci. cene primerljive, poraba in vse ostalo tudi. pa me zanimajo vase izkusnje z znamkami. bosch, candy, electrolux, gorenje?

prisegam na bosch.....smo imeli doma vse stroje te firme....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.10.2007 21:18:09   
Anonimen

lina kdaj se selite?

od 26 - 30. novembra...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.10.2007 21:21:08   
mis
Sem za slovenske firme-Gorenjeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.10.2007 21:22:08   
mis
sivkamivka, a test si delala? Je pozitiven? Pa se še nič ne vidi al kako? Naj bo tako kot si želita vidvauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.10.2007 21:22:53   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

našega palčka še vedno nismo dali cepiti....govorim o tistem tretjem pri enem letu.....pa zdaj mi povejte pluse in minuse....ali ga naj sploh damo ali ne ?

imam isto vprasanje. user posted image

smo studirali, pa sprasevali, pa razglabljali ... pa se zmer ne vemo. trenutno se nagibam k tem da ga bomo, ker enostavno nimam "jajc" da bi prevzela nase odgovornost, da ga nisem cepila. itak pri deckih je menda edino mumps nevaren, da ostane sterilen ce se mu jajcka vnamejo. je pa nekak tako, ce ga cepis, imas tam okol 1:1000000 moznosti da gre kaj narobe. ce ga ne cepis, pa da zboli (koliko je verjetnost, da bo zbolel pa samo nebo zna) pa priblizno 1:1000.

aja, pa mene je pediater mal hotel okol prinesti. mi je rekel, da cepivo ni vec zivo. pa je. samo je od ene druge firme in je tako laicno povedano ful bolj razredceno in zato manj nevarno kot pred nekaj leti.

a ti ga bos to tam cepila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
27.10.2007 21:23:30   
mis
Mene tud neki kuha... prej sem imela 37,4 temperaturo, pa zeblo me je.... Zdej mislim da malo pada. Ne vem, izmozgana sem pa totalno... Še vedno čakamuser posted image , je še ni... Možek je šel na eno srečanje ki ga imamo danes, pa nimava varstva, jaz sem pa itak zanič pa sem se javla da ostanem doma.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
27.10.2007 21:23:48   
Anonimen
tole je pa naše novo bivališče....

http://www.horizoncondominium.net/

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
27.10.2007 21:25:42   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Sem za slovenske firme-Gorenjeuser posted image

gorenje dela po licenci od Boscha....ampak ima odkupljeno prejšnjo generacijo  kar pomeni da je bosch boljši....vem iz prve roke....čeprav bosch ima pa moja mami in fuuul dolgo pere pa še zelo glasen je...star je pa eno leto ....jst imam whirpool...men je super. Mal poglej kakšne imajo te izvlečne mreže. (glej da se da zgornja prestavljat po višini in da se dajo na spodnji košari te žice ki držijo krožnike podret (bosch od moje mame se ne da...pol pa lonce gor na te mreže natika...mal smotano)

sam tolk o pomivalcih

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
27.10.2007 21:29:31   
Maxica
Jaz imam Bosch, vgradni, in je super. Ima vse tisto, kar opisuje pikapolona2. Mama ima Candy, pa ima non stop ene probleme in serviser je njen redni gost.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
27.10.2007 21:29:32   
piskot
mis se tebi en kupcek zdravja! pojdi k tini, pa se naspi.

lina hvala ker se druzis z nami, navadnimi smrtniki user posted image .

pikapolona danke. torej ostanega candy pa elektrolux. grem gledat ce ima whirlpool tudi kakega podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
27.10.2007 21:30:21   
Maxica

tole je pa naše novo bivališče....

http://www.horizoncondominium.net/

Zgleda noro super druper. Držim pesti, da si boste uredili prijeten dom, ma, saj niti ne dvomim. Priznam, sem nevoščljiva.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
27.10.2007 21:30:24   
Anonimen

imam isto vprasanje. user posted image

smo studirali, pa sprasevali, pa razglabljali ... pa se zmer ne vemo. trenutno se nagibam k tem da ga bomo, ker enostavno nimam "jajc" da bi prevzela nase odgovornost, da ga nisem cepila. itak pri deckih je menda edino mumps nevaren, da ostane sterilen ce se mu jajcka vnamejo. je pa nekak tako, ce ga cepis, imas tam okol 1:1000000 moznosti da gre kaj narobe. ce ga ne cepis, pa da zboli (koliko je verjetnost, da bo zbolel pa samo nebo zna) pa priblizno 1:1000.

aja, pa mene je pediater mal hotel okol prinesti. mi je rekel, da cepivo ni vec zivo. pa je. samo je od ene druge firme in je tako laicno povedano ful bolj razredceno in zato manj nevarno kot pred nekaj leti.

a ti ga bos to tam cepila?

ja točno....da se ne bom drugo leto ali pa kasneje po glavi tolkla ......

sicer se tudi nagibam da ga cepim, ....in to tukaj seveda....

sam mi je kar slabo ob misli, kakšen usran ritem bomo imeli...pa vročina, jokanje, stokanje....grgrgrggggggg....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
27.10.2007 21:30:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz imam Bosch, vgradni, in je super. Ima vse tisto, kar opisuje pikapolona2. Mama ima Candy, pa ima non stop ene probleme in serviser je njen redni gost.user posted image

hvala. vzeto na znanje. na koncu bom prisla nazaj do svojih rok in prila user posted image .

kako otroci?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
27.10.2007 21:32:14   
pikapolona2
remy...vse naj naj..pa enga škrata ki ti bo nafilal glavo z znanjem in napisal diplomo ti želimuser posted image

lina ....zgleda fensy.....pa upam da se vam ne bo potrebno čez pol leta spet selit!

piškot......bio čipsuser posted image user posted image user posted image  tud jst nimam problemov s čipsom...ga ne jem...pa arašidov tud ne odkar sm se jih tolk nažrla da mi je bilo slabo in da sem jih sračkala še skor neprebavljene in me je zraven fajn rit špikalauser posted image user posted image user posted image (oprostite neokusnosti ampak je blo tako hecno grozno)

sivkamivka....vi ste pa resno zastavili...upam da čez 14 dni pokažeuser posted image ....

zdej grem pa pred TV...a je kej pametnega.

Jutri kuham za 12 ljudi...adijo pamet kaj sm si na glavo nakopala......ampak juho sm že danes skuhala...salate mi bo tašča naredila....meso bom kar pekla v pečici....plus krompir ....pa z ajdovo kašo tud nebo velik dela.....aja še gobovo omako morm naredit...pa torto zjutraj okrasit. Milsim da lahko kar ob 5 vstanem!

Neposredna povezava do sporočila: 1970
27.10.2007 21:34:36   
pikapolona2

mis se tebi en kupcek zdravja! pojdi k tini, pa se naspi.

lina hvala ker se druzis z nami, navadnimi smrtniki user posted image .

pikapolona danke. torej ostanega candy pa elektrolux. grem gledat ce ima whirlpool tudi kakega podobnega.

whirpool 6 sense....to mam jaz pa kao sam preračuna kolk je voda umazana in ustrezno potem spira...blabla..nekaj takega so mi nalagali ko sm jst delala raziskavo

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
27.10.2007 21:36:37   
piskot
lina pri nas je ritem itak za en drek, tako da se glede tega ne sekiram. samo od @line situacija s tistimi vrocinskimi krci me strasi stalno.

pikapolona tocno tako, zakaj si si to nakopala? no saj bo slo, vidim da imas ze vse splanirano.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
27.10.2007 21:39:23   
Anonimen
pikapolona, čestitke ker si zastavla tak ambiciozen načrt....

pri meni bi ziher zalaufal ''delivery service'''.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
27.10.2007 21:40:24   
pikapolona2
piškot jst imam zate en CD ...od remy s fotkami...se mormo kej videt...mogoče drug teden ko bodo prazniki?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
27.10.2007 21:40:24   
Anonimen

lina pri nas je ritem itak za en drek, tako da se glede tega ne sekiram. samo od @line situacija s tistimi vrocinskimi krci me strasi stalno.

.

ja...tole tudi mene grize.....in še zdaj sploh ne vem, kam bi peljala otroka ponoči....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?